Şimdi Ara

6 Adımda iPhone 4 Bataryanızın Performansını Arttırın! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
4.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam SAM ile aktivite olayini bnette aramama ragmen bulamadim . Bilgi verebilir misin ?
  • arkadaslar sbsettings bataryadan yiyormu ? bana yiyor gibi geliyo ama psikolojikte olabilir kesin bir bilgi istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezersunar

Bunlar bilinen seyler ve bu sekilde kullanılıyor zaten.

Emeğe Saygı!
  • @ sahtocan
    Teşekkür ederim.

@ xray14
    Hatırladığım kadarıyla SAM i kurduktan sonra Settings > SAM altında bir yerde Revert Lockdownd diye bir şey olacak. İlk önce ona basıp hacktivation 'u geri alacaksınız. Daha sonra yine SAM in içinde touch kelimesi geçen bir şey olacak ona basacaksınız. Sonra da iTunes 'a telefonu takacaksınız, telefon aktive olacak. SAM 'den statüsü görebilirsiniz eğer WildcardActivated yazıyorsa başarılı bir şekilde yapmışsınız demektir. Kendim AT&T kart ile aktive ettiğimden bu aşamaları tam olarak hatırlayamıyorum.

@ pulserWP
    Bataryadan çok yediğini düşünmüyorum ama yese bile çok faydalı bir program.

@ ysakay
    Çok teşekkür ederim.
  • @zenex cok tsk ederim halletim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xray14

@zenex cok tsk ederim halletim.

Rica ederim.
  • ben akşamları şarja takmassam huzursuz oluyorum.

telefonun bbi 1.59 dolayısıyla ultrasnow kullanıyorum
    versiyon update etmek eskiden kolay gelirdi kurduklarımı bi daha kurmakta kolay gelirdide şimdi bi sürü şeyde kurdum cydiadan update yapmak zor gelmeye başladı :)
    emailları ben açmadığım sürece gelmiycek şekilde ayarladım zaten :)
    edge evdeyken kapalı onun dışında hep açık(whatsapp vs falan)3g yi nette dolaşıcaksam açıyorum onun dışında hep kapalı :)
    telefonu kendim aktif ediyorum hacktivatedta yok
    ama yinede 1 gün zor gidiyor pili
  • Benim durum şu şekilde.
    Bence iyi.

6 Adımda iPhone 4 Bataryanızın Performansını Arttırın!
  • sagol dostum okudum lakin bildigim seylerdi hepsi SAM olayi disinda onuda arastirdim yukluyom simdi gelelim benim probleme beni ip 4 4.3.3 yuklu JB li ultrasnow ile custom FRW yaptim

arkadaslar WIFI de problem var kesinikle ,cozumu bilen varmi ? benim 3GS ile simdi wirofonla konusma yapiyorum problemsiz ama ip4 ile konusma yaptigim zaman 20-30 saniyede bir kesiliyor ,
  • Gercekten cok faydali bi baslik olmus arkadasa tesekkurler. Benim bi sorum olacak 4.3.3 custom fw bb02.04 geveyle kullaniyorm tek bar yuzunden ultrasnow kullaniyorm kaldirsam tek bar olmasi gercekten telefonun az cekmesine mi sebep olur yoksa yalnizca goruntumu bb yide yukseltmekten cekiniyorum soft unlock cikar diye yardimci olursaniz sevinirim
  • Bu dediklerinizi uyguladım benim iphone 4 çöktü, batarya da kullanılamaz hale geldi

( şaka tabi bilgiler için teşekkürler Ozan )

Edit: isim değişikliği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanky -- 23 Mayıs 2011; 10:20:33 >
  • @ cemgil
    Sadece görüntü. Telefonun az çekmesine neden olmuyor. Ben soft unlock çıksa bile kullanmayacağımdan basebandimi güncelledim.

@ serkanky
    Adımı da unutmuşun, o kadar da yardım ettik. Peki tamam. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZeneX

@ cemgil
    Sadece görüntü. Telefonun az çekmesine neden olmuyor. Ben soft unlock çıksa bile kullanmayacağımdan basebandimi güncelledim.

@ serkanky
    Adımı da unutmuşun, o kadar da yardım ettik. Peki tamam. :)

olm sabah sersemliği Ozan kusura bakma
  • 4.3.3 benım ıcın tmmdır. edge ve wifii acık sureklı yetıyorda artıyor..
  • 3G pili bataryayı ciddi şekilde harcamasına rağmen kullanıcağım zaman aç,sonra kapa zahmetli iş.

Ben buna Auto3G uygulamasını kurarak çözüm buldum şimdilik. Bu program sürekli açık kalarak telefon kullanımda değilken veya Wifi bağlantı açıkken 3G yi kapalı tutuyor ama EDGE açık. Telefonu açtığınız anda ve ise 3G yi otomatik devreye sokuyor.

Cydia dan çekilebilir. Bana işe yarıyor gibi geldi..
  • @zenex
    Ozaman tek bar devam :) yardiminiz icin tesekkurler
  • quote:

Orijinalden alıntı: charnel

3G pili bataryayı ciddi şekilde harcamasına rağmen kullanıcağım zaman aç,sonra kapa zahmetli iş.

Ben buna Auto3G uygulamasını kurarak çözüm buldum şimdilik. Bu program sürekli açık kalarak telefon kullanımda değilken veya Wifi bağlantı açıkken 3G yi kapalı tutuyor ama EDGE açık. Telefonu açtığınız anda ve ise 3G yi otomatik devreye sokuyor.

Cydia dan çekilebilir. Bana işe yarıyor gibi geldi..

3G yi kapatıyor derken, direk OFF konuma mı getiriyor yoksa bağlantıyı mı kesiyor? İkisi farklı şeyler. Donanımsal olarak açık, bağlantı olarak kapalı olsa bile bataryayı tüketiyor çünkü.

@ cemgil
    Rica ederim. ;)
  • Zenex, sbsettings te kapalı gözüküyor 3G ama telefonu tuş kilidinden çıkardığın anda yani masaüstüne geçtiğinde 3G yi tekrar aktif konuma getiriyor.
  • 4.1 02/04/10 iken şarj bigün dahi zor dayanırken son baseband ve 4.3.3 yükseltim ancak gevey her baseband ve sürümde çalıştıgından unlock içinde çalışma olmadıgından umursamadım aynı şey zaten telefonu full 2-3 saat oyun yaklaşık günün yarısı müzik you tube de takıldıgım halde okadar konuşmama ragmedn
    şarj 2gün rahat yetiyor hiçbir şey yapmadan 3-4gün gittigini gördüm

4.3.3 tavsiye ederim kuvvetle

firmware konusu size kalmış ama arkadaşa katılıyorum ısınma şarj konusunda
  • Verdiğin bilgiler için teşekkürler.Şuan için en son baseband nedir?Bende 4.3.3 kurulu JB var (redsnow) Modem firmware 4.10.01 olarak gözüküyor.Benimki güncelmidir?Teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.