Şimdi Ara

6000 tl lik topmalama bilgisayar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kardeslerim maalesef bilgisayarlar hakkinda cok bi bilgim yok su son zamanlarda ne ogrendiysem.neyse soruma gecelim bi sistem topladim sizce iyiidir bilesenlerde uyumluluk sorunu olur mu ve sizce bu butce ile benim topladigimdan cok daha iyi birsey toplananilirmi tesekkurler simdiden link:
    birtargaryen.blogspot.com
    PC TAVSİYE 2019 7000 TL
    http://birtargaryen.blogspot.com/2019/04/pc-tavsiye.html?m=1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kardeşim sakın ama sakın o parçaları alıpda pc yapma elinde kalır
  • Ben begenmedim 1 aydir araştırıyorum burdaki arkadaslardan cok sey ogrendim ama bu pc kesinlikle MANTIKSIZZ
    Islemcini r2600 1172tl
    Ekran kartini rx 580 / nvidia1660 1500-1700tl
    Anakarti asus tuf plus gaming 650tl
    Ramlari vengeance 2x8 3000 yap 650tl
    Monitorde 1ms 75hz 24 free sync eyecare al 1000tl
    Ssd 860 evo 250 gb 260tl
    Psu kasa klavye 900tl
    Bence bundan daha iyi bir pc olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i Am Not Dead -- 14 Nisan 2019; 22:26:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • i Am Not Dead kullanıcısına yanıt
    Ssd yi 480 al bence kasadan falan biraz kıs psu 600 al en az ileride 2060 falan takarsın hdd alnayıda unutma klasik 1 tb segate baracuda

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • gazi0021 G kullanıcısına yanıt
    ben arkadaşa yazdım hocam bende 500gb evo 860 var
  • şu an hala GTX1050TI - GTX1060 ekran kartı tavsiye eden bir yorum gördüğünüz veya duyduğunuz zaman o yorumu yapan kişinin donanım bilgisine itibar etmeden ortamdan koşarak uzaklaşınız...
    yukarıda güzel bir sistem tavsiyesinde bulunmuş i Am Not Dead arkadaşımız.
    anakartı farklı model seçerek 200 TL daha az ödersiniz, o farkı RX580 yerine GTX1660 veya 1660TI almak için kullanabilirsiniz.
  • Bu bütçeye GTX 1050Ti ekran kartı alırsan parana yazık edersin. Tavsiyeler:

• bwnim anlamadığım şu siteyi goggle a ne yazarsan yaz bulamassın. adam 6 bini az daha gidip 1050 ti ya gömecekmiş.
    vala baya aradım google da ama çıkmadı şu blog sitesi nerden arıyorsunuz ne yapıyorsunuz da en dandiğini buluyorsunuz anlamıyorum. yani sistem tavsiye yazınca bile binlerce düzgün başlık çıkıyorken en vasıfsızını bulmak da bi marifettir sanırım.
    arkadaşlar önerileri yapmış o bütçede çok rahat 1660ti-rtx 2060 lı sistem kurulur ryzen 2600 ile.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.