Şimdi Ara

6.5 Aylık Bodybuilding Serüvenim (Ssli)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, yaklaşık net olarak 6.5 aydır body building yapıyorum. Ve aşağıdaki fotoğrafları iki hafta kadar önce çektim. Salı günü ölçümler de alınınca ilk ve son ölçümleri de atarım. Siz değerli büyüklerimden tecrübeli abilerden yorumlarını ve tavsiyelerini bekliyorum. Bu arada boyum 177 cm kilom ise 69-70 civarında oynuyor. Yorumlarınız için teşekkürler.

Edit: Başladığım zaman alinan ilk ölçüm Bu da geçen ayın 17 sinde alınan ölçüler
    Omuz:103.5 Omuz: 113.5
    Göğüs:88 Göğüs: 96
    Bel:72 Bel: 80
    Kol:26.5 Kol : 32
    Kilo:60.7 Kilo: 69.1

Bu da en uzun süre kullandığım antrenman programım yaklaşık 4 ay veya biraz daha fazla süre kullandım.

1 hafta önce savaş hocanın hem bulking antrenman programını hem de bulking beslenme programını uygulamaya başladım. Ayrıca eve daha yakın bir spor salonana yazıldım böylece gitmeden yulaf yiyip öyle spora gidiyorum.

Eski fotoğraflarım telefonumdan silinmişti ancak bir iki arkadaştan sorayım onlarda bulabilirsem konuya koyarım.

Son olarak bir şey söylemek istiyorum bir arkadaş 6 ay beslenmeni düzgün yapmamışsın demiş doğru demiş . Okul çıkışı antrenmana gittiğimden öğle arası yediklerimle antrenmana gittim. Karbonhidrat alımım gerçekten rezil seviyelerdeydi. Protein alımını da ancak kilomun 1.2 katı kadar alabildim. Başlıkta eleştirme de yapabilirsiniz ancak eleştirmeleriniz yanında tavsiye de verirseniz gerçekten mutlu olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frostsword -- 18 Ekim 2015; 14:05:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ne desem bilemedim vücut ekto sanırsam çok hacimsiz duruyor sanki lay lay lon antrenman yapmışsın vey 45-50 kilo olarak başlamışsın gibi

• Hocam 62 kilo olarak başladım vücut olarak tam olarak ekto değilim bileklerim kalın vb. Antrenman için şöyle söyleyeyim ilk 5 ay okul çıkışı antrenmana giderken hiçbir şey yemeden gitmek zorunda kaldım. Bu yüzden de ağır kilo kaldırmakta zorlanıyordum. Şimdi daha yakın bir salona geçtim gitmede 1 saat 1.5 daat önce yulaf süt yiyip öyle gidiyorum. Hacim konusunda ben de sizin gibi düşünüyorum o yüzden savaş hocanın bulk programına başladım işte ilk haftayı bitirdim şu an. Önümüzdeki 6 ay büyük değişimler bekliyorum. Sizin tavsiyeleriniz neler ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frostsword -- 17 Ekim 2015; 23:46:36 >
  • Hacim sorunun var.Ve bu kiloya ragmen karin kaslarinda cok iyi degil.Yani eksikler cok.Calismaya devam dostum

• quote:

Orijinalden alıntı: Kartal_Kastamonu

Hacim sorunun var.Ve bu kiloya ragmen karin kaslarinda cok iyi degil.Yani eksikler cok.Calismaya devam dostum

Teşekkür ederim. Baştan beri neredeyse hiç karın çalışmadım diyebilirim. Daha yeni başladım çalışmaya. Hiç uyaran da olmadı.

• Bence 6 ay bariz şekilde verimsiz geçmiş...

Öncelikle beslenme konusunda söylediklerinden şunu anladım; vücudun istediği yakıtı sağlamamışsın ve büyük ihtimalle yaptığın belli oranda kası yemişsin...

Vücudu bir araba olarak algıla ve içine benzin koymadan yol almaya çalıştığını düşün ? Arabadan farkımız şu; araba yakıt olmadığında durur çalışmaz ama sen çalışabilirsin
    fakat sen çalıştığında vücut enerji için ilk önce kaslara saldırır.

