Şimdi Ara

60 Level Olunca Yapmamız Gerekenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar 60 oldum ancak item olarak boş bir hesap diyebiliriz.Ne tür itemler craftlamalı, hangi dungeon'ları yapmalı ve gathering konusunda önerileriniz nelerdir? (Class slayer) Artizanlık da yapmak istiyorum.

• aynı durumda bende varım boş karakter pvp ye devam etmek istiyorum fakat ne yapacam şaşırdım kaldım slayer benimde
  • Beyler anladığım kadarı ile pvp serverdasınız. PvE server olsa dilim döndüğünce anlatmaya çalışırdım ama PVP server hakkında bir bilgim yok. Hatta aralarında oyunsal olarak fark varmı onuda bilmiyorum ama bana anlatılan pvp için strikeforce itemler pve için steadfast itemler lazım. Hatta PVE de steadfast yaptıktan sonra tüm elbiseleri, wonderholme' ya girip oradan düşen itemleri +12 yapacaksın dediler. Umarım ufakta olsa bir fikir verebilmişimdir. Kolay gelsin
  • Selamlar , PVP ve PVE serverları arasında gear farklılığı söz konusu değil.Şu anda ilk olarak yapabileceğiniz en kolay set , Strikeforce setidir.Tek yapmanız gereken Nexus ve BG spamlamak , daha sonra craftlarını gerçekleştireceksiniz.Strikeforce ve Battlepoint ile alınan takılar ile ortalama 166 item levela ulaşacaksınız daha sonra Wonderholme yapmayı öğrenir yolunuza bakarsınız ^.^
  • Ben oyunda paso Corsair giriyorum itemler eşitleniyor bu yüzden item kasmaya gerek duymuyorum.
    Benim için tera girip pvp atmalık oyun oldu çıktı.Zaten oyun hakkında en ufak bilgim yok ama 60 lvl charlarım var.Craft nedir bilmem bile bitkileri bile toplayamıyom hard diyor hiç toplamadım çünkü.

Ama canyona pek giren yok oraya başvurmuştum bu +12 itemleri almak için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: durall

Beyler anladığım kadarı ile pvp serverdasınız. PvE server olsa dilim döndüğünce anlatmaya çalışırdım ama PVP server hakkında bir bilgim yok. Hatta aralarında oyunsal olarak fark varmı onuda bilmiyorum ama bana anlatılan pvp için strikeforce itemler pve için steadfast itemler lazım. Hatta PVE de steadfast yaptıktan sonra tüm elbiseleri, wonderholme' ya girip oradan düşen itemleri +12 yapacaksın dediler. Umarım ufakta olsa bir fikir verebilmişimdir. Kolay gelsin

yok hocam pve diye biliyorum. veritas server ismi.
  • @Mushiwa

Hocam tüm gatheringler 300 craft ise armoring 500 weaponing 100.Şimdilik günlük görevleri ve story görevlerini elimden geldiğince halletmeye çalışıyorum.Corsair-kumas zaten her gün kazanmadan bırakmıyorum.Nexus ve BG derken biraz açıklar mısınız? Dungeon mu onlar?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    25 dk'da türkçe yapmak
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • BG = Battleground , Nexus ise bir event olarak düşünebilirsin genelde bizim saatimize göre 9 da başlar bazı günler öğlen 4 gibide oluyor. Helkan District ve Val Kaeli de olur.Ally açarlar zaten nexus zamanı.Para benim için sorun değil diyorsanız brokerdan alabilirsiniz itemleri , strikeforce craftlamak için nexustan alınan gear ile battleground gearini birleştirmemiz gerekiyor ^.^
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mushiwa

BG = Battleground , Nexus ise bir event olarak düşünebilirsin genelde bizim saatimize göre 9 da başlar bazı günler öğlen 4 gibide oluyor. Helkan District ve Val Kaeli de olur.Ally açarlar zaten nexus zamanı.Para benim için sorun değil diyorsanız brokerdan alabilirsiniz itemleri , strikeforce craftlamak için nexustan alınan gear ile battleground gearini birleştirmemiz gerekiyor ^.^

Teşekkürler
  • Bu saatten sonra strikeforce yapmanızı önermiyorum açıkcası.Yeni patch ile Strikeforce 2 seti gelecek.Boşuna Battlepoint ve Agnitor point kaybetmiş olursunuz..
  •  60 Level Olunca Yapmamız Gerekenler

hocam itemler şimdilik böyle, balton's temple 1 person yaparak aldım zırhları.Takıları bellicarium creditslerle aldım.Hergün dg ve bg yapıyorum.16 k gold var.İtem level tüm dg lere yetiyor.Aldığım tüm zenithleri açıyorum
    Ne tavsiye edersiniz.Şu nexus işini hala çözemedim.
    @Mushiwa

