Şimdi Ara

6000-6500 tl notebook önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selam, bu fiyat aralaığında bir laptop arıyorum. FreeDos'lu olmasın Windowslu olsun. Hardcore gamer değilim CS GO, DotA, Fortnite gibi oyunları oynuyorum o da zevkine... Ableton Live 9, Corel Draw, Global Mapper gibi programları kullanmaktayım, yardımcı olacaklara şimdiden teşekkür ederim.

İnternette yüzlerce bu fiyat aralığında laptop buldum ancak bu intel işlemci modelleri zımbırıtılarını pek bilmiyorum. Bi rakam değişiyor fiyat fırlıyor.. Kronik problemleri falan pek bilmiyorum bu yüzden sizin değerli bilgilerinize danışmak istedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi domate5 -- 26 Haziran 2019; 15:56:14 >

• Dostum 10TL ye alınabilecek bir windowsa 400TL civarlarında para vermek mantıklı değil. Windowslu bütün laptoplarda o civarlarda fiyat eklentisi var. Windows kurmasını bilmiyorsan bir bilgisayarcıda uygun fiyata kurdurabilirsin. 6500TL ye 9750h ve 1650 li bir monster tavsiye ederim. Açamadığın oyun olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaçak windows kullanmak istemiyorum, orjinal bir çok program kullanıyorum kaçak windowslara güvenmiyorum. Daha geçen bitminer yakaladım bi kaçak windows cracklerinde, milletin yararına olsun diye yaptıklarını düşünmüyorum hiç bir crack olayını. Monster konusunda gelirsek kasa malzemesi yüzünden tercih etmedim onu yazmayı unutmuşum kasası çok kalitesiz @LifeforRelic
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3000-3500 TL EKran Kartı Önerisi
    3 hafta önce açıldı
    4000 TL monitör önerisi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.