Şimdi Ara

6 aylik ford focusun kapi lastiklerinin cikmasi SS (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55
Cevap
0
Favori
2.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    İzmir'de de mi Halkali var hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Focus 2.5 kullanırken serviste gördüğüm üzere alt-üst donanımlardaki Focus lar arasında farklı oranda yalıtım malzemesi ya da arka rot kullanılıyordu, özellikle arka kapılardaki fitiller -bu şekilde sarkmasa da- elle kolaylıkla sökülebiliyordu sabit değillerdi ve kapılardan az ses gelsin diye bu fitillerin içine akvaryum hortumu sokmak için fitilleri kolayca sökebiliyorduk.

Focus 3 de ise üretiminden kullanıcı yorumlarına kadar bakıldığında yalıtımda sorun yok, hatta ön konsol montaj esnasında hayli kalın bir izolasyon tabakasının üzerine konuyor, sene sonunda gelecek olan F3 de işçilik ve izolasyon daha da iyi olacak, Focus ların başarısını tartışmak imkansız ancak butür ince işçilik - parça montaj simetirisinde çok da öne çıkan modeller değil malesef, bu geçenlerdeki karşılaştırmalı bir testte de yazılmıştı hatta.
  • Büyük bir sorun değil. Sıcaktan veya işçilik hatası olabilir.

Ama bazı kişiler '' Hiç focusa laf atmayın '' diye tutuşmuşlar anlam veremedim. Yani arkadaş sadece burada 6 aylık Focus aracındaki böyle bir sorun ile karşılaştığını belirtmiş.
  • Thomassee kullanıcısına yanıt
    Yaparız bi tane. Focuslar, Giu'lar, Mazda 3'ler, tüm Fransızlar ve tabi onur konuğu olarak Jetta ile açılımı yaparız ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: Anro

Büyük bir sorun değil. Sıcaktan veya işçilik hatası olabilir.

Ama bazı kişiler '' Hiç focusa laf atmayın '' diye tutuşmuşlar anlam veremedim. Yani arkadaş sadece burada 6 aylık Focus aracındaki böyle bir sorun ile karşılaştığını belirtmiş.

Büyük bir sorun nasıl değil? Bu araç ikinci el alınsa ve bu kronik bir sorun olup, fitiller belirli kısa bir periyotta yenilenmesi gerekse ne olacak? Kapı fitil değişimi için servislerde istenen fiyatlardan haberiniz var mı? 50-100liraık birşey bile olsa sinir bozar da, iki kapı fitil dğeişimine 600-700den kapıyı açıyor servisler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anro

Büyük bir sorun değil. Sıcaktan veya işçilik hatası olabilir.

Anro kardeşim, sen eskisen böyle değildin, Doğru yoldasın..

• quote:

Orijinalden alıntı: Tacox

jetta olsaydı, yok das auto, yok tok kapı sesi, yok doğuş oto, yok teneke meksika cart curt...

focus olunca normaldir, oturan ayağını sürtmüştür, sıcaktandır, olur böyle durumlar...

haksız mıyım???

Sonuna kadar haklısın, yorumunu eksileyenler de o kişiler zaten takma. Sıkıntı fordda, toyotada olunca olur öyle şeyler normaldir, vw olunca tü kaka.

Aç bir sahte konu polomun direksiyon mili paslanmış vs diye hemen gelirler "yaa, dok gapu sesüymüş ehüehüehüe" diye..
  • bende 3 yıla yaklaşan focus 3 var ve lastikler şuan bayideki araçla aynı.
    Kullanımınızla ilgili bir sorun var bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: huawéi

bende 3 yıla yaklaşan focus 3 var ve lastikler şuan bayideki araçla aynı.
    Kullanımınızla ilgili bir sorun var bence.

Yapmayin hocam kullanimla ne alakasi var. her biniste orayla mi oynuyoruz.

• Focuslara hicbi zaman kanim isinmamistir bunu da duyunca iyiki de isinmamis dedim

• quote:

Orijinalden alıntı: Mister Spak

Sag arka kapinin lastikleri cikti, diger taraflarda bisey yok. Diger kapilarla ayni miktarda acilip kapandi bu arada.

6 aylik ford focusun kapi lastiklerinin cikmasi SS
     6 aylik ford focusun kapi lastiklerinin cikmasi SS 6 aylik ford focusun kapi lastiklerinin cikmasi SS

Bugün tesadüfen bir focus gördüm ve onunkide sizin aracınız gibi kapısı kapalı ama kapı fitili dışarıda duruyordu. Hemen sizin konu aklıma geldi Kapı fitilini geçme değilde yapıştırma yaptıkları için bu sorun oluşmuş bence. Servisten değişimini talep edin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Brian O Conner

quote:

Sag arka kapinin lastikleri cikti, diger taraflarda bisey yok. Diger kapilarla ayni miktarda acilip kapandi bu arada.

6 aylik ford focusun kapi lastiklerinin cikmasi SS
     6 aylik ford focusun kapi lastiklerinin cikmasi SS 6 aylik ford focusun kapi lastiklerinin cikmasi SS

Bugün tesadüfen bir focus gördüm ve onunkide sizin aracınız gibi kapısı kapalı ama kapı fitili dışarıda duruyordu. Hemen sizin konu aklıma geldi Kapı fitilini geçme değilde yapıştırma yaptıkları için bu sorun oluşmuş bence. Servisten değişimini talep edin.

Seyahat halinde bizimde fitiller de disarda zaten .

Buarada servise gidip tamir gordu arac bi kere bu 2. tekrari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mister Spak -- 27 Ağustos 2014; 21:39:53 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: createemir

Geçen başka bi Focus'da da dışarı sarkmış halde gördüm, demek kapı lastiğiymiş

Belki de bizim focustur

İstanbul'da gördüm hocam
  • İş yerimin orda park halinde duran bir Focus3'te de arka kapı lastikleri aynen yukardaki resimdeki gibi kapının altından aşağı doğru sarkmış duruyordu.

Genel bir sorun olabilir.
  • garanti bu tür olaylar için var. servise gitmeniz gerekir.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.