Bildirim
600 Tlye Telefon Önerisi

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
2. el bişeyler yada gmd2 mini işini görür. -
gm 4g -
Sony xperia e4 veya e4g
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
motorola moto g ve turkcell t50 yi düşünüyorum bunlar nasıl bir seçenek sizce -
Imei isini basitce hallederim dersen ve bol bol ROM destegi olsun dersen lenovo k3 note u tavsiye ederim.diger cöplere para verme.herseyiyle memnun eder seni
ben sadece günlük sosyal medya uygulamalarına giricem batarya performansı ve face twitter vs. uygulamalarda kasma yaşamayacağım bir telefon istiyorum
T50 motorola moto g ve sony xperia e4g bunların arasında kaldım ama t50 benim daha çok hoşuma gitti ama sizin görüşlerinizi de öğrenmek isterim. -
T50 hakkinda sikayet cok ama memnun kalanda cok babamda var tavsiye ederim ama ben sahsen androidde 2gb ram daha iyi biraz daha beklersen t60 cikacak o iyi zenfone bakabilirsin
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Valla pil ömrü ve stabilite benim için çok önemli hele pil ömrü
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackrether -- 22 Haziran 2015; 16:55:12 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
gm 4g
kesınlıkle xperıa E4G hem batarya uzmez hemde gm gıbı abıdık gubudık 3 sınıf alıteden cin cıhazı degıl,ustundekı gpu xperıa z yı alt eden bır gpu oyun acıısndan emın ol uzun sure daha keyıfle kullanırsın -
lg l fino
sony xperia e4g nin hafızası düşündürüyor beni hayla turkcell t50 de kaldı aklım -
Vodafone smart 6
3000 mah pil var.
aslında çok iyi bir seçenek ama incelemek lazım -
İPhone 4s ikinci el temiz buldum iyi bir seçenekmi ?
quote:
Orijinalden alıntı: die_caprio
Imei isini basitce hallederim dersen ve bol bol ROM destegi olsun dersen lenovo k3 note u tavsiye ederim.diger cöplere para verme.herseyiyle memnun eder seni
Bnmde onerim bu
Bende alcak para olsa bunu alirdim
ROM root işlerinden artık gına geldi wondera atmadigim rom kalmadı o yüzden ios a geçmek istiyorum iphone 4s sizce nasıl ?
Konu Güncel. -
bu saatten sonra 4s alınmaz bence. arkadaşlarda 4 var 300 liraya verip kurtulmaya çalışıyorlar.
Benzer içerikler
- bugreport nedir
- infinix zero 40 5g
- whatsapp doğrulama kodu çok defa talep ettiniz
- infinix hot 50 pro plus
- infinix note 40 pro yorumlar
- samsung a70 ne zaman çıktı
- z70 ultra
- pd şarj nedir
- folax nedir
- snapdragon 778g
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X