Şimdi Ara

6+0+4 = Milyonluk Koca Göbekliler!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
1.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•  6+0+4 = Milyonluk Koca Göbekliler!

•  6+0+4 = Milyonluk Koca Göbekliler!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HydroAcidX

6+0+4 = Milyonluk Koca Göbekliler!

Böyle futbolcunun hıyarı kopsun
  • 6+2+2 halinde böyleydi 6+0+4 ile alakası yok. Çıkar alt yapıdan böyle adamlara ihtiyacın bile olmaz. Galatasaray'ın alt yapıdan çıkaracağı adam şu tosundan kötü mü oynar?
  • Engin ilk yılında da göbekliydi, 90dk oynayacak hali olmadığından kaç maç yere yatıp yığılıp kaldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fidel Castro.

6+2+2 halinde böyleydi 6+0+4 ile alakası yok. Çıkar alt yapıdan böyle adamlara ihtiyacın bile olmaz. Galatasaray'ın alt yapıdan çıkaracağı adam şu tosundan kötü mü oynar?

Ya yapma hocam şimdi, sence 6+0+4 gündemde olmasa bu adamla sözleşme uzatılır mıydı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Victoяiatus

quote:

Orijinalden alıntı: Fidel Castro.

6+2+2 halinde böyleydi 6+0+4 ile alakası yok. Çıkar alt yapıdan böyle adamlara ihtiyacın bile olmaz. Galatasaray'ın alt yapıdan çıkaracağı adam şu tosundan kötü mü oynar?

Ya yapma hocam şimdi, sence 6+0+4 gündemde olmasa bu adamla sözleşme uzatılır mıydı?

Bana göre de aptalca bir kural. Çok alt yapıya önem veriyorsa TFF desin 2015-2016 sezonundan itibaren kadroda en az 7 tane alt yapı oyuncusu gerekli. Max 8 yabancı koyarsın. Zaten 7 oyuncu sonradan girerek falan gösterir kendini. Hem de 2015'e 2 sene olduğu için kulüpler altyapıya kısa süreli yatırım da yapar.
    Yanlış anlamayın ama bu 6+0+4 kuralı haziran 2012'de tüm kulüplerin okeyiyle hazırlanmış TFF'nin resmi sayfasında dediğine göre. Daha 1 sene önce ile şimdi farklı konuşmak ve kabul edilmediği için partizan tavırlar sergilemek bana samimiyetsiz geliyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: D C X L

Engin ilk yılında da göbekliydi, 90dk oynayacak hali olmadığından kaç maç yere yatıp yığılıp kaldı

Gecen sene Fatih Terim sans verdiginde 10 dakikada dalagi sismisti. Kendine bakmiyor, hangi kulupte oynadiginin farkinda degil.

Bu sene kesin takimdan gider diyordum, maasina 3 kat zam yapilip 3 sene sozlesme imzalandi. Saka gibi...
  • yarasın tosunuma milyonluk tosunum benim
  • ulan ben bunlardan daha çok bakıyorum kendime. o şartlar bende olsa ah ah
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.