Şimdi Ara

600.000 Youtube Abone Medcezir [SS li] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
6 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sanane lan aynısı şuan yabancı olsa efsane dizi diye bir yerini yırtardın sana mı kaldı milletin izlediği diziye atıp tutmak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

bu ülkede bir şey ne kadar popüler olursa bazı işsizler her zaman onu izleyen yada takip eden kişilere hakaretler eder zaten.

Orijinalden alıntı: Vict0ry

çıktığı ilk günden beri izliyorum yaşım 21.

bu ülkede bir şey ne kadar popüler olursa bazı işsizler her zaman onu izleyen yada takip eden kişilere hakaretler eder zaten.

İşsiz ?
    Hiç yakışmıyor sana .
    Ben sadece fikrimi söyledim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheGrityzMyBeLiKe -- 14 Kasım 2014; 19:26:35 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • ay ne bok bi dizi. zaten tv hiç izlemem ama youtube ı her açtığımda karşıma çıkıyor, delleniyorum. izleyenide, izletenide, oynayınıda... şeklinde her seferinde düzenli olarak sövmekten kendimi alıkoyamıyorum.

İnsanların ilgi gösterdikleri korudukları şeylere sırf kendinizi ayrıştırmak adına bok atıyorsunuz

Mis gibi dizi
    Barış Falay,Serenay Sarıkaya,Şebnem Dönmez,Mine Tugay(öldü) ve Taner Ölmez gibi gerçekten oyuncular var ayrıca yakışıklı sempatik Çağatay Ulusoy(oyunculuğu tam oturmadı) mevcut

Sizde o evinizde oturup sanarsın dizi eleştirmeni gelmiş burada mok atın, hiçbirşey değilsiniz beyler

Kamera önüne koysak ebebebebbebe dersiniz senaryo yaz desek kamera karşısına koysak kaçarsınız
    Ama eleştiri yapmakta karalamakta en öndesiniz

Hadi şimdi gidin ortalıkta ben farklıyım ben eleştirmenim diye bağırın ama kültürsüz hiçbirşey bilmeyen cahillerin önde gidenisiniz

• GoT ve TWD varken bunlar gereksiz.

Orijinalden alıntı: Requiestcat in Pace

en çok üzüldüğüm şeylerden biriside gençlerin bunları örnek alıp gerçek hayatta da böyle davranmaya çalışmaları. yazık..

Geçen bi konu vardı yaman eyvallah diyo diye bende demeye başladım diyodu harbiden dediğin gibi adamları baya derinden etkilemiş, Supernatural, The Walking Dead, Game Of Thrones, Breaking Bad gibi diziler varken bunlar 1sn dahi ayırmam

Orijinalden alıntı: RadioactiveRc

quote:

Orijinalden alıntı: Requiestcat in Pace

en çok üzüldüğüm şeylerden biriside gençlerin bunları örnek alıp gerçek hayatta da böyle davranmaya çalışmaları. yazık..

Geçen bi konu vardı yaman eyvallah diyo diye bende demeye başladım diyodu harbiden dediğin gibi adamları baya derinden etkilemiş, Supernatural, The Walking Dead, Game Of Thrones, Breaking Bad gibi diziler varken bunlar 1sn dahi ayırmam

cok farkli da degil ama en azindan kaliteli

• Bunu izleyen beni bloklasın

Orijinalden alıntı: Booker DeWitt

Bunu izleyen beni bloklasın

İzlemiyorum ama blok.
    "First shalt thou take out the Holy Pin. Then, shalt thou count to three. No more. No less. Three shalt be the number thou shalt count, and the number of the counting shall be three. Four shalt thou not count, neither count thou two, excepting that thou then proceed to three. Five is right out. Once at the number three, being the third number to be reached, then, lobbest thou thy Holy Hand Grenade of Antioch towards thy foe, who, being naughty in My sight, shall snuff it."
  • Yarısı Serenay için diğer yarısı da Çağatay için izliyordur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.