Şimdi Ara

600 700tl'ye telefon önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar bir önceki cihazım iphone 4s'di fakat satıp ipad aldığım için telefonsuz kaldım samsung cihazları inceledim ama hiç android tecrübem olmadığı için sizede sorayım dedim

benim aklımda 2 model var galaxy W ve sony ericsonn xperia arc S ben bunları beğendim fakat tip önemli değil

hızlı olsun takılma donma yapmasın geçen gün nokia 603 aldım aldığıma bin pişman oldum ios'a flash yok diye çamur atıyorlardı flashi geçtim

nokia 603 normal facebook'daki 1 resmi bile açmıyor biraz zarar ettim bana bir yol gösterin lütfen hızlı olsun ipade internet paylaştırsın yeni nesil olsun

edit: HTC'de olabilir marka takıntım yok düzgün olsun yeterli benim için

bide galaxy ace 2 dikkatimi çekmedi değil çift çekirdek filan ama performans gerçekten varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 23 Eylül 2012; 19:13:39 >

• xperia u
  • Samsung Galaxy Ace 2 ya da Sony Xperia Sola, veya hepsiburada.com'dan Samsung Galaxy S Advance al ve sonradan pişman olma.
  • Motorola atrix bakmalısın. iphone kadar performansı var. suan hizlial ve goldde 679 kampanya fiyatı
  • Birsey biliyormuş gibi Xperia u deyip durmayin 4 gb hafizayla ne yapacaksınız acaba o cihazda kart slotu yok kardeşim bulabiliyorsan Alcatel ot 995 al paran cebinde kalsın ics geldi gelecek bu ay sonuna kadar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Samsung Galaxy Wonder yada Samsung Galaxy Ace
    bu ikiside fiyatına göre güzel dostum bence özelliklerine bak araştır fiyatına göre çok iyi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1300-1400 tl ye kasa önerisi
    11 yıl önce açıldı
    750 TL TELEFON TAVSİYESİ
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ace alma hem 800 Mhz hem işlemcisi eski armv6

• 603 facede resimmi açmıyormuş. Dostum sen içinde gelen yazılımı kullanırsan böyle sıkıntı yaşayabilirsin.

Marketten en azından Fmobi veya facial gibi programları denemeden 603 hakkında resmen sallamışsın. Şimdi içinde gelen face yazılımı, facedeki fotoyu açamadı diye 603 çöp telefon oldu öyle mi ?
    Senin zaten telefonu keşfetme gibi bir isteğin yokmuş , symbian ayrı bir dünyadır ama sadece kullanabilene....

Bu mantıkla gidersek ios baştan çöp , 2 hafta zor dayandım aptallıklarına...En basit şey için bile jb yapıp tweak yüklemek zorunda kalıyorduk . Onuda pek verimli kulllandığımız söylenemez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FRAPS -- 24 Eylül 2012; 13:20:04 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FRAPS

603 facede resimmi açmıyormuş. Dostum sen içinde gelen yazılımı kullanırsan böyle sıkıntı yaşayabilirsin.

Marketten en azından Fmobi veya facial gibi programları denemeden 603 hakkında resmen sallamışsın. Şimdi içinde gelen face yazılımı, facedeki fotoyu açamadı diye 603 çöp telefon oldu öyle mi ?
    Senin zaten telefonu keşfetme gibi bir isteğin yokmuş , symbian ayrı bir dünyadır ama sadece kullanabilene....

Bu mantıkla gidersek ios baştan çöp , 2 hafta zor dayandım aptallıklarına...En basit şey için bile jb yapıp tweak yüklemek zorunda kalıyorduk . Onuda pek verimli kulllandığımız söylenemez.

1 yıldır iphone kullanıyorum ne tweak nede jb yaptım bunların hiç birine ihtiyacım olmadı ben eski symbian kullanıcılarındayım merak etme bir çok cfw'yi kullandım nomadCRY'ın cfw'lerini ve diğer forumlardaki bütün cfw'leri bilirim ama devir değişti kimse bunlarla uğraşmak istemiyor bir üretici firma telefonun içine bişeyi entegre edip o uygulama düzgün çalışmıyorsa bu o firmanın kabahatidir, bunu kullanıcının hatası sen böyle kullanırsan böyle olur demek olmamış dostum

• quote:

Orijinalden alıntı: harock

Birsey biliyormuş gibi Xperia u deyip durmayin 4 gb hafizayla ne yapacaksınız acaba o cihazda kart slotu yok kardeşim bulabiliyorsan Alcatel ot 995 al paran cebinde kalsın ics geldi gelecek bu ay sonuna kadar

valla ben bazılarına sen birşey biliyormuş gibi konuşma diyecek kadar bilmiş biri değilim ama xperia u çift çekirdek ot995 tek çekirdek , u nun ppi değeri daha iyi, gpu su da çok daha iyi ,
    hee hafıza olayına gelirsek 60 gb bedava bulut veriyor sony telefona 2 hafta içinde ics gelicek , novathor chipsetler için jb çalışmalarıda başladı sony tarafında . bulut kullanamam derse arkadaş sola alsın onda arttırılabilir hafızada var . şimdi çok bildiğini sanan arkadaş hayırlı işler sana
  • quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

quote:

Orijinalden alıntı: FRAPS

603 facede resimmi açmıyormuş. Dostum sen içinde gelen yazılımı kullanırsan böyle sıkıntı yaşayabilirsin.

1 yıldır iphone kullanıyorum ne tweak nede jb yaptım bunların hiç birine ihtiyacım olmadı ben eski symbian kullanıcılarındayım merak etme bir çok cfw'yi kullandım nomadCRY'ın cfw'lerini ve diğer forumlardaki bütün cfw'leri bilirim ama devir değişti kimse bunlarla uğraşmak istemiyor bir üretici firma telefonun içine bişeyi entegre edip o uygulama düzgün çalışmıyorsa bu o firmanın kabahatidir, bunu kullanıcının hatası sen böyle kullanırsan böyle olur demek olmamış dostum

Sende kullanici olarak haklisin , en azindan icinde gelen uygulama kullanisli olmaliydi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Dostum tek çekirdek almada da ne alırsan al.

ace 2 olabilir,motorola atrix olabilir,xperiaların yeni modelleri olabilir.

Ama ben olsam ace 2 alırdım.768 mb ram var.Tamam işlemcisi 200 mhz düşük(xperia u ve soloya göre) ama o.c(overclock) ne güne duruyor?Bunu 1 ghz rahat yaparsın çünkü galaxy ace2,xperia solo ve xperia u'da "U8500" chip serisi bulunuyor.Ace 2'nin işlemcisini pilden tasarruf yapmak amaçlı 200 mhz düşürmüşler.
  • aslında bende merak ediyorum kafamda ace plus ace 2 bide wonder var hepsinin özelliği bariz farklı paralarıda 100 150 tl fark var değermiki buna
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marjinals99

aslında bende merak ediyorum kafamda ace plus ace 2 bide wonder var hepsinin özelliği bariz farklı paralarıda 100 150 tl fark var değermiki buna

tabikide değer.

ace plus'ın iğrenç ötesi bir ekranı var,pikselleri rahatlıkla sayarsın ve sanırsam tek çekirdekti.

Wonder tek çekirdek ve ekran kartı biraz kötü.
  • su an bu paraya alinacak en performansli telefon motorola atrix dir. gerisi hikaye

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.