Şimdi Ara

6'lı kutu coca-cola alan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sahi neden üretiliyor anlamış değilim kanımca alanda yok. ben değilim kesinlikle, eee sen de değilsen kim ki bu ?

şahsım adına söylüyorum bu hareketi yapabilmek için bir insanın aylık gelirinin 10 bin tl ve üstü olması gerekiyormuş gibi geliyor. 2.5 litresi 2,5 tl olan bu içeceğin, 1/3 litresine 1.5 lira ödemek hangi mantıkla yapılır ki? dolabın kapağından bir kutu alıp salonun ortasında duran koltuğa da oturup televizyon izlemediğimize göre yapılması son derece mantıksız.

kim alıyor bunları yahu
     6'lı kutu coca-cola alan var mı?

• Ben aliyorum kutu içmesi daha keyifli ayrıca asit kaçma derdi yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onu o şekilde düşünme. Kutu kola içen insan alıyor işte. Mesela okula giderken goturen vardır. Alırsın hergun bir kutu goturursun.
    Kafen vardır oraya alırsın. Bilmiyorum fiyatını ama normal kutu koladan daha ucuza geliyodur sanırım 6lı paket olunca.
    Şöyle birşeyde var mesela 5lt fıçı biralar var. Ama insanlar şişe alıyo genelde.
    Kutu kola daha asitli oluyor birde. Eminim kutu kola seven vardır.
  • Bir fakir düşüncesi ile daha karşı karşıyayız.
  • gençler iyi hatırlattınız. elinde 2-3 coca cola kırmızı kasa kodu olan varsa bana pmden atabilir mi? teşekkür ederim herkese
  • Kafeler alıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: High Hopes.

Ben aliyorum kutu içmesi daha keyifli ayrıca asit kaçma derdi yok

+9 Bende hep alıyorum. 2.5 litrede asit kaçıyor hemen ayda 10 tane 6'lı nerden baksan tabi sadece bukadar değil 1 litrede alıyorum ara ara
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben alıyorum. Büyük alınca bitmiyor, e durdukça gazı kaçıyor sonuçta yine dökülüyor. Evde mutlaka 12li oluyor ama aynı zamanda şişe de alıyorum. Misafirim olduğu zaman veya çok içileceğini düşündügüm zaman büyük açıyorum.
  • Ben fazla içemiyorum ince bellilerden alıyorum. Az öz tadımlık.. Fazla içmekte doğru değil.
  • Ben direk hisse senedi aldım. 6'lı filan uğraşamam. Belki ileride değerlenir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.