Şimdi Ara

6.0.2 sonrası Healerseçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sizce patch sonrası vazgeçilmez healer hangisi? ve neden?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K@nuni -- 19 Ekim 2014; 13:53:19 >

• Cataclysm dönemine benzetmişler gibi geldi bana, Palalar tank için, Priestler speclerine göre tank ve raid için, druid ve shaman raid heal yine. Monk ise yeni stance ile beraber tam bir 50% Heal, 50% DPS olmuş ki bence her grupta bir tane olması lazım. Druid ve Shaman eğlenceli geldi şahsen bana. Vazgeçilmez healer diye bir şey olduğunu düşünmüyorum. MoP'da da olmadı böyle bir healer. En çok zevk aldığınızı seçin hepsine yer var metada.
  • Druid'i tek geçerim. Shaman çok kötü olmuş :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bossa

Druid'i tek geçerim. Shaman çok kötü olmuş :(

Şu an Wod için shaman kasmaktayım neden kötü olmuş tam açıklayabilirmisin kasıpta boşa zaman kaybı olmasın..
  • Pandariada tüm healerlar neredeyse aynıydı, sadece disc priest atonement sebebiyle dps - heal olarak oynuyordu.

Healer oynamanın biraz zorlandığı ortada ama. Önceden level dungeonlarına bile kimse mana regen içecekleri almadan giderdi, boss dışında 10 - 15 saniyede bir kez hot atınca dungeonu bitirirdi. Belki yeni başlayanlar mb kelimesinin anlamını bile bilmiyorlardır. Patchden sonra o kadar kolay değil healer oynamak.

UBRS ye healer olarak katıldım, manam bitmiyor ama yinede zorlandım. Tanklar çok alışmış grubun canı yarıda mı, tam mı bakmadan addleri çekmeye, nasılsa healer kurtarır diye ama artık öyle olmuyor. Greater healler önceden tek seferde canı fullerdi, grubu hemen ayakta tutmak için healerin herkese bir greater atması kadar kolaydı ama artık greater spelleride yok, normallerde o kadar fazla heal yapmıyor. Durum böyle olunca iş manadan öteye gidiyor, zamana kalıyor. Aynı şekilde dps de cc yapmayı unutmuş, ya da tank cc leri hiç umursamıyor, aoe ile bozuyor cc leri.

Cataclysm in ilk patchindeki heroic dungeonlar zordu, cc lere rağmen çok kez wipe yerdik, çok kez millet birbirini suçlar, sonunda top healerde patlardı. Özellikle Zul'aman ve Zul'gurub raid niteliğinde dungeondu. Pandariada dungeonları kolaylaştırdılar, o ayrı bir konu ama hiç bir zaman healerin veya tankın dps olarak heroic raide girdiğini ve 5 dps olarak dungeonun yapıldığına rastlamadım (son patch hariç).

• Pvp için Priestler çok iyi şuan için.
  • Bir platformda Wod paketinde healerların işini biraz daha zorlaştıracaklarından bahsetmişti çalışanlar.Son gelen patche göre de healer seçimi bence biraz saçma çünkü yeni bir sistem getirdikleri için karakterler arası sürekli değişkenlik gösteriyor.Bufflar nerfler derken kim ne yapıyor hiç belli değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Golf 8 1.0 vs 1.5 eTSİ
    2 yıl önce açıldı
    1.33 vs 1.6 Corolla ?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Healer larin isini mi kolaylastiriyorlar yoksa cok kolaydi biraz oyunculuga baksin mi istiyorlar? Oyunu cok basit yaptikca iyi oyuncularin fark yaratmasi zorlasiyor.
  • İnstant olan bazı spellere cast time eklemişler. Mesela paladinde Light of dawn ve Word of glory 1.5 saniye cast time eklediler. Bu paladinleri spammer özelliğinin gitmesine sebep oldu.

Beacon of light bufflı target'a divine light atınca holy power geliyordu, artık o da yok. Holy power'ı daha az kullanıcaz paladinde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostum iyiliğinden çok hangisi ile iyi oynayabileceğine bakman lazım. ben oyunda sadece healer sınıflarıyla yada warlock oynayabilen birisiyim. warriorumda var ama raide falan ayak basmamıstır tamamen para basmak için warrior oynarım. healer geçmişim şu şekilde.

