Şimdi Ara

6120c Yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu telefon symbian deilmi.Fakat ben hiç bi sis. uzantılı oyunu yükleyemiyorum ..acaba sorun ne olabilir?Upgrade falan mı lazım.Lütfen bi yardım..

• Her .sis uzantılı dosya her symbian telefonda çalışmaz. Telefonunuzun versiyonuna (s60 3rd ed.) uygun .sis . dosyaları yüklemeniz gerek . Yâni örneğin , 6600 için olan oyunlar cihazınızda çalışmaz. İmzamdaki linkte bulunan "oyunlar" kısmından "symbian" klasörünün altındakilerden yüklemeyi deneyin.
    Saygılarımla.
  • yani demek istediğinize göre sis in telefonun modelinden Alt bir versiyon ya da Yüksek bir versiyon olmaması mı gerekeyior?Saygılar...
  • Hayır maalesef. Dosyanın versiyonunun telefonun versiyonuyla bire bir aynı olması gerek.
    Yâni; ne 8.1 için yazılmış oyun/program/tema 9.1 de çalışır, ne de 9.1 için yazılmış olan 8.1 de.
    Saygılarımla.
  • Çok saolun.Ayrıca birşey daha sormak istiyorum.Az önce sizin paylaşım alanızdan sisx uzantılı bi oyun indirdim ve çalıştı.6120c bütün sisx leri desteklermi?Ayrıca daha oyun bulabilirmiyim bunu destekleyen..İyi günler...
  • v9.1 / v9.2 bünyesindeki tüm dosyaları çalıştırır
  • Hepiniz çok saolun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardım edin!!!
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.