Şimdi Ara

60D ile su altı çekimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Canon EOS 60D kullanmaktayım. Sitemizin havuzunda fotoğraf çekimleri yapmak istiyorum. Yani böyle bir düşüncem var. Su altında çalışan kompakt makineler falan var ama bende makine var zaten yeni makine almaya gerek yok. Sadece su altında 60D yi kullanabileceğim bir ekipman var mı? Varsa nedir? Aramızda kullanan var mı? Cevap verecek olursa şimdiden teşekkürler. İyi forumlar..

• Bildiğim kadarıyla DSLR makinalar için su altı ekipmanının iyisi makinanın fiyatı kadar olabiliyormuş. Sanırım poşet tarzı ucuz yollu şeyler de olmalı.
  • su alti icin kompakt kamera almaniz daha saglikli ve ekonomik olur diye dusunuyorum. su alti kiliflari pahali. ucuz olanlarina ne kadar guvenilir bilemem. poset tarzi birsey kullanmak hic saglikli degil patlar delinir vs al basina belayi. sonucta 5m bile dalsaniz uzerinizde epey basinc olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben zamanında epey bi hevesliydim, BH photo ya bakabilirsin ortalama bir housing enaz 1000 tl civarı, bazıları nerdeyse makina fiyatı.. Dlsr ile sualtı çekim yapmak prof değilsen, çok zengin değilsen, bu işten para kazanmıyorsan biraz hayal oluyor. Poşet olayına sakın girme yazık edebilrsin makineye. Su geçirmeyen compact makineler var ondan al yada filmli kırıp atılan makineler var daha ucuz ondan al. Dslr keyfini vermez tabiki.
  • Sadece havuz çekimi yapacaksanız şöyle bişey alabilirsiniz.

60D ile su altı çekimi

3-5 metrede sorun çıkarmaz. 20mt diyor limite ama ekipmanı 3metreden aşağı asla indirmezdim bununla şahsen
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlutosDaddy

Sadece havuz çekimi yapacaksanız şöyle bişey alabilirsiniz.

60D ile su altı çekimi

3-5 metrede sorun çıkarmaz. 20mt diyor limite ama ekipmanı 3metreden aşağı asla indirmezdim bununla şahsen

Hocam bu işime yarar gibi. Sadece havuzda çekim yapacağım. Havuzun derinliği 2 metre zaten o yüzden sorun olmaz

• Bir ara gittigidiyor tarzı sitelerde satıştaydı, şu an bulamadım. Yurtdışından alabilirsiniz.

Ben de düşünüyorum aslında
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Havuzda koca makineyi gezdirmek dert. 200$ civarina Fuji ya da GE su gecirmez makineler var. Hem ufaklar hem idare ederler. Tercih meselesi tabi. 4 gun once Amsterdam havaalaninda Olympus TG-320 119 Avro'ydu mesela, almadim eseklik ettim.
  • Hocam şu aralıkta 3-4 model var iş görürse elbette

http://forum.donanimhaber.com/m_60733435/tm.htm

Bütçe ayırabilsem 10-15mt dayanıklı bi kompakt isterdim gerçekten

EDIT:

Housing'i patlattığımdan beri içimde ukte kaldı su altı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PlutosDaddy -- 28 Temmuz 2012; 17:04:21 >

• Eger 25-30 metreye dalsam uygun fiyatli sunu alirdim:
    http://www.fotovideo.no/Produkter/Kompaktkamera/Canon/Canon-PowerShot-G1-X-m-Undervannshus-Undervannspakke-vanntett-til-40m-129868-p0000153433.aspx
    Daha uyguna da bulunabilir, Norvec'te biraz daha pahali oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlutosDaddy

Sadece havuz çekimi yapacaksanız şöyle bişey alabilirsiniz.

60D ile su altı çekimi

poşetin düğmelerinin olduğu noktalar fazla basınçtan atabilir gibi geldi , cesaret ister onla dalmak

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.