Şimdi Ara

5s siyah cihaz kenarlarda soyulma ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba cihaz henuz 1 aylik ve aldigimdan beri silikon kilif ve jelatinle kullaniyorum. Bugun silkon kilifi cikardigimda metal kisimlarda soyulmalar baslamis oldugunu gordum ve sinirim bozuldu. Nasil bisey bu ben anlamiyorum ilk gunden beri kilif kullandigim halde bu sekilde oluyor keske kilif kullanmasaydim o zaman estetik bozulmazdi hic olmazsa. Siz ne kullaniyorsunuz? ozellikle siyah kullanan arkadaslar ne yapiyorsunuz? kilifin icinde bile soyulma oldumu sizdede? Garanti kapsamina giriyormu bu sekilde degisim verirlermi kendi uretim hatalarini bizemi kitliyorlar kullanici hatasi diye?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cep telefonunu kılıfsız cebimde taşıyamıyorum diye sırf bu yüzden sattım siyah iphone 5 i.
    Gold aldım kılıfsız rahat rahat kullanıyorum.

Eğer siyah kullanıcaksanız naparsanız yapın boyada atmalar oluyor.Dikkatli kullanmalısınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uçan Pırasa

Merhaba cihaz henuz 1 aylik ve aldigimdan beri silikon kilif ve jelatinle kullaniyorum. Bugun silkon kilifi cikardigimda metal kisimlarda soyulmalar baslamis oldugunu gordum ve sinirim bozuldu. Nasil bisey bu ben anlamiyorum ilk gunden beri kilif kullandigim halde bu sekilde oluyor keske kilif kullanmasaydim o zaman estetik bozulmazdi hic olmazsa. Siz ne kullaniyorsunuz? ozellikle siyah kullanan arkadaslar ne yapiyorsunuz? kilifin icinde bile soyulma oldumu sizdede? Garanti kapsamina giriyormu bu sekilde degisim verirlermi kendi uretim hatalarini bizemi kitliyorlar kullanici hatasi diye?

Hiçbirşey takılı değil telefonuma . iPhone 5s space gray cihazım sdece önde mat jelatin var onun dışında hiçbirşey yok üstünde arkasında.Ve hiçbir çizik soyulma vb birşeyde yok ilk aldığım günkü gibi yani

• quote:

Orijinalden alıntı: maximumpower

quote:

Merhaba cihaz henuz 1 aylik ve aldigimdan beri silikon kilif ve jelatinle kullaniyorum. Bugun silkon kilifi cikardigimda metal kisimlarda soyulmalar baslamis oldugunu gordum ve sinirim bozuldu. Nasil bisey bu ben anlamiyorum ilk gunden beri kilif kullandigim halde bu sekilde oluyor keske kilif kullanmasaydim o zaman estetik bozulmazdi hic olmazsa. Siz ne kullaniyorsunuz? ozellikle siyah kullanan arkadaslar ne yapiyorsunuz? kilifin icinde bile soyulma oldumu sizdede? Garanti kapsamina giriyormu bu sekilde degisim verirlermi kendi uretim hatalarini bizemi kitliyorlar kullanici hatasi diye?

Hiçbirşey takılı değil telefonuma . iPhone 5s space gray cihazım sdece önde mat jelatin var onun dışında hiçbirşey yok üstünde arkasında.Ve hiçbir çizik soyulma vb birşeyde yok ilk aldığım günkü gibi yani

Hocam bende buna ayar oluyorum dikkat ediyoruz sorun cikiyo ustunde tepiniyoruz cizik yok cok ilginc ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: maximumpower

quote:

Hocam bende buna ayar oluyorum dikkat ediyoruz sorun cikiyo ustunde tepiniyoruz cizik yok cok ilginc ya

Üstünde tepindiğimi kim söylediki dikkat ederim telefonuma gayet kibar ve nazik bir şekilde tutar koyarım kullanırken .Normalde 5s te soyulma yok kasasındaki alaşım biraz daha dayanıklı 5 e göre . İlk defa soyulduğunu duydum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.