Şimdi Ara

60 Bin TL ile yapılacak işler- CİDDİ KONU- KARAR VERİLDİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
392
Cevap
22
Favori
42.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet bol bir şekilde BİM, A101 ve diğer süper marketler mevcut. Su satma olacak iş değil. Bizim orada her yer çeşme ve suyumuz çok temiz içilmeme gibi bir şey söz konusu bile değil. O yüzden suya bizim oralarda para verilmez.
  • bimden su alıp satsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AkatooS86 kullanıcısına yanıt
    Hocam haklısınız.. bende bu konu hakkında kardeşim ile fikir alışverişi yaptım. Ve ülke durumundan dolayı ertenebileceğini ve gidişata göre karar verilebilir dedim ama; şu an ne kadar beklerse kadar hazır yeme durumu olacak.
  • Turkiye34BJK T kullanıcısına yanıt
    Öncelikle görüşünüz için çok teşekkür ederim.. Aslında Kadirli de bu tarz mekanlar var fakat tütün ve kömür kalitesi tartışılır ki; bir zamanlar benim gibi nargile tutkunu bir adam için, kardeşime fikir verebileceğim bir konu olur fakat. Bolluk açısından mekanlar azımsanmayacak derece.. Ve 60 Bin tl ile dükkan ve dizayn biraz kör bir iş oluyor.
  • Youtuber olsun hocam

iyi bir sistem dizip birazda gazı verdiği zaman insanlar

oha lan 60000 lik sistemi var diyip bakarlar

ama illah dükkan açacaksa internet cafe açabilir

herkesin işi düşer öylesi yerlere

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anomyous123 kullanıcısına yanıt
    Öyle millete yayın yapacak adam değil kardeşim.. :)
    Aslında haklısın bir ara ben bile düşündüm sağlık içerikli bir kanal açmayı ama çocuklarla uğraşamam deyip vazgeçtim bu işlerden. İnternet kafe açmak yerine, telefonculuk işi yapabilir o konuya daha hakim çevresi çok fazla eminim katkısı olacaktır. Saçma sapan boş bir çevre değil üstelik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ApsinteX

Hocam haklısınız.. bende bu konu hakkında kardeşim ile fikir alışverişi yaptım. Ve ülke durumundan dolayı ertenebileceğini ve gidişata göre karar verilebilir dedim ama; şu an ne kadar beklerse kadar hazır yeme durumu olacak.

Haziri artiya cevir ozaman. Dövize yatir bekle. 60,000tl
    10% deger kazansa. 66.000olur. Her ay 1000tl harcasa bile masrafini ordan cikarmis olur. 6ay sonra gene elde var 60.000

• 120bin nufuslu yerde hic bir sey yapilmaz ne kadar parasi varsa yaptigi iste erir gider acik ve net. Koysun bankaya faizini alsin onada verse verse 500 kusur lira verir banka oda paranin erimesinden iyidir. Ha yok illa bisey yapacak diyorsan kirtasiye vs acip kendi yaginda kavrulur ne buyur ne kuculur.

• quote:

Orijinalden alıntı: AkatooS86

quote:

10% deger kazansa. 66.000olur. Her ay 1000tl harcasa bile masrafini ordan cikarmis olur. 6ay sonra gene elde var 60.000

Güzel fikir ama; buda ülke gidişatı ile çatışıyor yine her an tapataklak olabilir bu döviz işide. O yüzden her şeye temkinli adım atıyorum.. Benim için sorun yok Allaha şükür devletten aldığım maaş her zaman var. Fakat onun için risk oluşturacak şeyler olsun istemiyorum. Kardeşimin tüm her şeyi bu para çünkü. :)

• Konsept kafe açabilirsin.
    Böyle vahşi batı tarzı bir şey canlanır hep benim kafamda

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mantıklı söyledikleriniz fakat; şöyle bir durum var. İnsanlar genellikle bildiği yerlerde riske girmek isterler. Kardeşim çok ezildi ve bu konuda fazlasıyla hırslı.. Gerekirse biraz daha destek çıkarım ve onun güçlenmesine katkı sağlarım. İlçe öyle çok saçma bir yer değil. Nüfus bakımından düşük olabilir ama kültür açısından fazlaca iyi derecede. Yobaz ve her şeyi ayıplayan bir yer asla olmadı... Telefoncu fazlaca var ama herkes kendi tanıdığından ve kısmetinden kazanır.. Ben inanıyorum ki kardeşim böyle bir yer açtığı zaman tüm arkadaşları ve diğer çevresi.. Öbür telefoncuları es geçecektir güven konusunda.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AkatooS86

quote:

Güzel fikir ama; buda ülke gidişatı ile çatışıyor yine her an tapataklak olabilir bu döviz işide. O yüzden her şeye temkinli adım atıyorum.. Benim için sorun yok Allaha şükür devletten aldığım maaş her zaman var. Fakat onun için risk oluşturacak şeyler olsun istemiyorum. Kardeşimin tüm her şeyi bu para çünkü. :)

Ben babamla birlikte 500.000avroya yakin yatirim yaptim trde. Yurtdisindayim. Bakalim hayirlisi. Insallah ellimizde patlamaz.

• yunus626emre kullanıcısına yanıt
    Benim aklıma il gelen fikir zaten kafe olmuştu.. Farklı bir içerik menü ve hiç olmayan bir yer ama; para miktarı bunu karşılayabilecek kapasitede değil bana göre. En azından 100 bin TL gibi bir nakit olması gerektiğini düşünüyorum.
  • AkatooS86 kullanıcısına yanıt
    İnşallah hocam.. Kardeşimin başka geliri olsa emin olun.. bir işe yatırımı yapmasına ön ayak olmam. Ama böyle bir durum söz konusu olmadığı için. Fikirler ve çelişkiler içinde bir şeyler yapmaya uğraşıyor.
  • ben olsam hayvancılık işini ciddi düşünürdüm. devlet desteği de var bu konuda. doğru ellerde ciddi para kazandırıyor diye biliyorum.
  • Yurtdışına gitsin

• mucizevi M kullanıcısına yanıt
    Orada hayvancılık işi ile uğraşan bir çok tanıdığımız var. Getirisi eğer ben bu işle canla, başla uğraşırım dersen çok güzel ama biliyorum ki; Yapamaz kardeşim.. Benim aklımda birde kahvaltı çiftliği gibi bir yer var burada 1 tabe mavcut oda fazlaca uzak. O yüzden sıcak bakıyorum yerde hazır ama yine de tam emin olamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RX 480

Yurtdışına gitsin

Tamam gitti diyelim ne yapacak?..
  • ApsinteX kullanıcısına yanıt
    Hocam cafe ile etüt merkezi karışımı bi mekan kursun.İlçenin sosyal durumunu bilmiyorum ama genç nüfusu fazlaysa gençlerin arkadaşlarıyla kahve içerken oturup ders çalışabileceği,kitap okuyabileceği bir yer.2 3 tane langırt bilardo falan atar temiz iş.Gençleri oraya toplayabilirse bence güzel bir ivme yakalar

• 10 yıl boyunca çalışmış ve ne yapacağını öğrenememiş mi ?
    Hiç mi izlememiş işler nasıl yürüyor falan ?
    Ben 4 yılda öğrendim babamın işini şimdi bıraksa yürütürüm kardeş
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.