600 Bin limit ile otomatik B-C segment HB araba tavsiyesi acil

-
-
Yok mu fikri olan beyler
-
Suziki swift, i20, rio
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
10 litre civarı ortalama tüketim sorun olmayacaksa 2011 civarı 1.4 corsa veya 1.4 fiesta tavsiye ederim. tam otomatik olduğu için şanzımandan yana sorun çıkarmaz
-
Suzuki swift mükemmel tercih. Tam otomatik vites, lpg takılmamış bulursanız yıllarca bakımını yaptırıp gezersiniz. Yakıt tüketimi de Mitsubishi Colt ile sınıfının en düşüklerinden. Yaris jazz da olur ancak swifte göre daha yaşlı bir araç alırsınız.
i20 rio lpgli binilecekse mantıklı ancak benzinle çok yakıyorlar. Corsaya bulaşmayın.
-
Corsa 1.4 benzin tork konvertörlü tam otomatik D kasa ve E kasa 1.2 sini alma onlar easytronic.
Fiesta 1.4 atmo tork konvertörlü tam otomatik Mark 6 kasa 1.6 sını alma kuru çift kavrama powershift sorunlu. Dizel manuelini kullandım Benim favori aracımdır.
Piyasası şiştikçe şişen genel anlamda sorunları olmayan ama öne çıkan hiçbir başka mahareti olmayan balon arabalardan İ20 2013 yılı civarı 1.4 tam otomatik (bu paraya abisi C segmenti olan i30 de alınır)
swift 2011 model yılı civarı 1.2 otomatik olanlara bakabilirsin. Bununda piyasası şişmeye başladı yutubırlar el attı.
Tam otomatik 1.4 motor CVT olan honda jazlara bakabilirsin.Tabi diğerlerinden Model yılı eski olur. (honda piyasası malum) 10 11 model yıllarında İ-shift var onları alma bakınca zaten vites kutusundan anlarsın.
Mitsubishi 1.2 space star var tam limitte Biraz hikayesi var ama heralde bayi elden çıkarma derdine düşmüş bence fırsat.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 2 Mayıs 2025; 23:10:32 >
-
Teşekkürler beyler, suzukiye yöneliyorum mantıklı göründü düşünmemiştim, var ise başka öneriler almaya devam edebilirim.
-
İlan kalkmış sanırım var mı hocam fırsat aracı başka favorinizde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yok favorim değildi sarı siteye bakarken dikkatimi çekti güzel fırsattı satılması normal. 599 liraya 2019 model taş gibi araba denk gelmez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 3 Mayıs 2025; 20:46:1 > -
Doğrudur hocam bana da bu şekilde taş gibi araba lazım :), bakıyorum da bulamadım hala
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrrobot21 -- 3 Mayıs 2025; 22:33:42 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X