Şimdi Ara

600W Power Bu Sistemi Kaldırır Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Öncelikle yeni bir kasa toplamıyorum yanlış anlaşılmasın. 600W powerlı kendi toplayıp uzun zamandır kullandığım bir bilgisayarım var zaten fakat buradaki asıl nokta ben bu kasanın içine cpu soğutucu eklemek istiyorum. Fakat şuan kullandığım parçalar nerdeyse dolu yüklerde 600W'a yakın olduğunu düşünüyorum acaba diyorum CPU Soğutucu alsam 600W hala bu donanımı kaldırır mı yoksa direkt olarak 750W power mı alsam?

Öncelikle sistemi yazıyorum sonrasında alacağım CPU Soğutucuyu aşağıya link olarak bırakacağım;

Güç kaynağı: 600W Cooler Master
    Ekran Kartı: Nvidia GTX 670 2GB 256 Bit (Enerji tüketimi 170W, Önerilen minimum sistem gücü 500W)
    İşlemci: İntel Core i7 3770 3.40 GHZ
    Anakart: Asus P8 Z77 LX
    Ram: Tek parça halinde 8GB
    1 adet SSD ve 1 adet düz harddisk
    2 adet kasa fanı

Evet arkadaşlar bu sisteme ek olarak CPU soğutucu taksam 600W power yeterli olur mu yoksa 700-750W power'a geçiş yapmam gerekir mi?
    http://www.vatanbilgisayar.com/cooler-master-hyper-t4-7751155115613662011-am2-am3am3-fm1-islemci-sogutucu.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ecuetos -- 20 Ocak 2018; 12:54:4 >

• Alin takin hocam. Islemci sogutucu, ekran kartı gibi güç gerektiren bir parca degil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorun olmaz
  • Sisteme yük binse dahi sorun yaşatmaz diyorsunuz değil mi? Yani tam yük kullanımda da cpu soğutucu taksam dahi sorun yaşamam?

Ve son olarak yayın yaparken işlemci sıcaklığım 76-77 derece oluyor fakat herhangi bir yayın yapmadığım zaman 61-62'lerde geziyor. Yani bu yük altında oyun oynarken.(PUBG) Yük altında olmadığında da 38-40 derecelerde geziyor.(İnternette gezinirken filan) Bu dereceler normal gibi sadece yayın yaparken biraz fazlalaşıyor. CPU soğutucuyu aldığımda bu 76-77 derece ortalama ne kadar düşer acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ecuetos -- 20 Ocak 2018; 16:46:52 >
  • Yardım beklemekteyim, ona göre alacağım.
  • 600 watt da nasıl bir 600 watt onun gerçek değerleri önemlidir. dandik psularlan hiç bir şekilde uğraşmayın +80 verimli ileriye dönük bir psu alın. normal kaliteli bir 600 watt olsa kullan git derim ama dediğim gibi psu nu bilmiyorum.
  • Ecuetos E kullanıcısına yanıt
    değerler normal stok fanla en ideal değerler mevcut. psu için 12v kanalina gelen güç değeri onemli. 400+w güç veriyorsa sorun olmaz. bunu psu ustunde gorebilirsiniz veya modelini interttte aratarak bulabilirsiniz...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu psu sistemi besler mi *
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • o sogutucuo parayı hak etmiyor ayrıca güç kaynağıyla alakalı sorun olmaz.

https://www.bizdehesapli.com/fsp-ac601-windale6-120mm-ledli-intel-amd-cpu-fan-urun-AC601?ref=akakce&v=1.65.7
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.