21de 70kdan akla hayale gelmeyen bir yerde okuyordum daha sonra aralık gibi okulu aniden bırakıp yks kastım sonuc itibariyle gayet memnun edici bir sonuc elde ettim bu 12den şu ana kadarki döneme kadar cok sey yasayip cok sey gördüm ilk basta lanet ettigim küfrettigim seyler bir gün karsima tekrardan cikip adeta bana ders verircesine lütufta bulunda 6 aylıks serüven icinde bütün forumdaslara ve arkadaslara tesekkürlerimi sunar iyi günler dilerim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
6 AYDA 20K
-
-
yatalım la bi biz kaldık ben de herkese teşekkür ediyorum
-
3. girişimdi bu yıl 6 ay kala birden beynimde bir şeyler tık etti maniye girmiş bipolar gibi birden hayat enerjisiyle dolmaya başladım ne olduğunu anlamıyordum ve bir süre ders çalışıyordum ciddi ciddi sonra 2 haftalık hiç çalışmama ve intihar düşüncelerimin artması ile 2021de salak gibi yapmadığım şeyi yapıp psikyatra gittim mart ayının başı gibi depresyon tanısı aldım.Kendimi zorladım kalk çalış diye ama yok abi olmuyor resmen olmuyor he yol katettim o ayrı bir konuda hala günlerim aklım beynimin içinde değilmiş gibi geçiyor hiç bir şeye dikkat edemiyorum.Otursam bile masaya derse bakamıyorum.Keşke ben de kendimi kasabilseydim lan olm çok koyuyor böyle yaşamak lan sınav gününe kadar haftalarca dişimi fırçalamamışım aylarca gözlüğümü bile silmemişim sadece ders değil hiçbir şey yapamamak koyuyor be.
E şimdi seneye de giremem girsem bile belli ki çalışamıyorum üniversiteye girsem aynı şey orada da devam edecek hem kötü üniversitede olacağım hem sınıfta kalacağım çok kötüyüm lan keşke daha fazla zorlayabilseydim kendimi senin gibi. İyi liselerde okumuştum güzel hayaller kurmuştum ama hiçbirini hatırlamıyorum ellerim bomboş şu an hiçbir şeyim yok böyle hayatın da böyle beyin kimyasının da ta a...
-
Tebrikler hocam bu arada ilk bunu yazacaktım xd
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X