İşçi pazarı var buralarda.İlyas Salmanın eski Türk filmleri gibi :) |
6 aydır Kuzey Irak (Erbil) Kürdistan Bölgesinde yaşıyorum. Soruları alayım ? (2. sayfa)

-
-
Kadınların hepsi tek anneden doğmuş gibi.
Hepsi birbirine benziyor.
Ağız burun herşey estetik.Çok iyi değiller.
-
Yabancı şirkette mi yoksa türk şirkette mi görevlisin?
-
İki ortaklı bir firma.Yabancı ve Türk
-
Birçok elektronik ve otomobilin burdan çok daha ucuz olduğu söylentisi doğru mu yoksa oraya göre fiyatlar normal da bize göre çok mu ucuz?
-
Buraya göre normal fiyatlar.Bize göre ucuz fakat.Telefon için aynı şey söyleyemiyeceğim çünkü bizim vergilerimiz çok.
-
Son olarak çalışmak için vasıflı vasıfsız birçok türkün akınına maruz kalıyor mu orası?
-
Genelde buraya gelen Türkler vasıflı oluyor.
Vasıfsız Türkler de vardır muhakkak fakat ben denk gelmedim.
-
O zaman avrupaya gitmek yerine burada çalışmak düşünülebilir, zira burda da maaş dolar ( belki de euro da olabilir) olarak veriliyor...
-
Neden olmasın.
Ben maaşımız biraz daha arttırırlarsa uzun süre kalmayı düşünüyorum açıkcası.
-
Erbil Bağdat Basra arası yolculuk için tren seferleri var mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İsminden dolayı midem bulanıyor duyunca o ülkenin ne kadar gelişmiş de olsa ...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
knk senin oraya gitme hikayen nasıl oldu.
Hadi gideyim erbilde çalişayim diye düşündüğünü sanmıyorm pek.
Sanırım yen imezun oldun maaşta güzel geldi 3k dolar vs.Bi cesaret dedin gittin.
Onun dışında araçlar felan vergisiz diye biliyorm.Irak plakalı ferrari görüyorum arada türkiyede.
Yaşam nasıl ucuz mu asgari ücret ne kadardı
-
Yeni mezun değilim iş hayatındaki 7.yılım
Doları yükselmesi ile benim bazı ticari hatalar yapmam bu arayışa girmemi sağladı.
Asgari ücret bizim ki gibi
Yaşam pahalı
-
Erbil ve Duhok dışına hiç çıkmadım.
-
online satranç'ta İran'lı biriyle tanışmıştım. eleman İran Türk'ü değil ama Tebriz'de yaşıyor ve Türkçe öğrenmiş derdini anlatacak kadar. elemana sordum Tebriz'de çok Türk olması sayesinde mi Türkçe öğrendin dedim. yok dedi Türk dizileriyle öğrendik dedi :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Irak ve İranlıların çoğu Türkçeyi Kurtlar Vadisi sayesinde öğrendi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X