Bildirim
6120c Yardım edin
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Her .sis uzantılı dosya her symbian telefonda çalışmaz. Telefonunuzun versiyonuna (s60 3rd ed.) uygun .sis . dosyaları yüklemeniz gerek . Yâni örneğin , 6600 için olan oyunlar cihazınızda çalışmaz. İmzamdaki linkte bulunan "oyunlar" kısmından "symbian" klasörünün altındakilerden yüklemeyi deneyin.
Saygılarımla. -
yani demek istediğinize göre sis in telefonun modelinden Alt bir versiyon ya da Yüksek bir versiyon olmaması mı gerekeyior?Saygılar... -
Hayır maalesef. Dosyanın versiyonunun telefonun versiyonuyla bire bir aynı olması gerek.
Yâni; ne 8.1 için yazılmış oyun/program/tema 9.1 de çalışır, ne de 9.1 için yazılmış olan 8.1 de.
Saygılarımla. -
Çok saolun.Ayrıca birşey daha sormak istiyorum.Az önce sizin paylaşım alanızdan sisx uzantılı bi oyun indirdim ve çalıştı.6120c bütün sisx leri desteklermi?Ayrıca daha oyun bulabilirmiyim bunu destekleyen..İyi günler... -
v9.1 / v9.2 bünyesindeki tüm dosyaları çalıştırır -
Hepiniz çok saolun
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- samsung tuşlu telefon şebeke yok
- saunaya telefonla girilir mi
- telefondan çektiğim videodan ses gelmiyor
- sim kart depolama alanı dolu
- telefon ekranı neden yanıp söner
- ithalatçı garantili ne demek
- gps ne işe yarar
- telefon hoparlör temizleme
- bimcell numara taşıma
- vodafone ödemeli arama
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X