Şimdi Ara

6.1.3 den 6.1.2 ye düşürme ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • var mı arkadaşlar bunun bir yolu 6.1.3 e jb yok 6.1.2 ye geri nasıl dönebilirim ?

• Aynen Eger Jailbreak Olmayacaksa Bende Pişman oldum 6.1.3 e geçtiğime :/ O Yüzden Böyle Bir İmkan Varsa İyi Olur
  • Şuan için iphone 4 ve ipodtouch 4g de dönüş yapabilme mevcuttur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: f.e.a.r

Şuan için iphone 4 ve ipodtouch 4g de dönüş yapabilme mevcuttur.

4s e yok mu yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leonidas1903

quote:

Orijinalden alıntı: f.e.a.r

Şuan için iphone 4 ve ipodtouch 4g de dönüş yapabilme mevcuttur.

4s e yok mu yani

Geçmiş olsuun. Artık ios7 ye kadar jailbreak göremessiniz. Bence telefonu ios 6.1.2 olup da jb sevmeyen biriyle takas et. Başka yplu yok. Yoksa ios7 çıktıktan 7-8 ay sonraya kadar beklersin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: theseco

Aynen Eger Jailbreak Olmayacaksa Bende Pişman oldum 6.1.3 e geçtiğime :/ O Yüzden Böyle Bir İmkan Varsa İyi Olur

Neden pisman oldun bende sizi okumadan az evvel yapicaktim simdi bekliyorum? Neden sorun ne?

• quote:

Orijinalden alıntı: zebede

quote:

Aynen Eger Jailbreak Olmayacaksa Bende Pişman oldum 6.1.3 e geçtiğime :/ O Yüzden Böyle Bir İmkan Varsa İyi Olur

Neden pisman oldun bende sizi okumadan az evvel yapicaktim simdi bekliyorum? Neden sorun ne?

Jailbreak yok :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4-3-3 ve 4-2-3-1 farkı ne ?
    3 yıl önce açıldı
    2 vs 1
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: zebede

quote:

Jailbreak Yok :@
  • 3gs-4 geçer fakat 4s-5 geçmez.
  • Arkadaslar bende iphone 4 var. 6.1.3 yüklü.
    ios 6.0.1 - 6.1 - 6.1.2 nin shs kayıtları mevcut...
    Fakat ne yaptımsa geri dönemedim yardım edebilecek var mı ?
  • Atlamasaydınız hemen.

• quote:

Orijinalden alıntı: C£nq

Atlamasaydınız hemen.

dostum ne bicim cvptır bu...
    atlayıp atlamayacagımı sana mı sorucam...bu formun amacı ne ? yardım etmek mi ?
    o zaman yardım edebileceksen sölersin.edemiyckeksen kimseyi sorgulamazsın.abuk subuk yorumlar atma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pesimist161

quote:

Atlamasaydınız hemen.

o zaman yardım edebileceksen sölersin.edemiyckeksen kimseyi sorgulamazsın.abuk subuk yorumlar atma.

kusra bakma ama adam hakli, ilk once foruma baksaydiniz yuklemedn once. 1 sene beklersin en az gecmis olsiun

• quote:

Orijinalden alıntı: nc39

quote:

Orijinalden alıntı: pesimist161

quote:

Atlamasaydınız hemen.

kusra bakma ama adam hakli, ilk once foruma baksaydiniz yuklemedn once. 1 sene beklersin en az gecmis olsiun

adamın haklı oldugu bi kısım yok...
    telefon acılmıycak konuma geldi nababilirim bende 6.1.3 e yükseltmek zorunda kaldım.
    Neyse uzatmaya gerek yok.şimdilik tetheredle idare edicez.

• burası forum forumun ana amacı yardımlaşmaktır laf sokmak değildir hatadır olur yapılmış bir hata 6.1.3 e geçmiş sorunun cevabını biliosan yardım edersin bilmiyorsan etmezsin

şimdi gelelim soruna yaptığın adımları tek tek yazman lazım

yaklaşık 1 yıldır sürüm düşürmedim yanlış hatırlamıyorsam tinyumbrellayı açıp start tss server dedikten sorna itunes tan tlefonu shift+restore ediyordun ama DFU moda alırken ireb kullanman gerekiyor restore bittiğinde bir hata daha vericek itunes sonra itunes u kapatım tinyumbrelladen exit recovery mode diceksin tiny hala kullnılıomu hatırlamıyorum ama onu yerine yeni olarak ifaith de kullanılıo olabilir ama yöntem yine aynı
  • quote:

Orijinalden alıntı: hobametin

burası forum forumun ana amacı yardımlaşmaktır laf sokmak değildir hatadır olur yapılmış bir hata 6.1.3 e geçmiş sorunun cevabını biliosan yardım edersin bilmiyorsan etmezsin

şimdi gelelim soruna yaptığın adımları tek tek yazman lazım

yaklaşık 1 yıldır sürüm düşürmedim yanlış hatırlamıyorsam tinyumbrellayı açıp start tss server dedikten sorna itunes tan tlefonu shift+restore ediyordun ama DFU moda alırken ireb kullanman gerekiyor restore bittiğinde bir hata daha vericek itunes sonra itunes u kapatım tinyumbrelladen exit recovery mode diceksin tiny hala kullnılıomu hatırlamıyorum ama onu yerine yeni olarak ifaith de kullanılıo olabilir ama yöntem yine aynı

dostum bunu da denedim maalesef sonuc olumsuz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.