Şimdi Ara

| 6 MAÇ | 105,45 TL | 2 MİSLİ | PAZAR |

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Şu an oynadım ve bekliyorum.
    Lyon - Reıms (1h) : Lyon maçı kazanır ama hiç bir zaman handikap ile kazandığını görmedim. Handikap 0 verdim bekliyorum.
    Zulte Waregem - Standard Lıege : Standart Lıege, Deplasmanda hiç iyi değil. Zulte Waregem ise iyi gidiyor. Bu maçı evinde alacaktır temiz oran!
    Fıorentına - Atalanta : Fıorentına, Son 15 maçın 12'sinde gol atmıştır. Atalanta ise, Son 15 maçın 11'inde gol atmıştır. Fıorentına ile Atalanta arasında 2 sıra ve 6 puan fark vardır. Bu maçta galibiyet çok önemli ve her 2 takım ise galibiyet ile savaşacaktır. Çok gol'lu geçecek
    Akhısar Bld.Spor - Kasımpasa : Kasımpaşa, Son 15 maçda 4 Kere kaybetmiştir. Galatasaray, Sivas , Trabzonspor ve Beşiktaş.. Sadece güçlü takımlarda mağlubiyet görmüştür. Akhisar ise kendi sahasında daha 1 galibiyeti yok. Kasımpaşanın puana ihtiyacı var ve bu maçı alacaktır..
    Antalyaspor - Beşiktaş : Yoruma gerek dahi duymuyorum.. Antalyaspor ligde iyi yerlerde ve kendi sahasında bu maçı koparmak isteyecektir.. Beşiktaş ise son 15 maçın 13'ünde gol atmış ve gollerin toplamı 33'dür. Bu maç çok gollü geçecek inanın..
    Granada - Atl. Madrıd : Granada 16, Madrid ise 2.ci sıradadır.. Barcelona ile arasında 6 puan fark var ve 1 maç eksiği vardır. puan farkını 3'e düşürmek için granadayı affetmeyecektir.. Çok güzel maç olacak oran ise kötü değil

| 6 MAÇ | 105,45 TL | 2 MİSLİ | PAZAR |

• Kasımpaşa biraz zor ama olabilir. Fiorentina'nın gol atamadan yenilme ihtimali de yüksek. Umarım tutar

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.