Bu spor tamamen çalış çalış çalış değil, çalış dinlen(uyku) beslen sporu...Bu kombinasyon olmadan belki yine gelişirsin fakat istediğin hedeflere ulaşamazsın
  • İlk halini bilmediğim için az veya çok geliştiğini söylemem doğru olmaz.
    - Eski ve yeni ölçülerini.
    - Eski fotoğraflarını.
    - Beslenme ve antrenman programlarını.
    Bilirsem gelişmen hakkında yorum yapar ve eksiklerini söylerim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1 AYDA 25 KİLO VERDİM ( SSLİ )
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ilk ve son halini daha net fotoğraflarla gösterirsen daha güzel olur. Bu fotoğraflardan birşey anlaşılmıyor.
  • frostsword kullanıcısına yanıt
    6 aylık bir sporcu bulk yapamaz gerçi senin bahsettigin bulk sadece kilo alımı sanırım telefonuna kalori cetveli programı indr fitwell tavsiye ederim yedigin het şeyi brebir yaz ve karbonhidratı çok arttır gece yatmadan önce bebe bisküvisi ve süt tozu tüketebilirsin bu senin yağlanmanı sağlar

• Sadece fotoya bakıp yorum yapmak profesyonellik ister ama diğer arkadaşların da dediği gibi hacim sorunu var, bence 3 4 kilo daha alırsan görünüm daha fit olacaktır(sağlıklı olarak tabi yağlanarak değil) bu arada boyumuz aynı bende 177 im kilo 73 74 civarında geziniyor (evde çalışıyorum 77den düştü) bende göbek civarında eritmem gereken kısımlar var kas kaybetmeden yağ kaybetmek gerçekten zormuş bunu anladım kolay gelsin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: havacı27

Sadece fotoya bakıp yorum yapmak profesyonellik ister ama diğer arkadaşların da dediği gibi hacim sorunu var, bence 3 4 kilo daha alırsan görünüm daha fit olacaktır(sağlıklı olarak tabi yağlanarak değil) bu arada boyumuz aynı bende 177 im kilo 73 74 civarında geziniyor (evde çalışıyorum 77den düştü) bende göbek civarında eritmem gereken kısımlar var kas kaybetmeden yağ kaybetmek gerçekten zormuş bunu anladım kolay gelsin...

Hocam yorumun için sağol . Ya düşün ilk başladığımda 60 kiloydum 6 ayda 9 kilo aldım hacim sorunu olduğunu biliyorum da ayda 1.5 kilodan fazla almak yağlanmak oluyor diye biliyorum. Şu 6 ay içerisinde de 7-8 kilo almayı düşünüyorum yaza kadar hacimli güzel bir vücudum olacağını düşünüyorum.

• Herkes elemanı vurmuş ama adam 60 kilo iken başlamış.Brn bu arkadaşta kendimi gördüm.Bende 180 boy 55 kg ile başlamıştım.Şuan 70 kiloyum.

Arkadaş biraz kötü beslenmiş.İyi yanı yağlı gözükmüyor.Eğer sporu bırakmazsa çok güzel bir vucudu olacak..

• Vücudunun sana tanıdığı ilk 6 ay dopingini bitirmiş bulunmaktasın. Esas süreç şimdi başlıyor. Genelde çoğu kişi ilk 6 ayda gösterdiği gelişim sonraki süreçte yarı yarıya düşmeye başlayınca ya steroidlere kayıyor, ya bırakıyor. Çok az bir kesim gene de bozmadan devam ediyor.
    Ölçülere göre gelişmen gayet iyi.Kilo alırken yağlanmamaya dikkat et.Zaten Savaş hocanın programları güzeldirdir ,onları uygulaman yeterlidir ,bi sorun olursada sorarsın.
    Sen burdaki yazilanlara aldiris etme kardesim. Ekto olmayan ne cektigimizi bilemez. 4 ayda 3.5 kilo alabildim. Gerci kas yaparken yag yaktim biraz da ondan kilo artis degerim az oldu. Simdi dicekler kas yaparken yag yakilmaz diye ama insan ekto olunca yapiyor. 3300 kalori aliyorum ama yinede yetmiyor. 3500 yapcam olmadi 4000. 4000 de yetmezse gainer alcam cunku yiyecek olarak pek secenek kalmadi. Neyse cok konustum gelisimin cok iyi, aldigin kaloride yerinde bence ayni sekilde beslenmeye devam et

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorumlarınız için teşekkürler. Angelica kardeşim gerçekten doğru söylüyorsun ekto olmayan anlayamaz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.