Şimdi Ara

6 yaş için oyun konsolu? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
5.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Beograd kullanıcısına yanıt
    hocam gta, 6 yasindaki cocuga uygun mu demek istediniz? Gta ile ilgili haberler vardı okursaniz anlarsiniz:)

    Konu sahibi arkadasa tavsiyem almamaniz daha mantikli olur cocuklari o yaşta cinsellik,şiddete yönlendirir oyunlar , zaten yaş sinirlamasi var oyunlarda. Ama alacaksanizda 2. el kinectli,jtag li uygun xboxlari takip edin 0 a verilmez o paralar 600-650 tl gibi fiyatlara kinectli bulabilirsiniz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • GTA'yı tavsiye eden arkadaş dalga geçmek için yazmış. Hani o yaşta çocuk xbox oynayamaz diye GTA tavsiye ediyor. Ancak çevrede çocukların yaşıtları xbox da dans müzik oyunları oynuyor ki, haliyle bizim çocuklar da istiyor.

    Hocam sıfır jtag'li oluyor mu? Sıfır alıp sonradan nerede yaptırabilirim o işlemi, onu da bilmiyorum. Bana zaten kinectli ve jtag'li lazım. O yüzden şimdi 2. ele de bakıyorum. 650 tl'ye bu iş çözülürse çok güzel olur tabi. Teşekkürler.
  • Kéén kullanıcısına yanıt
    0 jtagli oluyor dukkan garantisi veriyor firmalar konsolu acip islemi yapiyorlar sonra kutusuna koyuyorlar . Somradan jtag yaptirmayin bence masrafli olur ayni zamanda kötü çip takabilirler pek bilmiyorsunuz zaten.Bana 150 tl fiyat cektiler bende gidip 2. el jtagli aldim elimdeki cihazi satisa koydum :)

    edit: hocam 6 yasindaki cocuk gta oynayabilir ne cocuklar var biliyorsunuzdur o yaslarda cok hizli ogreniyorlar :) gta 5 i oynatin anlarsiniz hemen kavrarlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Champarator -- 1 Aralık 2014; 0:51:14 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam kaça ve nereden aldınız 2. eli? Bilgi verir misin?

    Tabletlerin de oynadıkları oyunlar da ben zorlanıyorum. GTA gibi oyunların o yaş için iyi olmadığı kanısındayım. Dans, müzik ve spor onlar için uygun.
  • Kéén kullanıcısına yanıt
    shbden sitesinden 475 e 1tb oyunlu ,gecen ay almistim ama bence donanimhaber referansli ya da uzun suredir kayitli uyelerden alin. 2.el bolumunu takip edin kinectli konsollar satiliyordu genelde

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok güzel bir fiyata almışsınız. 1 tb olması da avantaj. Güle güle kullanın. Takipteyim yarın araştırıp bulabilirsem alacağım. Gözünüze takılan olursa pm atarsanız sevinirim. İlginize teşekkür ederim.
  • Kéén kullanıcısına yanıt
    rica ederim 1-2 hafta takip edin o sirada uyguna birisi satarsa alirsiniz şunu da unutmayın bayagi oyun yüklü olsun oyun yuklemede farkliliklar var pc gibi degil yani. Kolay gelsin

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam fazla sordum k.b. ama bu son. 1 tb olduktan sonra oyun sayıları çok değişir mi? Yani seninkinde kaç oyun var mesela? Ya da kaç olmalı 500 veya 1 tb için?
  • Kéén kullanıcısına yanıt
    benim konsolda mal adam 100 dedi ama adam akilli 60-70 oyun vardi. İci dolu konsollar tercihiniz olsun 60-70 oyun isinizi gorur ama bubseferde kararsiz kaliyorsunuz hangisini oynasam diye :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam önerim X360 alman Jtag'li, zaten büyüyene kadar farklı bir nesil çıkar ciddi bir konsol o zaman alırsınız.
  • Ben de xbox360 da karar kıldım. Çocuklar bu neden one deil demenzler sanırım. Bakıyorum, kafama yatan bulursam alacağım hemen. İkinci el veya sıfır ikisine de bakıyorum. Teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.