Şimdi Ara

60 d ekran sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 haftalık canon 60 d kullanıcısıyım..bugün çekim yapmak için makinemi elime aldım çekim yaptım.çektigim fotolara bakmak için ekrana baktıgımda bazen ekranı tamamen kaplayan bazen çok ufak bazende yarı ekranı kaplayan simsiyah bir ekran yanıp sönüyor..çektigim fotografları bilgisayara attıgımda sorun yok resim normal çıkıyor ..daha dikkatli baktım sadece ışık olan yerler yanıp sönüyor ışıksız ortamda çekim yaptıgında flaş kullandıgında enstantaneyi yükselttiginde zoom yaptıgında ekranda böyle sorun olmuyor..manuel modda çekim yapıyorum hep. sorun olunca AV TV P modlarında da çekim yaptım ama sorun devam ediyor..sorun ne acaba şimdiden saolun

• quote:

Orijinalden alıntı: tarikbll

3 haftalık canon 60 d kullanıcısıyım..bugün çekim yapmak için makinemi elime aldım çekim yaptım.çektigim fotolara bakmak için ekrana baktıgımda bazen ekranı tamamen kaplayan bazen çok ufak bazende yarı ekranı kaplayan simsiyah bir ekran yanıp sönüyor..çektigim fotografları bilgisayara attıgımda sorun yok resim normal çıkıyor ..daha dikkatli baktım sadece ışık olan yerler yanıp sönüyor ışıksız ortamda çekim yaptıgında flaş kullandıgında enstantaneyi yükselttiginde zoom yaptıgında ekranda böyle sorun olmuyor..manuel modda çekim yapıyorum hep. sorun olunca AV TV P modlarında da çekim yaptım ama sorun devam ediyor..sorun ne acaba şimdiden saolun

lcd panelde sıkıntı olabilir hocam.
  • Patlayan bolgeleri uyariyordur belki. 60D'de oyle bir ayar var mi? "Highlight/Shadow" Warning benzeri bir ayar mesela?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozturert

Patlayan bolgeleri uyariyordur belki. 60D'de oyle bir ayar var mi? "Highlight/Shadow" Warning benzeri bir ayar mesela?

olabilir hocam. 5100 de var. 60d de vardır muhtemelen.

ışık patlamaları yanıp sönüyordur büyük ihtimal. 5100 de öyle.
  • olup olmadıgını bilmiyorum Highlight/Shadow gibi bişeyin google yazıp baktım bikaç bişeye degiştirdim ayarını yine aynı sadece aşırı ışık alan yerlerde simsiyah yanıp sönüyor ekran ışıgın büyüklügüne göre her yer ışıksa her yer kararıyor..nasıl çözebilirim bu sorunu yardımcı olursanız sevinirim yaa .. led ekranda sorun olsa tüm fotograflar da yanıp sönme olur hiç parlaklık ollmayan fotolarda sorun yok hiç
  • resim ekledim arkadaşlar şu kadının önündeki karartı gibi oluyor yanıp sönüyor..
     60 d  ekran sorunu
  • Ayarlari sifirla ayarlardan yapiyor isik patlamalarini goster diye bi secenek var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cs 1.6 win 10 tam ekran sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanlevent

Ayarlari sifirla ayarlardan yapiyor isik patlamalarini goster diye bi secenek var

dostum yeni kullanıyorum daha makineyi hafıza kartını çıkartıp mı sıfırlayayım bide tüm özel işlerleri sil kısmından mı sıfırlamam gerekiyor
  • hocam fotoğraftaki işaretli kısımlar 60d lcd ekranında siyah şeklinde yanıp sönüyorsa. bu ışık patlamasını gösterir. sıkıntı yok demektir. ayarlarını sıfırlamalısın.

60 d  ekran sorunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: effsane_61

hocam fotoğraftaki işaretli kısımlar 60d lcd ekranında siyah şeklinde yanıp sönüyorsa. bu ışık patlamasını gösterir. sıkıntı yok demektir. ayarlarını sıfırlamalısın.

60 d  ekran sorunu

evet hocam öyle oluyordu sonunda buldum ayarlarda vurgu ayarını açmışım nasıl yaptysam artık çok soalun tşk ederim cvplarınız için.. adamsınız..

• Makro çekim yapmak istiyorum tripot uzaktan kumanda makro tüp aldım daha kaliteli çekimler yapmak için başka ne almam gerekir sizde 18 135 lens kullanıyorum..
     60 d  ekran sorunu 60 d  ekran sorunu 60 d  ekran sorunu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Fotoğraflara bakarken yukarıdaki display tuşuna bas, her basışta farklı bilgileri göstermesi ve normale dönmesi lazım.

Düzeltme : sanırım display tuşu yok 60d de, info tuşu olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çekomastik -- 8 Ekim 2013; 1:26:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: çekomastik

Fotoğraflara bakarken yukarıdaki display tuşuna bas, her basışta farklı bilgileri göstermesi ve normale dönmesi lazım.

Düzeltme : sanırım display tuşu yok 60d de, info tuşu olabilir.

Dostum ekipman olarak ne daha iyi olur mesela 50mm lens yada 18 55 lens mi daha iyi çekim elde edersin bilgi istiyorum yada bunlardan farklı bir lens ters bağlama büyütme oranı çok yüksek olsun istiyorum.. Mesela çekirgenin gözünü çekmek yada karıncanın en ince detaylarını görmek istiyorum ucuz yolla mümkünse :)
     60 d  ekran sorunu 60 d  ekran sorunu 60 d  ekran sorunu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.