|
Pc toplama işinden hiç anlamıyorum araştırmalara başladım. monitör hariç sisteme maksımum 18 bın ayırabılırım hatta f/p düşünürsek de 15-17 bin bandı da çok işime gelir. ben de araştırıyorum kendime göre topladıgım donanımları sizinle paylaşacagım ama oncelikle dh forumdaki tecrübeli kişilerin tavsiyelerini ve kendi topladıgım sısteme ait yorumlarını bekliyorum. amaç: günlük kullanım.. (ekran kartı da olsun dıyınce sıstem oyuncu sıstemıne evrılıyor ama yarın bır gun ekran kartına ısım dusunce ortada kalmak ıstemıyorum) ( ya da ekran kartını sonra sen kendın alabılır ıstedgını takabılırsın suan ekran kartı alma o zaman dersenız bana uyar) işlemci intel ekran kartını da nvıdıa onerırsenız sevınırım benı uzun yıllar sıkıntısız sekılde gotursun. kronık sorunları olmayan kalıtelı urunler olsun asla ve asla ısınma ve ses ıstemıyorum ürünleri zincir marketlerden almayı dusunuyorum. itopya vs gibi yerlere güvenim yok. satış sonrası kurumsallık ve musterı destegı benım ıcın onemlı şimdiden teşekkürler. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeepBlue_ -- 21 Nisan 2022; 14:33:13 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Montaj ve gerekli testler sonrasında ilk toplama bilgisayarıma kavuştum. Hiç girmem uğraşamam dediğim bir alandı. Parçaları daha çok geleceğe dönük olarak seçtim. Uzun ömürlü, performanslı ve ekran kartı alma durumunda parça değiştirmeye gerek kalmayacak bir sistem yarattım.
kullanıcısına yanıt