Shaman la başladım. tankin üzerine earth buffını atardım cok rahattı totemleri yere koyardım mana regen hp basmak yad magma ile zarar vermek süperdi süreleride cok uzundu. mopta nerdeyse totemler buff niyetine oldu kısa süre duruyo kayboluyor. shamnı unutuverdım healerda

Prieste döndüm. 15 e kadar quest yaptım sonrasında full disc gittim. 80 85 90 power shield o kadar güzel koruyo ve bana zaman kazandırıyoduki attonoment sayesinde vuruyodum adama tanka heal gidiyodu süperdi. holy sınıfına geçtim. disc kadar action değildi. sürekli sabit durup can basardım ve mana sıkıntımı kapatamadım. disc pwer shilde ile zaman kazandırıyodu hemde toplu can ile sürekli canları full tutuyodum toplu power shield atıyodum cok basitti. herzaman en iyi sınfıfım healde disc olmuştur.

druid kastım. druid cok rahattı kasarken 90 nasıl oldu anlamadım yerınde durmadan kostur heal bas vs cok hareketlıydı ama bendemıdır sorun nedir manasını ayarlayamadım yine cok cabuk mana regen yapmam gerekiydo. disce geri döndüm raidlerde tank tutututodum baso. tank bazlı heal yapıyodum 10 raidlerinde hep 3 heal giderdik heal dps oynardım.

şu demekki iyi olanı sen seçiceksin ama rahat kasarım dersen disc pri ve resto druid derim. ..

• quote:

Orijinalden alıntı: Ywizzle

Pandariada tüm healerlar neredeyse aynıydı, sadece disc priest atonement sebebiyle dps - heal olarak oynuyordu.

Healer oynamanın biraz zorlandığı ortada ama. Önceden level dungeonlarına bile kimse mana regen içecekleri almadan giderdi, boss dışında 10 - 15 saniyede bir kez hot atınca dungeonu bitirirdi. Belki yeni başlayanlar mb kelimesinin anlamını bile bilmiyorlardır. Patchden sonra o kadar kolay değil healer oynamak.

UBRS ye healer olarak katıldım, manam bitmiyor ama yinede zorlandım. Tanklar çok alışmış grubun canı yarıda mı, tam mı bakmadan addleri çekmeye, nasılsa healer kurtarır diye ama artık öyle olmuyor. Greater healler önceden tek seferde canı fullerdi, grubu hemen ayakta tutmak için healerin herkese bir greater atması kadar kolaydı ama artık greater spelleride yok, normallerde o kadar fazla heal yapmıyor. Durum böyle olunca iş manadan öteye gidiyor, zamana kalıyor. Aynı şekilde dps de cc yapmayı unutmuş, ya da tank cc leri hiç umursamıyor, aoe ile bozuyor cc leri.

Cataclysm in ilk patchindeki heroic dungeonlar zordu, cc lere rağmen çok kez wipe yerdik, çok kez millet birbirini suçlar, sonunda top healerde patlardı. Özellikle Zul'aman ve Zul'gurub raid niteliğinde dungeondu. Pandariada dungeonları kolaylaştırdılar, o ayrı bir konu ama hiç bir zaman healerin veya tankın dps olarak heroic raide girdiğini ve 5 dps olarak dungeonun yapıldığına rastlamadım (son patch hariç).

Düşününce aynı söylediğin gibi... Mana bitmiyor ve takımı ayakta tutmak gerçekten çok zorlu oluyor. Shaman ile oynanması (resto için) daha da zorlandı. Ancak Shaman'ın PvP odaklı healler olması nedeniyle PvE'de daha da çok zorlandığını düşündüm. Bireysel heal konusunda gayet muazzam ama takım için aynı şeyi söylemek mümkün değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: tuvang

Cataclysm dönemine benzetmişler gibi geldi bana, Palalar tank için, Priestler speclerine göre tank ve raid için, druid ve shaman raid heal yine. Monk ise yeni stance ile beraber tam bir 50% Heal, 50% DPS olmuş ki bence her grupta bir tane olması lazım. Druid ve Shaman eğlenceli geldi şahsen bana. Vazgeçilmez healer diye bir şey olduğunu düşünmüyorum. MoP'da da olmadı böyle bir healer. En çok zevk aldığınızı seçin hepsine yer var metada.

Mopta ratinge gore vazgecilmez healer vardi kesinlikle PVP acisindan bakarsak. Dusuk mmr da rdruid. Yuksek mmr da ise genellikle rshaman. Hpriest ortalardaydi her daim. Healer monkun hele arenada yeri yoktu bence.

Cata ve mop class ustunluklerinin pvp de en cok one ciktigi paketlerdi. Mopun basinda warrior oynayan cikti 3v3 te 2500 ustune. Duzeltmek icin 1 aydan fazla beklediler. Bi ara priest esti. Onu 1 sezon duzeltmediler vs vs. Class representationlara bakarsak zaten rahatlikla gorebiliriz esitligin olmadigini.

Arkadasin sorusuna gelirsek, disc priest suan betada guclu gorunuyor. Shaman gorunuste en gucsuz healer suan ama pakrt cikmadan bilemeyiz tabii.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 6.0.2 sonrası healer priest açtım. Sıfırdan kasıyorum. İnşallah iyi olur :). Shaman var ama başka realmde. Pri ile devam etmeyi düşünüyorum.

Tek sorun holy mi kassam, disc mi kassam karar veremedim. Burayı takip ediyorum. Ona göre şekillendireceğim karakteri sanırsam...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aléister Crowley

Pvp için Priestler çok iyi şuan için.

neye dayanarak söyledin bunu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.