Şimdi Ara

6 aylık ilişkim an itibariyle bitti şaka gibi EDİT (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cok deger verme simdi bitmesi senin icin daha iyi olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karsi cinsin cogu boyle maalesef , sorsan suc hep bizdedir , telefonda konusarak sebebini soyleyecek kadar cesareti yoksa bilki baska birinin pesinde senden sıkılmıs

• quote:

Orijinalden alıntı: meymür

her anlamda her şeyi yaşadığım gidip evinde kaldığım evimde kaldığı 1 yıllık ilişkim bitti. ve şu an üzerinden 1 yıl geçti.
    ve hamd olsun ben yeni yeni başlyıorum unutmaya.. o kadar da zor değil . hayat güzel

Başka biriylemi çıkmaya başladın unuttun yoksa zamanlamı
  • Duygusal şarkılardan uzak dur,3-4 gün gez dolaş eğlen aklına getirme. 1 haftaya acısı hafifler ama geçmez hiçbir zaman. Tekrar mesaj atıp barışmak istemen olası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreRts

quote:

Orijinalden alıntı: meymür

her anlamda her şeyi yaşadığım gidip evinde kaldığım evimde kaldığı 1 yıllık ilişkim bitti. ve şu an üzerinden 1 yıl geçti.
    ve hamd olsun ben yeni yeni başlyıorum unutmaya.. o kadar da zor değil . hayat güzel

Başka biriylemi çıkmaya başladın unuttun yoksa zamanlamı

zamanla bu süre içinde kaç kere görüştük buluştuk gene haltlar yedik bundan tam 3 hafta önce beni başka hesaptan ekleyip biriyle çıkıp çıkmadığımı sordu soruşturdu ben seviyordum o da seviyordu ama olmuyordu sonuçta bi kere araya soğukluk girmişti.
    biliyorum hala it gibi seviyoruz ama o artık biraz dur diyor. yaşadığımız olaylar farklı zamanla unuttum ilki kadar müptelası değilim onu gördüğümde sıkılıyorum ama ayrılınca özlüyorum şükürki 1 yıl içinde giderek azaldı en son 3 hafta önce görüştük hiç bu kadar ayrı kalmamıştık

• Senin ilacın belli aç youtube u kafana yatan bi cengiz kurtoglu şarkısı tamamdir.

• quote:

Orijinalden alıntı: qua1912

Duygusal şarkılardan uzak dur,3-4 gün gez dolaş eğlen aklına getirme. 1 haftaya acısı hafifler ama geçmez hiçbir zaman. Tekrar mesaj atıp barışmak istemen olası.

http://www.youtube.com/watch?v=TFZmZ8zY8DE bu şarkı bizim şarkımızdı sigara içerken bu aksam hep bu şarkıyı dınledım bütün sigaraları 14 şubat için aldığım montun üzerinden söndürdüm sonra pişman oldum dedim ben napıyorum ya önceden bu kız yoktu dedim kendi kendime şuan kendimi hani gece yarısı semtler arasındaki dolmuşa binmişim otobüs bomboş bitek ben varım gibi hissediyorum

• her ilişkide irili ufaklı kavgalar olur, her çift yılda 10 kez boşanır , ayrılır... Mühim olan kırgınlık bittikten sonra tekrar geri gelebilmek. Sevmek bunu gerektirir. Ne yaşamış olursanız olun biribirinize geri döndüğünüzde geçmişi bir kenara koyun. Zaman istemişse saygı duy ve ona istediği şeyi sun. Unutma senin nasıl hayellerin fikirlerin, düşüncelerin varsa ; o da tıpkı senin gibi bu değerleri sahip bir birey. Düşünmesi için biraz zaman ver.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: qua1912

Duygusal şarkılardan uzak dur,3-4 gün gez dolaş eğlen aklına getirme. 1 haftaya acısı hafifler ama geçmez hiçbir zaman. Tekrar mesaj atıp barışmak istemen olası.

http://www.youtube.com/watch?v=TFZmZ8zY8DE bu şarkı bizim şarkımızdı sigara içerken bu aksam hep bu şarkıyı dınledım bütün sigaraları 14 şubat için aldığım montun üzerinden söndürdüm sonra pişman oldum dedim ben napıyorum ya önceden bu kız yoktu dedim kendi kendime şuan kendimi hani gece yarısı semtler arasındaki dolmuşa binmişim otobüs bomboş bitek ben varım gibi hissediyorum

