Şimdi Ara

60 Bin TL için - Insignia vs. 508

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu iki arac arasindan hangisi daha alinabilir arkadaslar max butce 65bin tl olabilir.

Peugeot 508 olursa 1.6 Thp Otomatik modeli. Insignia olursa 2.0 CDTI Otomatik olacak.
    Insignia icin cosmo, 508 icin Allure modeli olacak. Insignia vergi konusunda biraz uzer gibi ama 1.4T modelinde otomatik sanziman yok. Sizce hangisi alinmalidir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben olsam 508 alırım allure donanım la çok guzel duruyor ve donanımlı motor performansı çok iyi insignia makyajsızı eski duruyor ve motoru çok gürültülü vergi sini dert etmezseniz insignia da iyidir.

• Tercihim 508 olurdu, iç mekan geniş ve kaliteli. Benzinli motor ve otomatik vites uyumu güzel. Allure modeli doluluk anlamında tatminkar.

• Arkadaslar tesekkurler 508 icin bende daha sicak bakiyorum ancak 1.6 thp modeli otomatik olarak bulamadim sadece 1 tane ilani var allure donanimda (digerlerinin modeli yuksek ve fiyatlar 80bin ve yukarisi) 1.6 hdi ve 1.6 vti modelleri nasildir? Sunrooflu bulursam hic dusunmeden alirimda cok nadir var..

• Just4ForMe kullanıcısına yanıt
    Dizel otomatik kombinasyonunda 1den 2 ye geçişler biraz sarsıntılı konforu torpuleyebilir. Sert kalkislar yapmazsanız problem olmaz, vti motorun artisi lpg uyumu olur. Vti otomatik kombinasyonunu bilmiyorum.

• neilblack kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim, yüz olarak 508 daha yeni geliyor ve nedense ilk ciktigindan beri bir sempatim var ancak allure modeli tam istedigim donanimda deri koltuk en cok beni ona iten etkenlerden biri. D sinifi bir aracta bence olmali diye dusunuyorum. Ama insan istediginde ayaginin altinda gucu hissetmesi lazim o yuzden thp ye yogunlastim access donanim bile olabilir o yuzden...

• Yukarı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1.6 THP motor az yakmayacaktır söyliyim. 10 Lt lerde gezer. Ha 2.0 CDTI 7-9 lt yakacak ama kuruş bazına vurduğunda az para çıkıcak... Birde THP motorlu herhangi PUG modeli çoook zor satılır. Anca hastası alır... 2.0 CDTI gücü rahat hissetirir hem daha büyük turbo var hemde tork konvektörlü şanzıman yüzüne yazılım attırıp 190-200 bglere çok rahat çıkartabilirsin...

Sana tavsiyem İnsignia al.
  • 1.6 THP bazı BMW araçlarında da kullanılan başarılı ve ödüllü bir motor. Ancak şanzuman konusunda tam bir bilgi göremedim.
    Allure sadece bir tane var ama diğer donanımlarda araç bulmak mümkün galiba, ilanlara tıklayın... Ben bir ara Laguna 2.0 Dci lara takmıştım. Motor-şanzuman sorunsuz, donanım yüksek, 2. elde fiyatları ucuz, incelemenizi tavsiye ederim.
  • 508i biben mi beğenmiyorum anlamadım.
    Gerçekten bana emekli arabası gibi duruyor.
    İnsignia daha spor ve konforlu bi araç.
    2,0 bi süre sonra yaşından dolayı vergi alt dilime girer

Kesinlikle opel alın
    Uyduruk fransızlara para vermeyin.
    3-4 senede dökülüyor
  • 508e verilen paralara yazık al canavar gibi alman tankını

• İnsignia tabi ki. Opel varken peugeotla ugrasma insigniadaki surus zevkini alamazsın. İnsignia daha iyi yol tutar.

• Just4ForMe kullanıcısına yanıt
    Hocam 508 in otomatigi pek konforlu değil.bu yeni eat 6 lar çok iyi.rahat,kaliteli bir arabadır.ben 508 alirdim

• 1.6T otomatik insignia lara bak.eski 16t motordan az yakıyor yeni 1.6T otomatikler.
  • Kafam iyice karisti birde superB var arkadaslar. Bugun biraz dolastim ancak 508 icin olan yorumlari gorunce biraz uzaklastim acikcasi ozellikle thp motora insanlarin pek sicak bakmamasi ileride sikinti olabilir bana satis acisindan...

• Sıfır km başlangıç superb kaça bırakıyorlar acaba?

• İnsignia sadece fren mesafesi için bile alınır adamlar cok kısa mesafede duran bir araç yapmışlar fizik kurallarına kafa tutuyor araba. Onun dısında kalıte ve dizel motor olarakta her yonuyle 508den ustun insignia almak en ıyısıdır
  • Bak otomobil cambazlari gelmisler vosvos calisanlari halk arabacilari. Bunlara sorsan tsi yag yakmaz emisyon yapmaz. Thp motora sorunlu diyen sorunludur bu kadar odul almis bir motora nasil boyle mok atiyorsunuz? Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayin sanayide forumda orada burada duyduklarinizi insanlara lanse etmeyin. Iki aracta gayet alinabilir araclar paralarini hakederler ancak eski 508lerin sanzimani kotu performansli kullanim icin normal kullanirsaniz sorun yok. Su an piyasadaki en kaliteli dizel blue hdi en iyi benzinli unitede thp'dir.

• reallist55 kullanıcısına yanıt
    Vw fanı olduğun açıkça görülüyor 3-4 senede dökülüyor dediğin araba sınıfında en sorunsuzlardan dandik diyerek hakaret ettiğin araca insanlar para veriyor seviyeli konuşmanı tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayseybi -- 21 Ağustos 2016; 2:09:45 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.