Şimdi Ara

600 tl max bisiklet önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar indirimle alabileceğim 600 650 tl lik bir bisiklet önerirmisiniz ?

• Sedona 711v alabilirsin sanırım ve kesinlikle tavsiye ediyorum. Ya da Carraro 419 Grunge ama sedona daha iyi.
  • peki bu 711 i avrupa bölümünde nerede bulabilirm ? aama dostum çok pahalı 800 tl civarı 600 tl yapmazlar asla .. buda var ?

bu Salcano ASTRO 212 HD ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhysCopat -- 14 Temmuz 2012; 22:20:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thesaylon

peki bu 711 i avrupa bölümünde nerede bulabilirm ? aama dostum çok pahalı 800 tl civarı 600 tl yapmazlar asla .. buda var ?

İstanbullu değilim bu yüzden ilk sorunun cevabı bende yok.

Sedona 721 var bende 770 TL ye aldım 650 olmasa da 650 700 arası bir şeye kesin alırsın 711v.

Salcano 212 21 vites olmakla beraber sadece hidrolik disk fren olduğu için diğer bisikletlerden uçuk fiyatı ben tavsiye etmiyorum onun yerine Carraro 419 ya da 711v ye bak derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HurtLocker

quote:

peki bu 711 i avrupa bölümünde nerede bulabilirm ? aama dostum çok pahalı 800 tl civarı 600 tl yapmazlar asla .. buda var ?

İstanbullu değilim bu yüzden ilk sorunun cevabı bende yok.

Sedona 721 var bende 770 TL ye aldım 650 olmasa da 650 700 arası bir şeye kesin alırsın 711v.

Salcano 212 21 vites olmakla beraber sadece hidrolik disk fren olduğu için diğer bisikletlerden uçuk fiyatı ben tavsiye etmiyorum onun yerine Carraro 419 ya da 711v ye bak derim.

yaa aldığım paramın hepsini vermeyeyim 600 tl peşin 419 almayı düşüneyim o zaman ?

• hocam delta ya da kaçkar bisikletten al. peşin paraya iyi indirim yapıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: öylesine biri

hocam delta ya da kaçkar bisikletten al. peşin paraya iyi indirim yapıyorlar.

Hocam deltanın bisikletleri 1 den aşapğısı iyi değil :D hep üstü olcak valla :D kaçkar bisklete baıyorum..
    en son kaç derler hocam ?http://www.kackarbisiklet.com/tr/product_details.asp?ID=14&CID=8&PID=435&probrand=&prosize=&procolour=

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Max. 1.650.000 tl suv önerisi ?
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: öylesine biri

hocam delta ya da kaçkar bisikletten al. peşin paraya iyi indirim yapıyorlar.

Hocam deltanın bisikletleri 1 den aşapğısı iyi değil :D hep üstü olcak valla :D kaçkar bisklete baıyorum..
    en son kaç derler hocam ?http://www.kackarbisiklet.com/tr/product_details.asp?ID=14&CID=8&PID=435&probrand=&prosize=&procolour= veya burada ?

veya burdahttp://www.bikeandoutdoor.com/?sedona-711---2012-siyah-&-beyaz-&-gri&Kat_ID=22&Sub_KATID=245&Tur_ID=796&part=urun_detay&Urun_ID=9050

Pardan düzenleycektim yanlışlıkla alıntı yaptım.. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhysCopat -- 15 Temmuz 2012; 21:51:55 >

• Sirkeci Piri Reis Sokak'ta Aslı Bisiklet, Efor Bisiklet, Salcano, Delta Bisiklet ve birkaç da küçük bisikletçi var. Orda çoğu markayı inceleyebilirsin. Fiyat konsunda yorum yapamam ama Carraro 419 fiyatına göre iyidir. Yalnızca yolda kullanılacasa da Carraro Prizma öneririm. Yolda dağ bisikleti kullanmanın hiçbir mantığı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahrikk

Sirkeci Piri Reis Sokak'ta Aslı Bisiklet, Efor Bisiklet, Salcano, Delta Bisiklet ve birkaç da küçük bisikletçi var. Orda çoğu markayı inceleyebilirsin. Fiyat konsunda yorum yapamam ama Carraro 419 fiyatına göre iyidir. Yalnızca yolda kullanılacasa da Carraro Prizma öneririm. Yolda dağ bisikleti kullanmanın hiçbir mantığı yok.

Dostum aynı zamanda köye götüreceim bisikleti orada jantalrı yamulsun istemem :( gerçi köy yolları asfalt köy içi taşçakıl filan+köyde deneme dowhill yapacağım..Ne yapayım ?
    Aslı biskletden bakacağım 711 i

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhysCopat -- 15 Temmuz 2012; 23:25:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: smileplease03

aynı mesajı farklı konulara yazmışsınız, sadece bir konudan takip ediniz, bu şekilde forum kirliliğine neden oluyorsunuz.

aynı şekilde yapmaya devam ederseniz uyarı cezası alırsınız...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kocaballi

quote:

aynı mesajı farklı konulara yazmışsınız, sadece bir konudan takip ediniz, bu şekilde forum kirliliğine neden oluyorsunuz.

aynı şekilde yapmaya devam ederseniz uyarı cezası alırsınız...

değerli yöneticim, bilinçli olarak yapmadım
    Özür dilerim
    Amacım konuyu dağıtmak değil , çabucak tavsiye alabilmekti çok kişiden
    Özür dilerim
    İstediğin konuları silebilirsin
    Saygılarımla...
  • quote:

biraz uğraştırdı ama bir tanesi hariç, sildim sanırım hepsini,
    bu işlem benim yarım saatime mal oldu...
    saygılar bizden...
  • tekrar özür dilerim, kasıt yok inan ki
    Bir daha tekrar etmem...
  • http://forum.donanimhaber.com/m_63408436/mpage_1/f_/key_//tm.htm#63408436 iSTANBULDAYSAN KENDİN GELİP ALICAKSAN BİSİKLETİ AL SANA LİNK.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asasin-scout

http://forum.donanimhaber.com/m_63408436/mpage_1/f_/key_//tm.htm#63408436 iSTANBULDAYSAN KENDİN GELİP ALICAKSAN BİSİKLETİ AL SANA LİNK.

değilim malesef, afyondayım ve netten alcam mecbur...
  • ng 650 26 V ile astro 210 V arasında kaldım.
    Arada 150 tl fark var.
    Değer mi?
    Alt tarafı şehirde 1 saat dolaşıcam günlük...
  • SEDONA711 650ye aldım ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: gael

SEDONA711 650ye aldım ben

2012 model mi? Nereden aldınız?
  • dag bayır gezebilecegim bi bisiklette bana önerirmisiniz fiyatı uygun bise
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.