Şimdi Ara

SUALTI ÇEKİM YAPABİLEN FOTOĞRAF MAKİNESİ 199 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
5.164
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu makineye göre fiyat uygun geldi yorumlarınız lütfen.

http://www.yenicarsim.com/fuji-film-xp-10-outdoor-fotograf-makinasi-12mp23-lcd5x-optikhd-video/dijital-fotograf-makineleri/id/344810/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkaplan -- 11 Mayıs 2012; 18:35:45 >

• Bende var makinadan geçen yıl almıştım yeşil rengi güzel makina su altında beklentilerinizi verir ama su üzerinde çokta başarılı değil
  • makine hakkında bir şey söyleyecek yok mu?
    bence de gayet makul geldi, Ayrıca 12 megapixel olması felan iyi gibi duruyor yani...
  • Fujifilm XP10 fotoğraf makinesi 3 metreye kadar sualtında kullanılabilmesinin yanında...

Bu sualtı değil su yüzeyi oluyor

Kaliteli bir makineye, 20-30TL' ye sualtı kılıfı al10 metreden çekim yapmak daha mantıklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuVNeRa -- 12 Mayıs 2012; 22:28:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Fujifilm XP10 fotoğraf makinesi 3 metreye kadar sualtında kullanılabilmesinin yanında...

Bu sualtı değil su yüzeyi oluyor

Kaliteli bir makineye, 20-30TL' ye sualtı kılıfı al10 metreden çekim yapmak daha mantıklı.

takılıyorum
  • derin dalışı yapıcaksan alma hatta sen en iyisi hiç alma elinden kayıp düşürsen su alır 3 metre nedir
  • rossmandan 10 liraya filmli su yüzeyi ya da su altı ne derseniz diyin fotoğraf makinesi aldım, 27 poz hiç de fena değil :)

karşıyaka rossmanda hala vardı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende geçen sene bu fiyatlara carreforudan almıştım fujiyi,

bence su altıçekimi için değilde tatilde plajda rahat rahat resim çekebileceğiniz bir makine.

sadece suya değil toz darbe ve soğuyada dayanıklı belirli ölçülerde.

yani plajda ıslak elle rahatça resim çekebilir, aman bi tarafına kum kaçmasın diye endişe etmeden kullanabilir. hatta suya da beraber girip 3 metreye kadar resimler çekebilirsiniz.

scuba için değil ama aile için ideal ve yeterli bir makine.

en azından makineyi değil çekeceğiniz pozu düşünüyorsunuz.

makine yüzde 70 metalden yapılmış geriside plastik kaucuk parçalar.

ben tavsiye ederim.

720 hd videoda çekmekte.

hayırlı günler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tasshelhoff

bende geçen sene bu fiyatlara carreforudan almıştım fujiyi,

bence su altıçekimi için değilde tatilde plajda rahat rahat resim çekebileceğiniz bir makine.

sadece suya değil toz darbe ve soğuyada dayanıklı belirli ölçülerde.

yani plajda ıslak elle rahatça resim çekebilir, aman bi tarafına kum kaçmasın diye endişe etmeden kullanabilir. hatta suya da beraber girip 3 metreye kadar resimler çekebilirsiniz.

scuba için değil ama aile için ideal ve yeterli bir makine.

en azından makineyi değil çekeceğiniz pozu düşünüyorsunuz.

makine yüzde 70 metalden yapılmış geriside plastik kaucuk parçalar.

ben tavsiye ederim.

720 hd videoda çekmekte.

hayırlı günler.

Bilgi için teşekkürler, merak ettiğim şu ; optik zoom fiziksel olarak dışarıya çıkan bir yapıda değil. Fotoğraf çekimleri flashlı - flashsız nasıl ? Örnek birkaç foto, özellikle karanlık ortamlarda ve deniz altı fotosu paylaşma şansınız var mı ?

