Şimdi Ara

60 cm davlumbaz önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 250 lira civarı fiyat-performans ürünü davlumbaz önerir misiniz?

Hepsiburada'da en çok satılan davlumbaz, 220 Lira:
    http://www.hepsiburada.com/hoover-hech-616-x-60-cm-duvar-tipi-davlumbaz/ProductDetails.aspx?productId=mthooverhech616x&categoryId=22006

Kağıt üstündeki özellikleri (çekiş hızı 650 m³/saat) güzel, ama gerçekte nasıldır acaba?

• Yok mu bir öneri?
  • Dostum ya bende senini gibi araştırma içerisindeyim, ancak davlumbazlarla ilgili çok fazla yoruma ulaşamadım. Benimde kafamda 2, 3 model var. Biri bu model
    , biri bosch'un 340 TL olan modeli, biri ise Electrolux'un 340 olan modeli.

Sen ne yaptın, var mı gelişme? Eğer bu ürünü aldıysan yorumlarını bekliyorum. Teşekkürler.
  • Arkadaşlar bende eve yeni mutfak yaptırınca sizin gibi çok güzel ve esteteik bu modelleri almak için araştırdım....Sonrasında Tüm zerafetine karşılık mutfakta çok boş alan işgal edecek diye inox davlumbazdan vaz geçip inox aspiratör almaya karar verdim....İnox yani gerçek paslanmaz , estetik ,güzel aspiratör hem çok şık hem çok az yer işgal ediyor , hemde 180 lira... Bu arada inox diye inox görünümlü kaplama sacı yutturuyorlar...Alırken mıknatısla gidin...Mıknatıs tutmazsa gerçek inox...Bilginize.... Büyük markalar gerçek inox satıyorlar....Saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 23 Temmuz 2010; 11:50:22 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    75 cm buzdolabı tavsiyesi
    14 yıl önce açıldı
    120 mm sessiz fan önerisi
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.