• şimdi buna rehber hazırlardım ama gereksiz olur çünkü 8 temmuzda benim oynadığım abd serverlarına t15 update'i gelecek. bir sürü yeni set dungeon falan gelecek yeni 60 olanların şimdikinden farklı şeyler yapması gerekecek. o zaman gelsin bakarız duruma.
  • şimdilik bg ve kumas girip günlük görevlerini alın. onun dışında en son gelen 3-5-7-10 kişilik dungeonlara girebilirsiniz. 7 ve 10 kişilik olanlar biraz kasar gerçi itemsiz olanlar için. alliance vault saatlerini takip edin unutmayın güzel takılar düşebiliyordu diye hatırlıyorum. bg ve ks point toplayıp pvp set yapılır. whhm veya mchm girilerek pve set için farm yapılır. onun dışında nexus saatlerini google dan aratıp girin 5-6 mes alırsınız en azından t14 itemleri saymıyorum. lot ile de mwa farmlayabilirsiniz. gatheringleri 300 yapıp bişeyler craftlayabilirsiniz pot vs.

Aslında yapılacak bir şey yok gibi duruyorda 60 level de tonla yapıbilecek şeyler var

Edit : üstteki arkadaş tier 15 update den bahsetmiş. eğer yakın zamanda eu ya da gelecekse hiç diğer setlerle uğraşmaya gerek yok diye düşünüyorum. şu an için bg ve ks point toplayıp, nexus lot ile mes,mwa farmlamak en mantıklısı gibi duruyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖmErenay -- 27 Haziran 2014; 19:09:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Hachiman Hikigaya

şimdilik bg ve kumas girip günlük görevlerini alın. onun dışında en son gelen 3-5-7-10 kişilik dungeonlara girebilirsiniz. 7 ve 10 kişilik olanlar biraz kasar gerçi itemsiz olanlar için. alliance vault saatlerini takip edin unutmayın güzel takılar düşebiliyordu diye hatırlıyorum. bg ve ks point toplayıp pvp set yapılır. whhm veya mchm girilerek pve set için farm yapılır. onun dışında nexus saatlerini google dan aratıp girin 5-6 mes alırsınız en azından t14 itemleri saymıyorum. lot ile de mwa farmlayabilirsiniz. gatheringleri 300 yapıp bişeyler craftlayabilirsiniz pot vs.

Aslında yapılacak bir şey yok gibi duruyorda 60 level de tonla yapıbilecek şeyler var

aynen öyle nexus girmeyi deneyeceğim

• Vaulta gırıp takıların gelısmıs olanlarınıda dızebılırsın.Set baslangıc ııcn yeterlı sf cw falanda yapabılırsın.Whhm yıne gırebılırsın zyrkler vsde olunca
  • Temmuz ayı içerisinde patch gelecek.Craft kasmanı öneririm.BG pointlerini harcama , 20k cap e geldiğinde glyph box alabilirsin.Bu saatten sonra yapılan strikeforce tan hayır gelmez ^.^ Gods Tear toplamaya başla.BT Solo'dan aldığın Oculus set ortalama steadfast +9 a denk geliyor , alliance vault farmlayabilirsin o set ile.Yeni patch e kadar craft kasıp bloodhoned craftlayabilirsin ama kesinlikle strikeforce işine girmemeni öneriyorum.LOT farmı yapman gerekiyor ancak çok üzün sürer o gear ile , baştaki 2 mini bossu kesebilirsin mwa için :)
  • arkadaşlar veritas serverin de 45 lwl warrior um var. işten vakit buldukça oynuyorum ve oyun hakkında hiç bilgim yok yazdıklarınız baştan itibaren okudum ve hiçbir şey anlamadım oyun hakkında detaylı bilgiye nasıl erişebilirim?

(günlük görev ve belli zamanda açılan dündeon falan varmış oyunda demin okuyunca fark ettim çalıştığım için bu zamanlı görev vb. şeylere katılamam)

bu arada diğer bir sıkıntı tek başıma oynuyorum daha hiç party e falan girmedim :D tek başıma devam edebilirmiyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackrayyy

quote:

Orijinalden alıntı: durall

Beyler anladığım kadarı ile pvp serverdasınız. PvE server olsa dilim döndüğünce anlatmaya çalışırdım ama PVP server hakkında bir bilgim yok. Hatta aralarında oyunsal olarak fark varmı onuda bilmiyorum ama bana anlatılan pvp için strikeforce itemler pve için steadfast itemler lazım. Hatta PVE de steadfast yaptıktan sonra tüm elbiseleri, wonderholme' ya girip oradan düşen itemleri +12 yapacaksın dediler. Umarım ufakta olsa bir fikir verebilmişimdir. Kolay gelsin

yok hocam pve diye biliyorum. veritas server ismi.

veritasda yığınlı Türk guildi var gir birine sor yardıcı olurlar illaki burdan cidden anlatılmaz.

• beyler ben 60 oldum ve yeni patch geldi

ne yapılır ne edilir nerden başlanır bana bir söylerseniz çok memnun kalırım, pvp oynuyorum genelde killiandayım yardıma ihtiyacım var araştırınca genelde eski patchlerde değerli olan setler söyleniyor yanlış bişeyde yapmak istemiyorum o yüzden temiz yeni bilgilere ihtiyacım var.

yani bana şu setten başla falan diyin yola koyulayım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.