Şimdi Ara

600 tl lik sistem tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar 600 tl var ram anakart işlemci alıcaz, ekran kartını sonra almayı düşünüyoruz dahili grafikli işlemciler mi ne varmış ekran kartsız iş yapabiliyolarmış o yüzden sistem tavsiyelerinizi bekliyorum

anakart

işlemci

ram

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkan8810 -- 7 Şubat 2014; 12:52:47 >

• işlemci zayıf kalmıyomu anakarta göre ? ayrıca harici grafik varmı önerdiginiz işlemci ve benim sistemdekinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkan8810

Merhabalar 600 tl var ram anakart işlemci alıcaz, ekran kartını sonra almayı düşünüyoruz dahili grafikli işlemciler mi ne varmış ekran kartsız iş yapabiliyolarmış o yüzden sistem tavsiyelerinizi bekliyorum

İşlemci: AMD A10 6800K Soket FM2 4.1 GHz 4 MB Cache + HD 8670D GPU

Anakart: ASUS A55BM-E Soket FM2+ A55 Çipset (Win 8.1 uyumlu)

RAM: Kingston 4 GB HyperX Black DDR3 1600 MHz CL9 1.5V

TOPLAM: 630 lira.. Sinerji Bilgisayar.. www.sinerji.gen.tr Bu parçalar uzun süre işini görecektir kardeşim..

• Amd Fx6300
    Msı 970A-Sb46
    Gskill 4Gb 1600Mhz Ram

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • furkan8810 F kullanıcısına yanıt
    İntelde ancak böyle oluyor dahada düşük anakart önermek istemedim. Amd sistemlere bak arkadaşların önerdiği.
  • Önerileriniz için teşşekkür ederim de işte tek sıkıntı fx 6300 le league of legends oynuyacagım açarmı ekran kartsız vatanda bi abi demişti harici grafik diye bi olay varmış işlemcilerde şuan pütçe sıkıntılı diye ekran kartını daha sonra 300 400 tl lik almayı düşünüyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5000 TL ye kadar sistem tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    5000 tl sistem önerisi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Merhabalar 600 tl var ram anakart işlemci alıcaz, ekran kartını sonra almayı düşünüyoruz dahili grafikli işlemciler mi ne varmış ekran kartsız iş yapabiliyolarmış o yüzden sistem tavsiyelerinizi bekliyorum

anakart

işlemci

ram

imzadaki sistemi topla kardeş tam 620 liraya aldım çok memnunum çoğu oyunda 45 50 fps arttı

• quote:

Önerileriniz için teşşekkür ederim de işte tek sıkıntı fx 6300 le league of legends oynuyacagım açarmı ekran kartsız vatanda bi abi demişti harici grafik diye bi olay varmış işlemcilerde şuan pütçe sıkıntılı diye ekran kartını daha sonra 300 400 tl lik almayı düşünüyorum

bende lol oynuyom önceden dandik e2140 1.60 ghz ile 30 40 fps oynuyodum şimdi 190 210 fps oynuyorum altınada düşmüyo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.