Arkadaşlar öncelikle ipod touch 4g almak istedim fakat fiyatı 600 civarı. Ben de dedim ki madem alıyorum iki cihaz taşımayım alınca tam olsun.. Neyse 700 lirayı 1 lira bile geçemeyecek miktarda para biriktirdim. Şu an 3310 telefon bile benim 5230'umdan bile daha işlevsel diyebilirim. İstediğim özelliklere gelince
-Fotoğraf çekmeyi severim bu yüzden kamerası 3 MP'den üst olursa iyi olur. -Boş zaman geçirgeci olsun. Mesela temiz bir sesle müzik dinleyebileyim, internette rahatça sörf yapabileyim ve kasmadan oyun oynayabileyim. -İşletim sistemi android olsun. ITC 4 güncellemesi mi ne varmış onu alırsa iyi olur, çünkü çoğu arkadaş böyle söylüyor. -Cihaz mümkünse kasmasın, çünkü 5230'da bunu yaşadığım için en yakın duvara is lekesi çıkacakmış gibi hissediyorum..
Şuan için bulduğum telefonlar arasında SE Live With Walkman var ama, ekran çözünürlüğü vs bana biraz düşük geldi. Diyelim ki bu cihazı aldık 5230 ile arasındaki çözünürlük farkı göle görülür mü? Ekranın küçük olmasndan dolayı rahatça sörf yapabilir miyim ?
Bu cihaz haricinde tavsiye edebileceğiniz telefon varsa durduğunuz kabahat.. Lütfen yardımcı olun.
neo v modeli sana uygun
neo v, huawei ideos x5 gibi smartphone modelleri işini görür. desire z'de var ama klavyesi sorun çıkartabileceği için saymıyorum.
neo v nerede 700 kirayı geçmiyor arkadaşlar Gördüğüm en ucuz fiyat Hb'da da ve 798 lira.