Şimdi Ara

6 Win 4 Lose ve attığı Lig ss'li

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

10/3/5 gibi kastığım 2 maç ve ttnet sayesinde 5 defa oyundan düştüğüm maç lose oldu. 5 defa düşsemde geri toparlanmıştım ama 1 tf hatasından oyun gitti. 4. lose ise karşımda ki gragas iyiydi her lane ezilmişti zaten bende ezilmiştim diğer 2 veya 3 maçı winleseydim plat II filan baslardım galiba. Kastığım maçlarda sadece yanımda kasan 1 kişi olsaydı win olabilrdi 4 kasmış kişiye karşı ne kadar kassanda tek başına birşey yapamıyorsun

http://i.hizliresim.com/x94jAN.jpg

• ligdeki oyuncuların isimlerine bakınca bir an yabancı server sandım hiç kimse türkçe isim kullanmaz mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Santiago Munez

ligdeki oyuncuların isimlerine bakınca bir an yabancı server sandım hiç kimse türkçe isim kullanmaz mı

Cikilata
  • quote:

Orijinalden alıntı: jaxes

6 win 4 lose = Plat III

10/3/5 gibi kastığım 2 maç ve ttnet sayesinde 5 defa oyundan düştüğüm maç lose oldu. 5 defa düşsemde geri toparlanmıştım ama 1 tf hatasından oyun gitti. 4. lose ise karşımda ki gragas iyiydi her lane ezilmişti zaten bende ezilmiştim diğer 2 veya 3 maçı winleseydim plat II filan baslardım galiba. Kastığım maçlarda sadece yanımda kasan 1 kişi olsaydı win olabilrdi 4 kasmış kişiye karşı ne kadar kassanda tek başına birşey yapamıyorsun

http://i.hizliresim.com/x94jAN.jpg

Önceki ligin neydi?

• önceki ligin ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

ligdeki oyuncuların isimlerine bakınca bir an yabancı server sandım hiç kimse türkçe isim kullanmaz mı

Cikilata var orda cikilata
  • 3. sezonu ne olarak bitirmiştin?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lol e win 8.1 ile girme
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: yastik1

quote:

çok özür dilerim görmedim

• quote:

quote:

quote:

çok özür dilerim görmedim

Sorun değil ama bir daha olmasın

• heymanberry kullanıcısına yanıt
    Plat III düm :)
  • Buna mı üzülüyorsun şimdi anlamadım ?

Plat 1 90 Puandım . 5 win 5 lose yaptım gold2 attı :)))
  • Bir an konunun benim olduğunu sandım.Aynı sekilde bende düstüm 4 oyun.Ttnetten mi yoksa riottan mı bilmiyorum ama çok etkiledi beni.suan 5 w 3 lose var.plat 5 dim.2 oyun sonra yazarım buraya.2. bir hesabım daha var plat 1 de acaba tüm maçları kazansam nere atar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxxxx15 -- 19 Ocak 2014; 15:02:11 >
  • bronz 3 tum 5 win 4lose var bakalım nereye atcak

• Gold 5'tim elom 1560 şu an 4-0 gidiyorum. 6-4 ya da 7-3 falan bitirsem gold atar mı ya da 9-1 falan bitse plat atar mı ?
  • Diamond 2 serilerindeydim, 5-5 yaptım plat 1 attı 2 maçı dc-server problemleri yüzünden kaybettim.
  • G5 90 puandım 7w 3l ile g3 attı

• quote:

quote:

öteki elemanda rüzgar yazmaya calısmış ama olmamıs

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.