Şimdi Ara

6 Plus cihazım hiçbir şekilde açılmıyor..(Sonuç geldi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gece şarjda iken uğraştım biraz sonra uyudum, bi uyandım telefon kapalı. Şarjdaydı hala. Power tuşuna basıyorum yok, power + home tuşuna basıyorum yok hiçbir şekilde telefon açılmadı arkadaşlar, gece şarjı %50 falandı uyurken, şarj bitme gibi bi durumda söz konusu değil... Apple Türkiye garantili cihazım. Şimdi servise bi göndericem 15 20 gün gelmeyecek artık.. İzmir'de de yetkili servis yok sanırım. Önerisi olan var mı?

Edit: Arkadaşlar servis aradı, değişim kararı çıktı cihazıma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CekomastikSilikon -- 19 Kasım 2015; 8:11:49 >

• Ozaman gideceksin Apple Store'a
    Aksi halde servise ver, onlarda hatayı sende bulur.! para ver yenisini verelim der katil olursun ....!!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İzmir'de appstore yok sanırım bildiğim kadarıyla. İstanbul'a mı göndermem gerekiyor bu durumda cihazı?
  • Ya göndereceksin bir tanıdığınla yada kendin gideceksin dostum tabi önce birde randevu belası var

• Akasya veya Zorlu'ya gideceksiniz randevu ile. Büyük ihtimalle değişim yaparlar.
  • 15 saniye basılı tutup bekliyorsunuz dimi her iki tuştan elinizi çekmeden aynı anda basmayı unutmayınız
  • İzmir'de servis olayı Genpa ve Başarı tarafından yapılıyor bildiğim kadarıyla. Tabii servis süresini hesaba katmak lazım. İst apple store götürmek en iyisi imkanınız varsa.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İzmir'de Egemek var Apple Yetkili servisi cihazı götürdüm oraya. Hiçbir şekilde açamadık basılı da tuttuk bekledik de olmadı. Servis formu açtı, 15 iş günü süresi var kullanıcı hatası değilse yenisi ile değişir cihazınız, tamir gibi bi durum yok zaten bunlarda dedi. Bakalım ne olacak...
  • Umarım Kullanıcı hatası ile suçlamazlar sizi servislerin bir Numaralı taktiği ....

• Kullanıcı hatası derlerse ne yapmam gerekir peki hocam? Telefonumda en ufak bir darbe, en ufak çizik bile yok nasıl bi kullanıcı hatası olabilir ki ?
  • Bu servis elemanlarının çoğu işinin ehli olmayan yeni yetmeler o Yüzden bence eğerki Kullanıcı hatası derlerse doğru apple Store götür telefonunu

• Garantin varsa Apple a gotur. Buyuk ihtimalle pilini veya sarj portunu degistirecekler. Hatta sarj portunun icine isik ile bak. buyuk ihtimalle yanik izleri gorebilirsin.
  • Hocam kız kardeşimin ip6 si ayni şekilde oldu yuzde 30-35 şarjı falan varken kapanmış bir daha açılmamış.

Bende baktim bi sürü yol denedim açılmadı pc ye bagladim itunes görmedi.

Sonra kendi kendine acildi cok sukur

Şimdi sorunsuz kullaniyor

• @godzilla34 öyle yapacağım.

@sarpm telefonu verdim bile servise üstad. Tamiri söz konusu değil direk yenisi ile değişecek eğer ki kullanıcı hatası yoksa dedi çalışan bayan.
  • Benimde %54 şarjı vardı gece uyurken, şarja taktım sabah bi uyandım durum bu. Bakalım sonuç ne olucak. Çok stresliyim şuan, çünkü telefon benim elim ayağımdı tüm önemli işlerimi telefondan hallediyordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CekomastikSilikon

Benimde %54 şarjı vardı gece uyurken, şarja taktım sabah bi uyandım durum bu. Bakalım sonuç ne olucak. Çok stresliyim şuan, çünkü telefon benim elim ayağımdı tüm önemli işlerimi telefondan hallediyordum.

Hocam bi çare bulamazsan gönderdiğin servisten 1 gün boşluk yarat kendine erkenden Zorlu Center a git.

Cihazi hic calismayan kullanicilara randevusuz işlem yapabiliyorlar

• Hic mi acilmiyor yani?

• quote:

Orijinalden alıntı: CekomastikSilikon

Gece şarjda iken uğraştım biraz sonra uyudum, bi uyandım telefon kapalı. Şarjdaydı hala. Power tuşuna basıyorum yok, power + home tuşuna basıyorum yok hiçbir şekilde telefon açılmadı arkadaşlar, gece şarjı %50 falandı uyurken, şarj bitme gibi bi durumda söz konusu değil... Apple Türkiye garantili cihazım. Şimdi servise bi göndericem 15 20 gün gelmeyecek artık.. İzmir'de de yetkili servis yok sanırım. Önerisi olan var mı?

İzmirde kvk vardi ayni gun alirsiniz cihazinizi keske vermeseydiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zorlu Center'a gitmesi dert işte İzmir'de olduğum için...İnternette benim verdiğim servisle ilgili bikaç yorum okudum herkes çok memnun, gittiğimde de fazlasıyla ilgiliydiler ama bakalım..

@oan hiç açılmıyor hocam.

@burakcan25 malesef bilmediğim için vakitte kaybetmek istemedim direk verdim egemek yetkili servisine..
  • En guzelini yapmissin hocam. İstanbulla ugrasmaya ne gerek var, bosver. Apple tum servislerin hangi durumda ne yapacagini belirlemis zaten. Hicbiri keyfi is yapmiyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.