6.500€'ya Audi Q7 mi yoksa 7.000€'ya BMW X5 mi?

-
-
O kadar masraf çıksa adam aracı hurdaya verip yenisini alır.
Adam cep telefonu parasına araba alıyor araba.
Ben olsam her 6 ay da bir araba değiştiririm.
Ne kadar araba varsa hepsine biner, şu lanet dünyadan gözü açık gitmem.
_____________________________ İmzasına sahip olduklarını yazanlara acayip kıl oluyorum. Sizin sahip olamadıklarınız bizim söz etmeye dahi tenezzül etmediklerimizdir. -
Biri 2008 digeri 2010 modelse ikisinide almasin 2018 2019 filan alabiliyorsa ok bukadar yasli araba alinmaz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Resmen hükümet bizi seviyor* valla. Yazık cidden yazık. Şu fiyatlara bak Almanya da karı koca çalışsa 2 aya alabiliyor. Biz motosiklet anlamayız bu paraya. Bizi bu hale düşüren kim varsa topunun Allah belasını versin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Konu hangisi mantıklı konusu değil, dolayli yoldan yurtdışında araçlar çok ucuz konusu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Canbey96 -- 19 Eylül 2021; 1:5:40 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Canbey96
Konu hangisi mantıklı konusu değil, dolayli yoldan yurtdışında araçlar çok ucuz konusuyurtdışı ucuz değil ki, dünyanın hemen hemen her yerinde fiyatlar bu civarda.
bizim ülke pahalı,
iktidar sömürgesi.
_____________________________ -
Bu iki arabada saatli bomba, en ufak arizasinda saglam iscilik cikartir. Dizelin önü zaten karanlık avrupa'da. Bircok eyalet sorun yapiyor. Gitsin bos paket, benzinli, manuel bir polo alsin o fiyata, kafası rahat biner. Araba avrupa' da da o kadar ucuz değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -FoundeR- -- 19 Eylül 2021; 12:27:48 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ikisi de değil
Egea mantikli
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
bu dizel araclar yakinda 1500 evro bile olur Almanya'da...
_____________________________ -
Şu mesajı görünce fakirliğimizin dna mıza kadar ulaştığını hissettim :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Where is the hareket there is the bereketh
**Hyundai i20 1.2 Style+Pan** -
Önce 6500 Euro'ya Q7 alsın.
Daha sonra bütün gurbetçiler gibi "Almanya'da ekonomi çok kötü, Türkiye'de çok iyi. Bizim kurulu düzenimiz olduğu için TR'e dönemiyoruz" desin.

yurtdışı ucuz değil ki, dünyanın hemen hemen her yerinde fiyatlar bu civarda. bizim ülke pahalı, iktidar sömürgesi. |
Resmen hükümet bizi seviyor* valla. Yazık cidden yazık. Şu fiyatlara bak Almanya da karı koca çalışsa 2 aya alabiliyor. Biz motosiklet anlamayız bu paraya. Bizi bu hale düşüren kim varsa topunun Allah belasını versin.
|
O kadar masraf çıksa adam aracı hurdaya verip yenisini alır. Adam cep telefonu parasına araba alıyor araba. Ben olsam her 6 ay da bir araba değiştiririm. Ne kadar araba varsa hepsine biner, şu lanet dünyadan gözü açık gitmem. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X