• su altında muhteşem sonuç bekleme ama arkadaşın dediği gibi plajda helede çocuğun eline verince merak etmiyorsun

gönlüm canon d10 du ama 2 yıl önce çok pahalıydı .
    Fujifilm XP10 yurtdışından 220 civarı aldırmıştım.

http://www.vatanbilgisayar.com/dijital-kamera/canon-d-10-powershot-d10-dijital-fotograf-makinesi/productdetails.aspx?I_ID=39123

burda konusu varmış

http://forum.donanimhaber.com/m_39532288/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0924579C4 -- 13 Mayıs 2012; 15:12:48 >

• bende objektifi dışarıya uzayan fujide var ikiside 5 x zoomlu

ikisininde zoomu aynı ölçüde büyütüyor.

yani iki makinayıda aynı yere koyup uzaktaki bir nesneyi full yakınlaştırdığımda ekranda görüne görüntü aynı.

objektifin dışarıya uazamaması bir negatiflik değil.

valla ben şahsen memnunum. ama fotoğrafçılıkla alakam denklanşöre basmaktan ibaret onuda belirteyim.

ev kullnımı için hertürlü işinizi görür.

yok ben doğaya açılacağım arının kanat çırpmalarını çiçeğin polenlerini çekeceğim. sanat yapacağım diyorsan elbet işini görmez.

hayırlı günler.
  • Ben geçen hafta almıştım bu makineden.Makine fiyatına göre gayet güzel hd videolar çekiyor.Gündüz fotoğrafları kabul edilebilir kalitede.Lens önünde 2. bir koruma camı olduğu için flaşlı çekimlerde genelde lensflare yapıyor.

Yanlız aldığım makinede 2 tane ölü pixel var satıcıya pm attım geri dönmedi henüz.Makineler de kuvvetle muhtemel refurbished, kasanın sağında solunda ufak ezikler kılcal çizikler var.
  • Mail adresi verin örnek resim göndereyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: elfen_lied

derin dalışı yapıcaksan alma hatta sen en iyisi hiç alma elinden kayıp düşürsen su alır 3 metre nedir

sony canon nikon ve benzeri markaların kompakt :) makinaların su altı case leri makinaladan daha pahallı :) 20 30 liraya alınan case ler varmıdır bilmiyorum ama onlarla bu makinanın verdiği değerlerden daha düşük değerde ve daha kötü bir kalitede fotoğraf cekersin. yada dene anında su alır makinan. bu işlerden biraz anlarım. inan bana..
  • bende de var cok kullanışlı değil açıkçası
  • 2 ölü pikseli olan makineyi satıcıya iade ettim yenisini gönderdi..Çok ilgili ve kurumsal bir satıcı güvenle alışveriş yapabilirsiniz.

Makineyi akvaryumda denedim, gün ışığında denedim videoları cam gibi.Aşağıdaki linkten orijial videolarını indirirseniz gerçekten bu fiyata bedava olduğunu göreceksiniz.

http://www.lenstip.com/125.2-article-Underwater_cameras_test_2010__Fujifilm_FinePix_XP10.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: the engine

2 ölü pikseli olan makineyi satıcıya iade ettim yenisini gönderdi..Çok ilgili ve kurumsal bir satıcı güvenle alışveriş yapabilirsiniz.

Makineyi akvaryumda denedim, gün ışığında denedim videoları cam gibi.Aşağıdaki linkten orijial videolarını indirirseniz gerçekten bu fiyata bedava olduğunu göreceksiniz.

http://www.lenstip.com/125.2-article-Underwater_cameras_test_2010__Fujifilm_FinePix_XP10.html

Ölü piksel LCD ekranda mı yoksa CMOS sensörde miydi?

Yani LCD ekrandaki çekim ön görüntüleri mi yoksa çektiğin fotoğraf dosyalarında mı piksel sorun yaşadın, merak ettim de.

• sensördeydi.
  • bu makinalar ne yazık ki scuba için elverişli değil. ben uzun süredir araştırıyorum. 3-5 metre derinlikte fotoğraf çeksen ne olur çekmesen ne olur.. bana -50de fotoğraf çekebileceğim makinalar lazım. onlar da kılıflı oluyor ve biraz pahalılar..
  • Ürün satışta değil diyor, bu fiyattan stoklu güvenilir bi yer bulacak babayiğit var mı forumda?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.