Şimdi Ara

6000₺ Pc Topladım sizce nasıl? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
1
Favori
5.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ya senin 2600ü oc yapınca aldığın hızı x olan direk taktığın anda veriyo 3.4 ten 3.9 a itelersin diğerinde 3.7 den başlıyo 0.6 ghz ilerletiyosun denendi takıldı farklar görüldü bunların yanında o daha güzel soğutmasıda dahil, ve ve ve adam 550w güç kaynağı takmış onu itele bunu itele diyip duruyosunuz, 8400 ile arasında 3 fps var falan diyip duruyolar ya allahın 8400 ü de denendi sadece 1080p de böyle 2k 4k oyunlarda ryzenin nasıl bi canavar olduğunu anlarsın 2600x alıp oc yapmaz işlemciyi yormaz 8400le arasındaki farkı bi miktar kapatır, güzel bi soğutucuya sahip olur, oyunla birlikte başka şeylerle de uğraşabilir, ayıran daha bir çok özellik varda uzatmıyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar sizin Tavsiyelerinizle sistemi düzelttim sabit diski sonra alacağım ssd şimdilik yeter birde şu konuya deyineceğim oyun oynarken opera tarayacısından müzik açıp dinlemeyi severim bellimi olur belki yarın bir gün yayıncılıkta yapabilirim o yüzden r5 2600 alacağım inşallah pişman olmam 6000₺ Pc Topladım sizce nasıl?

• Ne günlere kaldık Allah'ım 6000 TL verip adam akıllı bir sistem kuramama ile karşı karşıyayız. Bu paralara çok değil 1 veya 1,5 sene evvel ne sistemler kurulurdu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine amd fanboylari doluşmuş şuraya. Evet r5 2600 i5 8400den güçlü bir işlemci fakat bu durum sadece render ve gündelik işler için geçerli. Intel her zamanki gibi amdnin önünde. Ayrıca r5 2600den adam gibi verim almak istiyorsan dual kit ram alman lazim. Dual kit rami 2x4 alirsan upgrade yolun kapali olur. Neden diyeceksin 4 ram slotlu anakartlar pahali. Bu r5 2600 gözlerde fazla büyüdü hepsi o. Ha dersen ben yayin açarım, o zaman r5 2600 al tabi. Ama onunla isin yoksa i5 8400+ h310 anakart ikilisi daha iyi bir seçim olur. Islemci kullanimin da %100 falan olmaz mersk etme.

Ha bu arada 2400g nin cpusu ile i5 8400 e ayni performansta diyen arkadaşa allahtan akıl diliyorum...

• Bu sistemi sipariş ettim. Kargodan gelince fps değerlerini paylaşırım forumda değerli yorumlarınız ve tavsiyeleriniz için teşekkürler. 6000₺ Pc Topladım sizce nasıl?

• Bromton B kullanıcısına yanıt
    Sana noktalama işareti mi kascam narin kardeşim sağdan soldan duyup burda işlemci experliği yapıyosun bide yorumun altına gelmiş bilip bilmeden konuşuyosunuz falan diyosun :D

• Buyur kardeşim. 400 lira kadar aştım ama deger emin ol.

6000₺ Pc Topladım sizce nasıl?

• Arkadaşlar konu ile alakalı değil ama bişey sorucam msi gaming notebook lara bakıyordm görsellerde hep ing klavye bı üeünler hep böyle tr klavye yokmu msi de

• anakartın desteklemiyor 3000mhz ram'i.

vatan yerine internette daha uyguna bulabilirsin diye düşünüyorum toplamda 500-600lira kar edersin o fiyatada işlemciyi artırabilirsin
    geçen hafta 8600k ya geçtim çok memnunum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gustawa -- 23 Ocak 2019; 21:10:53 >
  • Bromton B kullanıcısına yanıt
    8400e verilen para çöpe atılan paradır diyordun ya ona istinaden konuşuyorum.
    3FPS diye küçümsedigin deger oyundan oyuna şahlanıyor ?.
    8400 single rank ramle bile kayıpsız oyun oynatıyorken ryzen en az 3000 dual rank olmazsa olmuyor ?.
    geçen sene soket güvencesi olmadan intel alanlar bu sene 9. nesile direk geçebiliyor ?.
    render ve stream gibi bi düşüncesi olmayan adama zorla render ve yayıncılık yapacak gibi bi olgu ile yaklaşmak ?.
    Hem stream hemde multi tasking diye tabir ettiğin şey sadece işlemci çekirdegiyle çalışan bir şeymiş gibi konuşuyorsun ?.
    Multi taskingde sistem önceligi iletişim halinde oldugu birime aktardıgı için senin 6 adet extra thread burda mucizeler yaratmıyor zaten. tek espirisi render ?.
    Soket destegi var diye 1600 alanlar 2600e geçse nolur oda 8400ün verdigi oyun performansını sunmuyor ?.
    Hem daha güncel hemde yapı olarak daha güçlü bir işlemciyi 8400 seviyesine getirmek için o.c yapıyorsun ?.
    Mesajlarını okuyorum evet, lakin ezbere sistem önerisi yapıyormussun gibi geldi bana. Oyun için özelliklede 144Hz monitör dahilinde sistem önerisi yaparken sırf fiyatı ve soket desteği üzerinden yürümek abes oluyor.

• Anlatamazsın gözlerini AMD bürümüŞ :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unconc3rn3d -- 23 Ocak 2019; 21:19:24 >
  • Valla amd vs intel icin bir sey diyemem ama hangisini alirsaniz alin kesinlikle rami 2x8 3 ghz yapın. Hatta ekran kartını rx580 e dusurup rami cift kanal yapsaniz bile oyunlarda (ozellikle acik dunya ve online oyunlarda) daha cok performans alirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremec -- 23 Ocak 2019; 21:21:31 >
  • Dostum bu hangi site ya. Neden bu kadar ucuz bazı parçalar

• Ben 1 ay once kendime aldigim sistemi yaziyim size.
    Fiyatları yuvarladim.

Ryzen 2600 _ 1000tl

Msi b450m bazooka _ 500tl

Corsair 2x8 3000mhz _750tl

Rx 580 4gb nitro+ _ 1250tl

1tb barracuda hdd _ 250tl

500gb evo 860 m2 ssd_500tl

Corsair 100r+vs600psu _500tl

Viewsonic Va2419-sh 5ms ips 24" _ 650tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremec -- 23 Ocak 2019; 21:32:17 >
  • mehmzlu kullanıcısına yanıt
    Kardeşim sen bu işi bildiğine emin misin acaba? Çözünürlük ne kadar yükselirse işlemciye düşen yük o kadar azalır. Eger i5 8400 full hdde öndeyse r5 2600den, r5 2600 sittinsene gecemez i5 8400u. Yav yazmayın siz şuraya allah rızası için

• Legend of kebap hocam önerdiğininiz sistemde monitör yok. Bana monitör gerekiyor.

• Ekran kartını ikinci el al çok kar edersin

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.