League of legendsde bir haftadır para biriktiriyorum ve 6300 e ulasti hangi şampiyonu almalıyım
Ne diyin kardesim
Zed fiora jayce
Dari al knk tek atıyo
Fiora al
quote:
Orijinalden alıntı: Kage.
Fiora al
Zed ve Yasuo
Tüm önerileriniz için teşekkürler
ay lav zed
Ulan yeni başlayan adama zed öneriyorsunuz gold adamlar oynayamıyor fizz al derim
Teşekkürler
Master oyna cowsep izle bende birkaç değişik build önerebilirim genelde pek kullanmazlar benim yaptığım.buildi ama tank kasmana rağmen tek atabiliyosun yok ilaa 6300 diyosan kha.zix rengar öneririm sup olarakta thresh
Kimse de yardimci olmamis. Kardesim master yi al. Ip cebinde kalsin
Rengar al mübarek oynaması zor Biraz
quote:
Orijinalden alıntı: herofahri
Rengar al mübarek oynaması zor Biraz
yasuo olabilir
Master yi var
Senin hangi tür şampiyonalara eğilimin var söyle onara göre tavsiye verelim.
Mid: lulu,lissandra,syndra, zed ,yasuo, Solo: jayce,darius,gnar,fiora. Sup: nami,braum, tresh. Adc:jinx,lucian,quinn(quinn pek önerilmesede ben çok seviyorum oynamayı tavsiye ederim) Jung:naut,rengar, kha'zix,elise
quote:
Orijinalden alıntı: Aoheiwa
Senin hangi tür şampiyonalara eğilimin var söyle onara göre tavsiye verelim.
Mid: lulu,lissandra,syndra, zed ,yasuo, Solo: jayce,darius,gnar,fiora. Sup: nami,braum, tresh. Adc:jinx,lucian,quinn(quinn pek önerilmesede ben çok seviyorum oynamayı tavsiye ederim) Jung:naut,rengar, kha'zix,elise
Arkadaşların dediği gibi ilk rün sayfanı diz ve aklıma gelmişken iade hakların varsa harcama.
Onun dışında bir şampiyon alacaksan illa, ilk rötasyona girmesini bekle derim ben. Seversen ve oynayabilirsen alırsın.
quote:
Orijinalden alıntı: PureMusic
Arkadaşların dediği gibi ilk rün sayfanı diz ve aklıma gelmişken iade hakların varsa harcama.
Onun dışında bir şampiyon alacaksan illa, ilk rötasyona girmesini bekle derim ben. Seversen ve oynayabilirsen alırsın.
Alıntıları Göster
Mid için Lissandra öneririm. Ya da Swain de alabilirsin. Orianna'da oynaması zevkli.
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.ED
Mid için Lissandra öneririm. Ya da Swain de alabilirsin. Orianna'da oynaması zevkli.
Alıntıları Göster
Thresh
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-DADC6FD9A
Thresh
Alıntıları Göster
soraka al knk çok gçlü ben bi kersinde penta attm çok opi