Şimdi Ara

60 fps youtube ve oyun farkı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, oyun içinde 60 fps ve üzerinde bir görüntü aldığımda sanki 30 fps gibi geliyor. Ama youtube herhangi bir videoyu 60 fps seçeneğine alınca bariz hız farkı oluyor nedendir acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Yukarı, ekran kartı ayarlarını kurcaladım yine istediğim gibi bir şey elde edemedim.
  • Çekim yaptığın programla doğrudan alakası var. Bu olayı yapabilmek için çok hassas ayarlara da ihtiyacın var. Eğer nvidia kart kullanıyorsan shadowplay en doğru seçimdir. Obs kayıt ayarlarının da benzer şeyleri yapıldığı takdirde akıcı 60 fps kaydetmesi doğrudur. Ayrıca o seyrettiğin kayıtlar capture kartlarla çekilince sabit 60 fps ile çekilmiş olma ihtimali yüksek. Sen 60 fps alırken kırılma görüyorsan bu monitörünün hz ayarlarıyla alakalı olabilir. Biraz detay verirsen derine inebiliriz. Mesela kartın nedir? Hangi oyundan bahsediyorsun. Hangi kaydı izledin? Ve monitörün nedir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çekim yapmıyorum hocam normal kullanımda, mesela normal bir oyunda 60 fps üzerinde değerler alsamda 30 fps gibi geliyor. Ama youtube'da herhangi bir videoyu 60 fps izleyince akıcılık bariz belli oluyor.

    Monitörümhttps://www.cnet.com/products/aoc-e2243fw/specs/

    Ekran kartımhttp://www.vatanbilgisayar.com/sapphire-r7-260x-gddr5-2gb-128bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti.html

    Neticede videoda bu akıcılığı verirken, oyunda verememesi tuhaf, her ne kadar 60 fps üstüne çıksamda 30 fps miş gibi görünüyor.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.