• Evine git
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaman46

Evine git

kendimi iyice küçük düşürmüş olurum başka bişey olmaz
  • hay aşk anlayışınıza sıçayım diyesim geliyor hep ama büyük konuşmamak lazım tabi,demiyorum sonuç olarak.sıçmayayım aşkınıza
  • Vay arkadaş adama nasıl gazı vermişler. Yok başkasını bulmuş, yok efendim sıkılmış. Oha nasıl bir hayalgücüne sahipsiniz siz anlamadım ben? Kız sıkılmasına sıkılmış ama sıkıldığı şey arkadaş değil kavgalar. Adam ufak tefek kavgalar olduğunu zaten söylemiş kız belliki sıkılmış. Ben de kızla çok büyük kavgalar ettim. Haftanın 2 günü iyiysek 5 günü kötüydü. Kız dayanamadı 2 kere ayrıldı benden. İlkinde tamam bir daha yapmayız, toparlarız dedik. Barıştık ikincisinde ise yine kavga olunca. Ya işte şöyle böyle sorunlarım var o yüzden kavga ediyorum diye yalan söyledim affetti yine beni. Şimdi kavga etmemeye çalışıyoruz, etmiyoruz da Her akşam foto atan, haftanın 4 günü buluşan, her dakika mesaj atan kız sorması ayıp hangi ara başkasını buldu? Saçma sapan konuşup arkadaşın kafasını karıştırmayın. Kız belliki heyecan arıyor. Ben en fazla 3 gün diyorum. O da en fazla yani. Yarın arayıp özür dilerim de diyebilir yani. Burada önemli olan arkadaşın aramaması. Kardeşim sen korkma o kız gelecek

Edit: Kavga olayının çözümü içinde şöyle söyleyeyim. Araya biraz mesafe koyun abi. Biz sizin gibi olsak şimdiye bıkardık birbirimizden. Her dakika mesaj, 4 gün buluşma çok bize valla Biz o kadar görüşmemize rağmen deli gibi kavga ediyorduk. Kavgaları azaltma ya da yok etmenin çözümü; özlemdir. Her dakika mesajlaşmasan? Haftada 4 gün değil 2 yada 3 gün görüşsen? Her gün saatlerce mesajlaşmak yerine günde 30-45dk kadar telefonla konuşsanız, ara ara ama. 5er 10ar dakika kadar. Biz mesela 1 saat kadar konuşuruz her gün. O bile çok bize. Birbirimizi çok özlüyoruz ama, bu bize iyi geliyor.

Hayır anlamadım zaten bütün gün berabersiniz. Sinemaya gidiyorsunuz, yemek yiyorsunuz. Akşam evlere dağılıp daha niye konuşuyorsunuz abi? Ne buluyonuz bu kadar konuşacak.

Araya biraz mesafe koyun abi

Sakın unutmaya falan çalışma, nasıl olsa dönecek diye düşün. Üzülmezsin, zaten dönecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AJFA -- 8 Şubat 2014; 2:41:20 >

• Onların gelgitleri var qamqi gelir 1-2 güne takma kafana

• quote:

Orijinalden alıntı: Nightwish

Vay arkadaş adama nasıl gazı vermişler. Yok başkasını bulmuş, yok efendim sıkılmış. Oha nasıl bir hayalgücüne sahipsiniz siz anlamadım ben? Kız sıkılmasına sıkılmış ama sıkıldığı şey arkadaş değil kavgalar. Adam ufak tefek kavgalar olduğunu zaten söylemiş kız belliki sıkılmış. Ben de kızla çok büyük kavgalar ettim. Haftanın 2 günü iyiysek 5 günü kötüydü. Kız dayanamadı 2 kere ayrıldı benden. İlkinde tamam bir daha yapmayız, toparlarız dedik. Barıştık ikincisinde ise yine kavga olunca. Ya işte şöyle böyle sorunlarım var o yüzden kavga ediyorum diye yalan söyledim affetti yine beni. Şimdi kavga etmemeye çalışıyoruz, etmiyoruz da Her akşam foto atan, haftanın 4 günü buluşan, her dakika mesaj atan kız sorması ayıp hangi ara başkasını buldu? Saçma sapan konuşup arkadaşın kafasını karıştırmayın. Kız belliki heyecan arıyor. Ben en fazla 3 gün diyorum. O da en fazla yani. Yarın arayıp özür dilerim de diyebilir yani. Burada önemli olan arkadaşın aramaması. Kardeşim sen korkma o kız gelecek

