Başlıkta belirttiğim gibi 60 lvl olunca ne yapacağız oyunun tadını nasıl çıkaracağız eğlenceli şeyler neler anlatabilirmisiniz birde pve serverde oynuyorum
MaxPayne?
kullanıcısına yanıt
PvP den pek zevk alınabiliceğini sanmam. Guild savaşlarına katılabilirsin. DG, raid falan.
Daha fazlası olması lazım değil mi bi tek guild savaşı ve dungeon mu yapcaz ? muhabbet desen oyunda fazla turk yok boşuna kastığımı söylemeyin bana: )
quote:
Orijinalden alıntı: MaxPayne?
Daha fazlası olması lazım değil mi bi tek guild savaşı ve dungeon mu yapcaz ? muhabbet desen oyunda fazla turk yok boşuna kastığımı söylemeyin bana: )
Dungeonları yapmak ayrı bı zevk verıyor msla ben +300 kere manaya hard bıtırdım hıc sıkılmadım sevıyorum o dg yı son bossun hareketlerıne hastayım msla =)
Turk oyuncuların kalabalık oldugu swler var.Ancak bana uzak olsunlar benım oldugum sw de gorduklerım sadece çıkarcı,sapık,başkalarının uzerınden gecınen,dolandırıcı,hırsız, saygısız konusmayı dahı bılmeyen agzı bozuk ınsanlar toplulugu oldugundan tercıh etmıyorum.
Yabancı arkadaşlarla takılmakta gayet eglenceli bır ,ıkı gun oyunda gormedıgımde özledıgım cana yakın arkadaslarım var ^^ Sadece oyununa bakmanını onerırım :3