Şimdi Ara

6-7 aydan beri mutlu olamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
2
Favori
149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 18 yaşındayım sanırım bir bunalım içindeyim geçen günlerde aynı konuyu açmıştım cevap gelmedi tekrar sormak istedim

6-7 aydan beri hiç bir şey beni mutlu etmiyor sadece haz alıyorum arkadaşlarımla gezmekten müzik dinlemekten haz duyuyorum mutlu olmuyorum psikolojik bir rahatsızlık mı sizce ?

Her şeyi içine atan birisiyim kimseye hiç bir şeyimi söylemem kötü iyi fark etmez bu tetiklermi ?

• Kürkünü Satan Kedi kullanıcısına yanıt
    ------------------------------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dumprep -- 7 Mayıs 2020; 22:20:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: dumprep

Tetikler. Pireyi deve yaparsın hiçbir şey paylaşmazsan. Sürekli ilgileneceğin bir şey bul (spor,kız gibi). Elle tutulur, gözle görülür bir şey olsun ama. Wow 'da char kasma yani. Kendi başına kalmamaya çalış, düşünmene fırsat verme.

2 farklı psikiyatriste gitmiş, ilaç da kullanmış depresif bir kişinin önerileri bunlar.

Bende gitmelimiyim sizce hocam

Orijinalden alıntı: Kürkünü Satan Kedi

quote:

Orijinalden alıntı: dumprep

Tetikler. Pireyi deve yaparsın hiçbir şey paylaşmazsan. Sürekli ilgileneceğin bir şey bul (spor,kız gibi). Elle tutulur, gözle görülür bir şey olsun ama. Wow 'da char kasma yani. Kendi başına kalmamaya çalış, düşünmene fırsat verme.

2 farklı psikiyatriste gitmiş, ilaç da kullanmış depresif bir kişinin önerileri bunlar.

Bende gitmelimiyim sizce hocam

Gitmen bir halta yaramaz. Kendini ancak kendin düzeltebilirsin.

• Kürkünü Satan Kedi kullanıcısına yanıt
    ------------------------------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dumprep -- 7 Mayıs 2020; 22:20:44 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.