Adam aşk doktoru çıktı rıza baba

• quote:

Arkadaşlar uzun süredir beraber olduğumuz kızla ilişkim saat 23 gibi bitti deli gibi seviyodum hatta yaz tatılınde 2 gun onların evi boştu onlarda kalmıştım.haftada 4 gün illa buluşuyoduk her dk mesajlasıyoduk.Ufak tefek kavgalar ediyoduk hemen barışıyoduk.Bugun eyvah eyvah 3 filmine gittik 14:30 da saat 19:00 gibi evlere dağıldık eve geldiginde hersey guzeldı mesajlasıyoduk 1 saat sonra olmadık şeyden kavga ettik kız bana bunu yazdı.Seni deli gibi seviyorum ama artık dayanamıcam hep bıktım bu tartışmalardan dedi bende eee yazdım oda birbirimizden biraz uzaklaşalım belki ozaman napmak istedigimizi çözeriz dedi.Bende ne demek istiyosun dedim,ayrılmak mı istiyon felan dedim.konuşmak istemiyorum dedi telefonla aradım cevap vermedi sonra mesaj attı herseyi akışına bırakalım belki ikimizde daha mutlu oluruz yazdı. 1 saate 12 dal sigara bitirdim artı bide 1 bucuk cep viskisi 50 tane mesaj yazdım cevap yok şuan içime bişey oturdu sanki aşırı yanlızmışım bişey düşünemiyorum boşlukta hissediyorum uyurken attıgı mesajları sımdı atmıcak her aksam gonderdigi fotoları bu aksam göndermicek napayım ben tavsiye verin illa yaşayan vardır aranızda

sana tek tavsiyem ustune gidersen kaybedersin ustune gitme sal biraz ipini afalliycak ozman sana geri donucek yoksa pesinde kopek olursan surekli mesaj atip ararsan ilgiden bunalir ozman hic geri donmez serbest birak biraz rahat ol bosladikca degerlenirsin darlarsan kaybedersin

• Yalarun kullanıcısına yanıt
    Konu sahibinin yerinde olsam seni bulur bıçaklardım
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Devil Zoro

quote:

Orijinalden alıntı: Nightwish

Vay arkadaş adama nasıl gazı vermişler. Yok başkasını bulmuş, yok efendim sıkılmış. Oha nasıl bir hayalgücüne sahipsiniz siz anlamadım ben? Kız sıkılmasına sıkılmış ama sıkıldığı şey arkadaş değil kavgalar. Adam ufak tefek kavgalar olduğunu zaten söylemiş kız belliki sıkılmış. Ben de kızla çok büyük kavgalar ettim. Haftanın 2 günü iyiysek 5 günü kötüydü. Kız dayanamadı 2 kere ayrıldı benden. İlkinde tamam bir daha yapmayız, toparlarız dedik. Barıştık ikincisinde ise yine kavga olunca. Ya işte şöyle böyle sorunlarım var o yüzden kavga ediyorum diye yalan söyledim affetti yine beni. Şimdi kavga etmemeye çalışıyoruz, etmiyoruz da Her akşam foto atan, haftanın 4 günü buluşan, her dakika mesaj atan kız sorması ayıp hangi ara başkasını buldu? Saçma sapan konuşup arkadaşın kafasını karıştırmayın. Kız belliki heyecan arıyor. Ben en fazla 3 gün diyorum. O da en fazla yani. Yarın arayıp özür dilerim de diyebilir yani. Burada önemli olan arkadaşın aramaması. Kardeşim sen korkma o kız gelecek

Adam aşk doktoru çıktı rıza baba

Her ilişkide olur böyle şeyler öhöm öhömm

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kadirimu

Ara vermek istemiş herhalde. 1 hafta sonra bir daha yaz ilişkiniz daha da iyi olacak. Şimdilik akışına bırak

öyle yapıcam zaten yapcak bişeyde yok yakın arkadaşıyla konuştum bi kaç gün üstüne gitme dedi

Aynı şeyi ben demiştim akışına bırakalım zaman verelim, tamamen ayrılmak için ürettiğim bahanelerdi. Arkadaşım sana diyorum hiç bir şekilde zorlama aram sorma kız bitirmiş,olurda geri vites yaparsada bırak çünkü aynı durum tekraralayacak kanaatim budur.
  • Başka biriyle
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.