Şimdi Ara

60-70 Bin Bütçeyle Otomatik HB Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Daha önce yüzlerce kişi aynı konu hakkında tavsiye istemiş olabilir ama ben karar veremedim. Çünkü araç konusunda teknik bilgim yok. Tabi ki gönlümden geçen güvenli oluşu açısından Nissan Quasqai ama ona param yetmiyor. Kredi çekme imkanım da yok.

Bütçeme göre öncelikle güvenli bir sürüş sağlayan ama aynı zamanda otomatik vitesli olan bir araç almak istiyorum. 3 yaşında çocuğum var. O yüzden güvenlik önemli. Onun dışında şu özellikler yeterli olacak :

- Yol bilgisayarı,
    - Navigasyon,
    - Park sensörü,
    - Varsa güvenlik paketi olması yeterli.

İkinci el almayı düşünmüyorum çünkü daha önce çok canım yandı. Sorunsuz olması açısından sıfır istiyorum. Sizce hangi marka ve model ihtiyacımı karşılar? Özellikle kullandığınız araçlar varsa deneyimleriniz açısından değerlendirirseniz çok sevinirim.

• bence i30 olabilir buda videosuhttps://www.youtube.com/watch?v=pC0OshbwM78&t=97s
  • i 30'da donanım paketi yeterli gelmedi.
  • Sıfır olarak ancak B sınıfı alınabiliyor bu fiyatlara. İkinci ele yönelmenizi öneririm

Egea Hb alınabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EPICA -- 20 Mart 2017; 18:43:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • polo tdi dsg comfotline
  • https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-boyasiz%2Corijinal%2Cmetalik-yaris-mavisi%2Cgeri-gorus%2Ckrom-cam-cercev-403289166/detay
    Şu ilanı değerlendir bence hocam güzel araba bagajı falanda iyi.3 kişilik bir aile için ideal bir araba.
    Not:İlan sahibi değilim yanlış anlaşılmasın.
  • Dacia yeni stepway 2017 dizel otomatik opsiyonlu olarak 70 bin tl i geçmez

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: FrhtAkdnz

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-boyasiz%2Corijinal%2Cmetalik-yaris-mavisi%2Cgeri-gorus%2Ckrom-cam-cercev-403289166/detay
    Şu ilanı değerlendir bence hocam güzel araba bagajı falanda iyi.3 kişilik bir aile için ideal bir araba.
    Not:İlan sahibi değilim yanlış anlaşılmasın.

Bence o tipsiz arabaya o para verilmez bence aracla bir ilginiz var aksi taktirde o paraya tavsiye edilecek bir araba değil. Nip not :Arabaya çamur atmadım sadece parasına ve tavsiye edilmesine laf ettim.

• İkinci el istemiyorum. Aslında Dacia'yı düşündüm ama forumdan okuduğum kadarıyla pek memnun olan yok. Plastik vs diyorlar.
  • Yeni Stepway Lara bayi de bak eski sine göre baya değişik oldu

• 208 en idealidir.
  • Arabayla bir ilgim olmadığını belirttim farkındaysanız.Ben İstanbuldayım ilan sahibi Kocaelide nasıl bir ilgim olabilir ki ?
  • Stepwaya baktım. Ama plastiğe binmiş gibi oldum. Teşhir ürünü olduğu için mi bilmiyorum ama pek hoşuma gitmedi.

Sizce Polo ve renault megane hb arasında hangisi daha iyi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.