Şimdi Ara

600 Tl yi geçmeyecek Hangi telefon?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yıllardır kullandığım n70 telefonumu değiştirmek istiyorum.

Htc desire c
    HTC Wildfire S
    Samsung Galaxy Ace S5830i
    Motorola Motoluxe

Araştırdığım kadarıyla yukarıda yazmış olduğum modeller dikkatimi çekti.En çok satılanlar arasında samsung en üstte sanırım.Hangi telefonun video ve fotoğraf çekimi daha güzeldir.
    Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz.Farklı modelde tavsiye edebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Creative52 -- 17 Ekim 2012; 14:41:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Venduss

http://www.hizlial.com/u02.044.1271.0616/samsung-s5830i-galaxy-ace-la-fleur

kesinlikle galaxy ace

aynen öyle hocam galaxy ace diyorum bende
  • Listeye htc desire c yide ekleyelim.Yinede 5830i mi dersiniz.Htc desirede ics 4 var pek önemlimidir.
  • hocam N70'ten sonra kesinlikle bu tarz telefonlara geçiş yapman senin için çok iyi olacaktır benim tavsiyemde arkadaşlar gibihttp://www.hizlial.com/u02.044.1271.0616/samsung-s5830i-galaxy-ace-la-fleur acedir ama sen motoluxe ye de bi bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: hizliposta

quote:

Orijinalden alıntı: Venduss

http://www.hizlial.com/u02.044.1271.0616/samsung-s5830i-galaxy-ace-la-fleur

kesinlikle galaxy ace

aynen öyle hocam galaxy ace diyorum bende

burasıda benim gibi ace severlerle dolmuş :D katılıyorum ace
  • Bu telefonlardan htc desire c de anroid 4.0 işletim sistemi diyor.Diğerleriyse 2.2 ve 2.3.İşletim sistemi yükseltilebiliyor mu?yani bu çok bir anlam ifade ediyor mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam bu cihazların araasında açık ara farkla Motorola Motoluxe liderdir. Pazar payı Galaxy Ace de olsada Motoluxe gören bir kullanıcının daha sonra dönüp Ace alması biraz zor. En iyisi Motorola Motoluxe bir elinize Galaxy Ace i bir elinize alın ve inceleyin zaten elinizden bırakamayacağınız cihaz Motoluxe olur.

Müthiş bir kasa tasarımı var rakiplerine göre büyük bir ekranı var 4 inc. Ekran çözünürlüğü yüksek ayrıca çok ince bir cihaz sadece 9.8 mm.

Bu fiyat aralığında rakipsiz bu cihaz.

Tabi bütçeniz müsait ise 700-800 tl civarına çıkabiliyorsanız çok daha iyi cihazlar var Galaxy Ace2 ve Sony Sola gibi.
  • 4050liraya 0 galaxy ace alınır mı arkadaşlar ?
  • Galaxy Ace'i tercih etmeyin, çok kalitesiz bir telefon.
  • Motorolla Atrix . incelemeni tavsiye ederim. 650 civarı fiyat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aytacmetin

Motorolla Atrix . incelemeni tavsiye ederim. 650 civarı fiyat.

aynen
  • Hepsiburadadan ray al. 100 lira cek veriyor üstelik.yada sola al ama biraz pahalı. Samsung üst modeller haricindeki tefonlarini önermem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S7500 Ace Plus . Vatan da indirimleri takip edersen yakalayabilirsin

• ace cok dandik bir telefon neddir bu ace sevginiz aanlamis degilim. gio kullaniyorum ablamda ace var yeminle soyluyorum ne flash player yukleniyor ne angry birds space aciyor ne de film dizi izleniyor. neresini begendiniz anlamadim sekil.semal olarak iphone ye benziyor diye mi alacaksiniz ?!

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.