Şimdi Ara

6 Adımda iPhone 4 Bataryanızın Performansını Arttırın! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
4.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: reLo

Verdiğin bilgiler için teşekkürler.Şuan için en son baseband nedir?Bende 4.3.3 kurulu JB var (redsnow) Modem firmware 4.10.01 olarak gözüküyor.Benimki güncelmidir?Teşekkürler

Rica ederim.
    Evet basebandiniz güncel.
  • bende aynen bu sekılde kullanıyorum gunde 5 saat konusan bırıyım telefonla yeterlı gelıyor sarj gercekten...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZeneX
    Denemeler yaparken 4.3.3 versyonunu 4.1 den kalan baseband imi koruyarak kullanmış ve tek bar sorunu ile karşılaşmıştım. ultrasn0w kurup sorunu gidermiştim. Ancak 2. maddede belirttiğim batarya sömürüsünden ötürü kaldırdım.

Ben şimdi 01.59 baseband ile 4.3.2 kullanıyorum. İlk günlerde batarya sorunu pek yoktu, gece Edge açık bıraktığım zaman ve emailleri 15 dk'da bir kontrol ederken, % 2-3 şarj kullanıyordu.

Sonra geçenlerde Installous'tan indirdiğim IPA'lar hata vermeye başlayınca, önce Installous'u ve ayrı olarak kurduğum Appsync'i kaldırdım, sadece Installous kurdum (zaten Appsync beraberinde geliyormuş). Bu işlemleri yaparken birşeyler oldu ve o günden sonra şarj ömrü çok olumsuz etkilendi.

Artık gece herşeyi kapatsam da, 7-8 saatte %5-10 şarj gidiyor. Daha önce wifi sürekli açık iken 5-6 saat kullanım ve 2 gün bekleme süresine rahatça ulaşırken, artık 24 saat'i pek aşamıyorum. Bir nedenle 3G, wifi, email kontrolü, bildirim vb. kapalı iken (sadece Edge açıkken) bekleme konumunda aşırı şarj tüketiyor. Sorun Edge'den denilmemeli, çünkü daha önce bildirimler, email kontrolü açıkken bile bu kadar şarj tüketmiyordu.

Son bazı denemeler yapacağım ve çözüm olmazsa mecburen yine snowbreeze ile baseband koruyup 4.3.3'e geçiş yapacağım. Bunu yapmak sorun değil de, Cydia'da kaynakları ekle, programları yeniden kur filan, çok zaman kaybettiriyor. Cydia yedekleme de yapamıyorum, çünkü hem güvenilir bulmuyorum hem de bu sefer Cydia'dan kuracağım şeylere çok dikkat etmeliyim. Bence sorunlar jailbreak'ten değil, Cydia ile kurulan programlardan kaynaklanıyor.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

zenex
    pm attım fakat kullanmıyorsunuz galiba o yüzden buradan yazıyorum belki faydalanan arkadaşlarda olur..
    Dün gece verdiginiz linkten batarya yi doğru kullanmayız ilgili 6 yolu okudum gercekten çok faydası oldu özellikle ultrasnowu sildiğimde şimdi versiyonum zaten 4.3.3 dü ama bb 02.04.10 dü bu yüzden Tek bar problemi var bb yükseltmek istiyorum att kartım da elimde mevcut sam ile falan uğraşmadan restore yaptıktan sonra nasıl att ile aktive edip jailbreak yapıcam anlatırsanız çok iyi olucak şimdiden tesekkurler
  • Güzel bi değerlendirme olmuş eline sağlık.
    3 senedir Iphone kullanıyorum ve bu süreçte anladımki iphone kullanan birisinin en az 3 tane şarj aleti olacak. Birincisi evde, ikincisi arabada, üçüncüsü de yanında olacak şekilde. Yoksa her an şarjınız bitmiş bi şekilde ortada kalabilirsiniz
  • Benim şarj sorunum Cok oldugundan, ogrenci oldugumdanda çantamda hep telefonun, notebookun, o gun yanımda ne varsa onun şarj aletinin, arabayada USB çevirici aldım, 3yildir böyle yasiyorum
  • bir sorum olacak: dün yatarken %9 şarj gözüküyordu, şarj etmeyi sabaha bırakarak uyudum; ama kalktığımda telefon kapanmıştı. asıl garip olan tekrar şarja taktığımda ve telefon açıldığında %8 şarj var güzükmesi oldu. neden şarjım bitmeden kapanır ki bu telefon?

not: 4.3.3 jbsiz kullanıyorum ve full şarjla 2-2,5 gün çok rahat idare ediyorum.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.