Şimdi Ara

60 TL Mikrofonlu Kulaklık Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar maksimum 60 TL bütçem var. H1Z1 oynuyorum arkadaşlarımla onun için mikrofonlu kulaklık almak istiyorum. Şimdi telefon kulaklığı ve 15 TL'lik Snopy SN-320M mikrofon kullanıyorum ve karşıdaki arkadaşlarım sesimi güzel alamıyor. Alacağım kulaklığın mikrofon fazla cızırtısı olmadan iyi bir ses verse yeter. Önerilerinize açığım, yurt dışından sadece Amazon.de'den alabilirim.

• Troll72 kullanıcısına yanıt
    Konuyu açtığım gün R10 aldım. :)
  • Rahatlığı ve Ses seviyesi ne durumda acaba ?
  • SM0K kullanıcısına yanıt
    Yaz gelince biraz ısıtıyor belki de oyundan dolayı stres yapıyorum ondan da terliyor olabilirim. Ses olarak çok güzel, mikrofonu da güzel. Tek sıkıntısı sol kulaklıktaki led bozuldu başka bir şeyi yoktur. Tavsiye ederim...
  • Xiaomi'lerin mikrofonları baya kaliteli. Eğer kulak içi kulaklık düşünürsen Xiaomi Hybrid tavsiye ederim. Bende oyunlarda Piston 3 kullanıyorum ve mikrofonu kaliteli ses alıyor, arkadaşlarım netliğine şaşırıyor Orjinalliğinden emin olabilmeniz için Gearbest'ten alabilirsiniz. Amazon'da varmı bilmiyorum. Muhtemelen fiyatı daha yüksektir orda. GB'de şuan 16 dolara kadar düşmüş; http://www.gearbest.com/earphones/pp_261864.html
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    400 Liraya kulaklık önerisi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.