Şimdi Ara

6 Kasım 2002 Emre Tilev' den Fb: 6 GS. 0 maç anlatımı radyo inanılmaz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
63
Cevap
3
Favori
1.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, bunu youtube dahil olmak üzere paylaşabilecek babayiğitler aranıyor. Emre Tilev ile maç anlatımı

buradan online dinleyebilir , indirebilirsiniz. Ben youtube a eklemeyi beceremedim. 11 yıldır bir türlü aklıma gelmedi paylaşmak. İnternette de böyle birşey bulamadım.

http://picosong.com/Rn7m/

• kerim026 kullanıcısına yanıt
    sadece gollerin anlatımı vardır. gollerin olduğu dakikaların çoşkulu bir şekilde anlatımı.
  • ali ferahbot acaba bu maçı Best FM'de veya başka radyoda anlatmış mıdır?
  • adamn süper anlatmış ya yok böyle bir şey
  • Allah Razı olsun kardeşim radyo versiyonu nu dinlememistim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ARRRRRRIEL ORTEGA. o nasıl ariel deyiş lan :D hele golde ARRRRRRRIEEEEEEEOOLLLLL diyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: designr

ARRRRRRIEL ORTEGA. o nasıl ariel deyiş lan :D hele golde ARRRRRRRIEEEEEEEOOLLLLL diyo

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben bunu eski müzik setimizde kasede kaydetmiştim :) daha sonra bilgisayara aktarıp, mp3 e çevirmiştim. Bir türlü paylaşmaya fırsatım olmamıştı. Show radyo da Emre Tilev anlatmıştı bu maçı. Dinlemeyenler varsa mutlaka dinlesinler. Mümkünse youtube vs. ekleyebilirseniz ekleyin paylaşın çoğalsın. Tüm Fenerbahçelilere armağan olsun.
  • 6 kasim.. ligin 6.haftasi ...6-0

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chuckly

quote:

Orijinalden alıntı: designr

ARRRRRRIEL ORTEGA. o nasıl ariel deyiş lan :D hele golde ARRRRRRRIEEEEEEEOOLLLLL diyo

şşşşşş

• ilk yılları olsa gerek orteganın golunde çok acemice konuştu

• buyrun beyler
  • Bunu surekli tartışma konusu yapmak fb nin küçüklüğünü gösterebilir bu yüzden sakıncalı -dirk kuyt
  • O nasıl bir Ortega diyiş
  • Harbiden müthiş ya yok böyle anlatım
  • Kulağımızın pası silindi be. Eski günleri hatırladım. Ne kadar heyecanlıymış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fraulein

Kulağımızın pası silindi be. Eski günleri hatırladım. Ne kadar heyecanlıymış

bunlari bol bol dinleyin bi 5 yil daaha eski gunleri cok arayacak gozukuyosunuz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kulağımın pası silindi ,teşekkürler paylaşım için kardeşim..eski günlere dönmek güzel oldu.
  • Şu konuda yorum yapan renkdaşlarım, itici oluyorsunuz gerçekten. Hoş değil yaptığınız. Bize ne ki bu konuda konuşulanlardan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Max_Kolesne

Şu konuda yorum yapan renkdaşlarım, itici oluyorsunuz gerçekten. Hoş değil yaptığınız. Bize ne ki bu konuda konuşulanlardan?

+1 Eski günlere dönmek güzel oldu vay be üstünden koskoca 11 yıl geçmiş.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.