|
Güncelleme: Daha önce örnek verdiğim bir cihaz linkte yer alıyordu, fakat web editörleri linki kaldırınca onu da çıkarak zorunda kaldım. Ayrıca sizlerden gelen geri bildirimlere dayanarak sistemi güncelliyorum. Merhaba arkadaşlar! Ben video editörü olarak çalışıyorum ve zaman zaman yapay zekâ uygulamalarını (Flux, LLM, sesle ilgili sistemler) yerel olarak kullanıyorum. Şu an kullandığım dizüstü bilgisayar (AN16-41, 4070 RTX) VRAM nedeniyle yeterli performans sağlamıyor. İş yerimde Mac bilgisayarlar kullanıyoruz. Ancak ben ev için bir sistem arıyorum. Şu anda aradığım sistem şunları yapabilmeli:
Şu an değerlendirmekte olduğum sistem aşağıdaki gibi:
Tahmini fiyat: 100-110bin TL (Bütçeyi aştık ancak ne yaparsam yapayım ana malzemelerden kısamıyorum. Diğer elementleri de değiştirince fiyat farkı pek azalmıyor. Ekran kartını daha yüksek modellerde Dubai'den mi alsam diye düşünmüyor değilim. Örneğin 5070 ti ekran kartı MSI 45bin tl, 5080 Gigabyte 58bin tl. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Ayrıca yardımcı olan herkese teşekkür ediyorum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi billy brown -- 14 Temmuz 2025; 13:20:27 > |
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt