Şimdi Ara

600 TL Ana kart tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar msi p67a gd 55 anakart kullanmaktayım sistemi güncelliyorum bu ana karttan sonra 600 tl ye kadar i7 2600 k ile kullanılacak ana kart aramaktayım ekran kartı ise gtx 580

• Hocam durduk yere ne güncellemesi anakart ve işlemcin gayet güzel

Şikayetçi olduğun bir şey varsa yazman iyi olur, yoksa iki cpu arasındaki fark ortada zaten, yazık bence...
  • LEON-X abi nin sözünü dinleyin bence bana çok yardımcı oldu ne sorduysam sıkılmadan yanıtldı hocam size minetarım çok teşekür ederim.keşke msi ana kart tavsiye etseydin hala içimde var o anakart msi
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenkyyy

Arkadaşlar msi p67a gd 55 anakart kullanmaktayım sistemi güncelliyorum bu ana karttan sonra 600 tl ye kadar i7 2600 k ile kullanılacak ana kart aramaktayım ekran kartı ise gtx 580

degistirmek icin cok erken
  • bencede su an ıcın anakartını guncellemek ıcın cok erken sonucta ıntelcısın vede anakartın p67.
    bence cok cok gereksız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: realstars

Bence bunu al;
    http://www.vatanbilgisayar.com/Anakart/asus-p8z68-deluxe-p8z68-deluxe-intel-z68-soket-1155-ddr3-2200mhz-(o.c)-sata-3.0-usb-3.0-anakart/productdetails.aspx?I_ID=55706

bu kart oldukça işini görür

ne demişler; "alın-verin, ekonomiye can verin"

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5000 TL ye kadar sistem tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • performans ve fark bordda değil en iyi ve o.c stabil tutan bordun zaten var saçma sapan şeylere para harcamayın yapcağın en akıllı performans artırıcı yöntem ssd...

al bi corsair force3 120gb gt ssd yada ocz vertex3 120gb bak bakalım fark varmı sistemde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.