Şimdi Ara

60 bin tl bütçe- ALINABİLECEK ARAÇLAR- TAVSİYE GÖRÜŞLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iyi forumlar.60 bin bütçem var focus 2.5 1.6 tdci titanium aracımı 1 hafta önce sattım.Yaklaşık 1 saat önce bir konu açtım 2009 elegance 1.6 civic için yapılan yorumlar hiç iç açıcı değildi ve vazgeçtim almaktan pazarlıgını yaptıgım aracdan.
    Öncelikle 3 kişilik bir aileyiz.Dizel- benzınlı olursa lpg olmak şartıyla -manuel sedan -hb farketmez araç arıyoruz.Bu fiyatlara baktıgımda,
    Focus3 1.6 tdci ( sattıgım araçda focusdu aslında iyi bir seçim fakat farklı bir marka istiyorum artık , sıkıldım denılebılır)
    Kia Ceed 1.6 crdi consept plus gayet dolu ( hoşuma gitti manuel düşünüyorum , aslında bu araç üzerinde yoğunlaştım denilebilir)
    Astra 1.4 turbo sport lpg'li
    Opel İnsignia 1.6 turbo ( Aslında tüp ile uyumsuz oldugunu bılıyorum , çelik sübap , yağlamalı kit felan diyorlar ama uzun ömürlü bir araç istiyorum)
    FLuence privlege 1.5 dci ( Az yakıyor cidden fakat tipi hoşuma gitmiyor kazık gibi duruyor araç)
    Megane3 1.5 dci privlege ( Doğal olarak az yakıyor , fakat hb düşününce kia ceed cidden daha yakışıklı duruyor)
    Vw GOLF6 1.6 TDİ COMFORTLİNE ( GAYET HOŞ BİR ARAÇ , FAKAT BU PARALARA DAHİ TEMİZİNİ BULMAK ÇOK ZOR)

Görüş ve önerilerinizi bekliyorum , kia ceed hakkında biraz yoğunlaştım sayılır,Siz sevgili forumdaşlarımdan yardım bekliyorum , bayrama arabasız girmek istemiyorum.

• Actigin 5 konu.

1 konuna up çeksen yeterli olmaz mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Uzumaki Naruto-

Actigin 5 konu.

1 konuna up çeksen yeterli olmaz mı?

3.konu ilk konu farklıydı son 2 konu aynı, haklısınız son konuya up çekebilirdim fakat tek cevap gelen bır konuya up çekmenin ne faydası var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BekiRoRo

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-chevrolet-ers-motors-2012-model-yeni-kasa-captiva-2,0-dizel-otomatik-464418582/detay/

Teşekkür ederim araç ağır hasar kayıtlıymış elimde patlamasını istemem.
  • Merhaba sattığınız focus kaç modeldi değişen boya durumu neydi ve kaça sattınız acaba bende de aynı kasa var. Birde tam benim radarımda ki araçlara bakıyorsunuz en çok içime sinen ceed ama concept plus o fiyatlara biraz zor focus ise güzel lakin onunda titanium paketi o fiyatlara Yok en iyi seçenek c4 hemde otomatik olması avantaj

• quote:

Orijinalden alıntı: persia06

quote:

Orijinalden alıntı: BekiRoRo

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-chevrolet-ers-motors-2012-model-yeni-kasa-captiva-2,0-dizel-otomatik-464418582/detay/

Teşekkür ederim araç ağır hasar kayıtlıymış elimde patlamasını istemem.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-chevrolet-emin-otomotiv-den-2011-chevrolet-captiva-2.0-d-high-4x4-7-koltuk-468983816/detay/

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdar_ibrahim eymen.

Merhaba sattığınız focus kaç modeldi değişen boya durumu neydi ve kaça sattınız acaba bende de aynı kasa var. Birde tam benim radarımda ki araçlara bakıyorsunuz en çok içime sinen ceed ama concept plus o fiyatlara biraz zor focus ise güzel lakin onunda titanium paketi o fiyatlara Yok en iyi seçenek c4 hemde otomatik olması avantaj

2009 model , sadece sol arka camurlukta local boya vardı.Triger,baskı balata,akü , lastikler yeniydi yani ağır bakımlarını yapmıştım.98 bin km'deydi.Aytozu grisi.54.500 e verdim hocam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.