Arkadaş lar ilginize teşekkürler. Çoğunluğun tavsiyesine uyarak bozuk ekran kartımın geri ödemesinin üzerine biraz para koydum ve sistemimi upg. ettim. 1200 TL lilk sistemi 450 Tl ödeyerek almış oldum oldukça hesaplı oldu. Tekrardan herkezin ilgi ve alakasına teşşekür ederim..
quote:
Orijinalden alıntı: dozgen
Arkadaş lar ilginize teşekkürler. Çoğunluğun tavsiyesine uyarak bozuk ekran kartımın geri ödemesinin üzerine biraz para koydum ve sistemimi upg. ettim. 1200 TL lilk sistemi 450 Tl ödeyerek almış oldum oldukça hesaplı oldu. Tekrardan herkezin ilgi ve alakasına teşşekür ederim..
Ne aldınız hocam?
q5 750 işlemci (intel) Asus p7 serisi anakart Kingston ddr3 2gb ram Saphire 5770 vga kart
quote:
q5 750 işlemci (intel) Asus p7 serisi anakart Kingston ddr3 2gb ram Saphire 5770 vga kart
Hayırlı olsun en doğrusnu yapmışsınız
quote:
Orijinalden alıntı: Source
quote:
Hayırlı olsun en doğrusnu yapmışsınız
en kısa zamanda bir 2 gb ram daha eklerse süper olur...hayırlı olsun yeni sistemin
quote:
Hayırlı olsun, iyi günlerde kullan kardeşim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme