Bildirim
6 Aylık Game Pass 87 TL (3. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
oyunlar 500-700 tl iken 1 tl verip bu oyunları oynamak avantajımıza. _____________________________ -
5 adet 6 aylık aldım ben :) _____________________________ -
Bu 6 ay 87 tl olayı nezamana kadar sürecek ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
3 Ocak 2019.quote:
Orijinalden alıntı: recepmilan22
Bu 6 ay 87 tl olayı nezamana kadar sürecek ?_____________________________ -
zaten 6-7 sonra ultimate game sale olacak ordada 12 ay 75% gibi indirim yaparlar belki,yazın 30tl 3 ay vermişlerdi almıştım eylüle doğru iki ay 6 tl yapmışlardı.
ama 87 de baya iyi._____________________________ -
Çoklu alımları nasıl yapıyorsunuz?quote:
Orijinalden alıntı: YunusPhp
5 adet 6 aylık aldım ben :)
Ben bir defa 6 ay alabildim.
Siteden aldım direk izin verdiquote:
Orijinalden alıntı: reew
Çoklu alımları nasıl yapıyorsunuz?
Ben bir defa 6 ay alabildim.
Alıntıları Göster
BENDE AYLIK 1TL DEN ALMıŞTIM 1AYLIK ama devamını alıcam 59 tl gösteriyor yeni hesap açıp 1tl olarak alsam eski yüklediğim oyunları oynayabilirmiyim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frostxxx07 -- 8 Aralık 2018; 11:29:38 >_____________________________ ukpsn-ben_seqo -
Yeni aldıgım konsolla 3 aylık gamepass kodu ve 14 günlük live gold (2019 6 aya kadar geçerli) hediye geldi, 1 aylık 1tl ile gamepass aldıktan sonra diğer kodla 3 aylık hakkımı kullanmaya devam edebilir miyim? _____________________________ -
Yinelenen ödemeyi kapatıncamı 6 ay 87 tl oluyor
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Up
geçen hafta 1 tl lik abonelik yapıp yenilenen ödemeyi kapatmıştım dün 6 aylık 87 açıldı bende de. 2021 7. aya kadar uzattım :) _____________________________ VW Golf VII 1.4 TSI 122 PS DSG Comfortline-Pasifik Mavi -
hocam o kodun bir geçerlilik süresi var. süre bitmeden kodunuzu aktiflerseniz abonelik sürenize eklenir bence. öncelikli olarak 1 tl lik aboneliği başlatın önümüzdeki ay kampanya bitiyor. hatta yenilenen ödemeyi kapatıp 87 lik teklifi almaya çalışın aldıktan hemen sonra kodu da kullanırsınız. _____________________________ VW Golf VII 1.4 TSI 122 PS DSG Comfortline-Pasifik Mavi -
Üye olalı 2 hafta olmamıştır galiba ve 1 TL'lik aylık üyeliği almıştım. Aşağı yukarı 10 gün sonra 6 ay 87 TL fırsatı denk geldi ve 1 yıllık aldım
_____________________________ -
Cevap için sağolun üyeliği başlatmış bulundum, otomatik ödeme açık olduğundan 1 ay da bedava verdi, otomatik ödemeyi kapatıp 6 aylık teklif bekleyebilirim.quote:
Orijinalden alıntı: drwhoo
hocam o kodun bir geçerlilik süresi var. süre bitmeden kodunuzu aktiflerseniz abonelik sürenize eklenir bence. öncelikli olarak 1 tl lik aboneliği başlatın önümüzdeki ay kampanya bitiyor. hatta yenilenen ödemeyi kapatıp 87 lik teklifi almaya çalışın aldıktan hemen sonra kodu da kullanırsınız.
slm arkadaşlar,
xbox game pass 1 tl üye oldum.6 aylık indirimli paketi nasıl alabilirim? yenilenen ödemeyi iptal ettim ve menülerden kontrol ettim bende teklif görünmüyor._____________________________ -
Ortak almayı düşünen varsa yazsın _____________________________
-
merhaba arkadaslar 2 veya 3 sene game pass uyeligi dusunuyorum ortak olmak isteyen pm atabilir
Gamepass bir harika. 1 TL’ye Forza Horizon 4,PES 2019, Sea of Thives ve daha niceleri
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

Hızlı