Arkadaşlar msi p67a gd 55 anakart kullanmaktayım sistemi güncelliyorum bu ana karttan sonra 600 tl ye kadar i7 2600 k ile kullanılacak ana kart aramaktayım ekran kartı ise gtx 580
Hocam durduk yere ne güncellemesi anakart ve işlemcin gayet güzel
Şikayetçi olduğun bir şey varsa yazman iyi olur, yoksa iki cpu arasındaki fark ortada zaten, yazık bence...
LEON-X abi nin sözünü dinleyin bence bana çok yardımcı oldu ne sorduysam sıkılmadan yanıtldı hocam size minetarım çok teşekür ederim.keşke msi ana kart tavsiye etseydin hala içimde var o anakart msi
quote:
Orijinalden alıntı: cenkyyy
Arkadaşlar msi p67a gd 55 anakart kullanmaktayım sistemi güncelliyorum bu ana karttan sonra 600 tl ye kadar i7 2600 k ile kullanılacak ana kart aramaktayım ekran kartı ise gtx 580
degistirmek icin cok erken
bencede su an ıcın anakartını guncellemek ıcın cok erken sonucta ıntelcısın vede anakartın p67. bence cok cok gereksız.
performans ve fark bordda değil en iyi ve o.c stabil tutan bordun zaten var saçma sapan şeylere para harcamayın yapcağın en akıllı performans artırıcı yöntem ssd...
al bi corsair force3 120gb gt ssd yada ocz vertex3 120gb bak bakalım fark varmı sistemde
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme